bccreamsetjimat


ig  instagram

Apa yang bestnya #bccreamdyxy?🤔 Bestnya senang je.. Boleh buat : - Concelaer - Matte powder - Sunblock (spf50) - Whitening cream Pembeli yang bijak dia bijak memilih😉 . #dyxybccreambydyana #dyxycod #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamsetjimat #bccreamdyxy #bcc #bccreamfoundationmalaysia #bccreamkualaterengganu #bccreamfoundation #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu 37 ♡ 0 ✍ July 25

ig  instagram

💖💖BC CREAM DYXY💖💖 😍😍😍😍😍 ✔ Bc cream + concealer ✔ Magic foundation, ✔ Spf 50++, ✔ Anti minyak,tekstur yang ringan, ✔ Tahan lebih dari 8jam, ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk untuk kulit sensitif, ✔ Effect Hd, ✔ Mesra solat & senang dicuci, ✔ Tidak bercapuk & membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut & jeragat, Jom dapatkan hari ini!! Sementara offer yg meletops ni masih ada😍 WHATSAPP 📲0199541598 📲0199541598 #dyxybccreambydyana #dyxycod #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamsetjimat #bccreamdyxy #bcc #bccreamfoundationmalaysia #bccreamkualaterengganu #bccreamfoundation #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu #bazarpaknil #feedback #feedbackcustomer #sayajualsayapakai 31 ♡ 0 ✍ July 25

ig  instagram

💖💖BC CREAM DYXY💖💖 😍😍😍😍😍 ✔ Bc cream + concealer ✔ Magic foundation, ✔ Spf 50++, ✔ Anti minyak,tekstur yang ringan, ✔ Tahan lebih dari 8jam, ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk untuk kulit sensitif, ✔ Effect Hd, ✔ Mesra solat & senang dicuci, ✔ Tidak bercapuk & membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut & jeragat, Jom dapatkan hari ini!! Sementara offer yg meletops ni masih ada😍 WHATSAPP 📲0199541598 📲0199541598 #dyxybccreambydyana #dyxycod #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamsetjimat #bccreamdyxy #bcc #bccreamfoundationmalaysia #bccreamkualaterengganu #bccreamfoundation #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu #bazarpaknil #feedback #feedbackcustomer #sayajualsayapakai 24 ♡ 0 ✍ July 25

ig  instagram

💖💖BC CREAM DYXY💖💖 😍😍😍😍😍 ✔ Bc cream + concealer ✔ Magic foundation, ✔ Spf 50++, ✔ Anti minyak,tekstur yang ringan, ✔ Tahan lebih dari 8jam, ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk untuk kulit sensitif, ✔ Effect Hd, ✔ Mesra solat & senang dicuci, ✔ Tidak bercapuk & membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut & jeragat, Jom dapatkan hari ini!! Sementara offer yg meletops ni masih ada😍 WHATSAPP 📲0199541598 📲0199541598 #dyxybccreambydyana #dyxycod #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamsetjimat #bccreamdyxy #bcc #bccreamfoundationmalaysia #bccreamkualaterengganu #bccreamfoundation #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu #bazarpaknil #feedback #feedbackcustomer #sayajualsayapakai 28 ♡ 0 ✍ July 25

ig  instagram

💖💖BC CREAM DYXY💖💖 😍😍😍😍😍 ✔ Bc cream + concealer ✔ Magic foundation, ✔ Spf 50++, ✔ Anti minyak,tekstur yang ringan, ✔ Tahan lebih dari 8jam, ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk untuk kulit sensitif, ✔ Effect Hd, ✔ Mesra solat & senang dicuci, ✔ Tidak bercapuk & membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut & jeragat, Jom dapatkan hari ini!! Sementara offer yg meletops ni masih ada😍 WHATSAPP 📲0199541598 📲0199541598 #dyxybccreambydyana #dyxycod #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamsetjimat #bccreamdyxy #bcc #bccreamfoundationmalaysia #bccreamkualaterengganu #bccreamfoundation #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu #bazarpaknil #feedback #feedbackcustomer #sayajualsayapakai 36 ♡ 0 ✍ July 21

ig  instagram

💖💖BC CREAM DYXY💖💖 😍😍😍😍😍 ✔ Bc cream + concealer ✔ Magic foundation, ✔ Spf 50++, ✔ Anti minyak,tekstur yang ringan, ✔ Tahan lebih dari 8jam, ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk untuk kulit sensitif, ✔ Effect Hd, ✔ Mesra solat & senang dicuci, ✔ Tidak bercapuk & membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut & jeragat, Jom dapatkan hari ini!! Sementara offer yg meletops ni masih ada😍 WHATSAPP 📲0199541598 📲0199541598 #dyxybccreambydyana #dyxycod #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamsetjimat #bccreamdyxy #bcc #bccreamfoundationmalaysia #bccreamkualaterengganu #bccreamfoundation #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu #bazarpaknil #feedback #feedbackcustomer #sayajualsayapakai 42 ♡ 1 ✍ July 21

ig  instagram

💖💖BC CREAM DYXY💖💖 😍😍😍😍😍 ✔ Bc cream + concealer ✔ Magic foundation, ✔ Spf 50++, ✔ Anti minyak,tekstur yang ringan, ✔ Tahan lebih dari 8jam, ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk untuk kulit sensitif, ✔ Effect Hd, ✔ Mesra solat & senang dicuci, ✔ Tidak bercapuk & membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut & jeragat, Jom dapatkan hari ini!! Sementara offer yg meletops ni masih ada😍 WHATSAPP 📲0199541598 📲0199541598 #dyxybccreambydyana #dyxycod #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamsetjimat #bccreamdyxy #bcc #bccreamfoundationmalaysia #bccreamkualaterengganu #bccreamfoundation #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu #bazarpaknil #feedback #feedbackcustomer #sayajualsayapakai 33 ♡ 0 ✍ July 21

ig  instagram

💖💖BC CREAM DYXY💖💖 😍😍😍😍😍 ✔ Bc cream + concealer ✔ Magic foundation, ✔ Spf 50++, ✔ Anti minyak,tekstur yang ringan, ✔ Tahan lebih dari 8jam, ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk untuk kulit sensitif, ✔ Effect Hd, ✔ Mesra solat & senang dicuci, ✔ Tidak bercapuk & membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut & jeragat, Jom dapatkan hari ini!! Sementara offer yg meletops ni masih ada😍 WHATSAPP 📲0199541598 📲0199541598 #dyxybccreambydyana #dyxycod #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamsetjimat #bccreamdyxy #bcc #bccreamfoundationmalaysia #bccreamkualaterengganu #bccreamfoundation #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu #bazarpaknil #feedback #feedbackcustomer #sayajualsayapakai 39 ♡ 0 ✍ July 21

ig  instagram

Hai korang. Limited set ni tinggal 1 je lg tau 😯dh dptkan belom set dyxy ni? Rugi tau sape yg belum cuba😘 sebab :- . . 💖💖BC CREAM DYXY💖💖 😍😍😍😍😍 ✔ Bc cream + concealer ✔ Magic foundation, ✔ Spf 50++, ✔ Anti minyak,tekstur yang ringan, ✔ Tahan lebih dari 8jam, ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk untuk kulit sensitif, ✔ Effect Hd, ✔ Mesra solat & senang dicuci, ✔ Tidak bercapuk & membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut & jeragat, Jom dapatkan hari ini!! Sementara offer yg meletops ni masih ada😍 WHATSAPP 📲0199541598 📲0199541598 #dyxybccreambydyana #dyxycod #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamsetjimat #bccreamdyxy #bcc #bccreamfoundationmalaysia #bccreamkualaterengganu #bccreamfoundation #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu #bazarpaknil 42 ♡ 0 ✍ July 21

ig  instagram

💖💖BC CREAM DYXY💖💖 😍😍😍😍😍 ✔ Bc cream + concealer ✔ Magic foundation, ✔ Spf 50++, ✔ Anti minyak,tekstur yang ringan, ✔ Tahan lebih dari 8jam, ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk untuk kulit sensitif, ✔ Effect Hd, ✔ Mesra solat & senang dicuci, ✔ Tidak bercapuk & membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut & jeragat, Jom dapatkan hari ini!! Sementara offer yg meletops ni masih ada😍 WHATSAPP 📲0199541598 📲0199541598 #dyxybccreambydyana #dyxycod #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamsetjimat #bccreamdyxy #bcc #bccreamfoundationmalaysia #bccreamkualaterengganu #bccreamfoundation #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu #bazarpaknil 45 ♡ 1 ✍ July 21

ig  instagram

Set Combo Lady D 💗💗💗 . Wahhh ni set paling exclusive ni and sgt2 berbaloi okey . Sebab ada our new baby😍 LIPSTICK MATTE DYXY . Ada 3 kod taw n semuanya cantek2😘 . Whatsapp 0177652060 #TeamFL #TeamNADDY #dyxybrushgemuk #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #bccreamsetjimat #bccreamdyxyfoundation #bccreamfoundationmalaysia 23 ♡ 7 ✍ July 19

ig  instagram

💖💖BC CREAM DYXY💖💖 😍😍😍😍😍 ✔ Bc cream + concealer ✔ Magic foundation, ✔ Spf 50++, ✔ Anti minyak,tekstur yang ringan, ✔ Tahan lebih dari 8jam, ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk untuk kulit sensitif, ✔ Effect Hd, ✔ Mesra solat & senang dicuci, ✔ Tidak bercapuk & membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut & jeragat, Jom dapatkan hari ini!! Sementara offer yg meletops ni masih ada😍 WHATSAPP 📲0199541598 📲0199541598 #dyxybccreambydyana #dyxycod #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamsetjimat #bccreamdyxy #bcc #bccreamfoundationmalaysia #bccreamkualaterengganu #bccreamfoundation #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu #bazarpaknil 51 ♡ 3 ✍ July 18

ig  instagram

FLAWLESS TERUS KULIT 😍😍😍 . SEBAB kenapa korang kena pakai Dyxy BC Cream😎 . 👉Ada spf50 so tak payah pakai sunblock and day cream lagi 👉Full coverage, tak payah membazir beli concealer, calit2 je bcc then ratakan, tadaaa terus flawless 👉Texture matte, tak payah pakai bedak lagi 👉1 minit je dah boleh siap, act as bb cream juga 👉Tahan lama, makin lama pakai muka makin glowing mcm awek korea (bukan berminyak yaa) 👉Ada arbutin yg bertindak memudarkan parut 👉Ada oil control so kalau muka berminyak takde masalah, tak bercapuk 👉Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF sebab tiada bahan terlarang, KKM APPROVED 👍 . Boleh scroll down utk tengok feedback yg belambak.. Tunggu apa lagi tu? Nanti harga dah lain tau, cepat2 try SEKARANG SEMENTARA MASIH ADA OFFER 💖. . . 📲WHATSAPP 0199541598 📲WHATSAPP 0199541598 #dyxybccreambydyana #dyxycod #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamsetjimat #bccreamdyxy #bcc #bccreamfoundationmalaysia #bccreamkualaterengganu #bccreamfoundation #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu #bazarpaknil 51 ♡ 0 ✍ July 15

ig  instagram

FLAWLESS TERUS KULIT 😍😍😍 . SEBAB kenapa korang kena pakai Dyxy BC Cream😎 . 👉Ada spf50 so tak payah pakai sunblock and day cream lagi 👉Full coverage, tak payah membazir beli concealer, calit2 je bcc then ratakan, tadaaa terus flawless 👉Texture matte, tak payah pakai bedak lagi 👉1 minit je dah boleh siap, act as bb cream juga 👉Tahan lama, makin lama pakai muka makin glowing mcm awek korea (bukan berminyak yaa) 👉Ada arbutin yg bertindak memudarkan parut 👉Ada oil control so kalau muka berminyak takde masalah, tak bercapuk 👉Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF sebab tiada bahan terlarang, KKM APPROVED 👍 . Boleh scroll down utk tengok feedback yg belambak.. Tunggu apa lagi tu? Nanti harga dah lain tau, cepat2 try SEKARANG SEMENTARA MASIH ADA OFFER 💖. . . 📲WHATSAPP 0199541598 📲WHATSAPP 0199541598 #dyxybccreambydyana #dyxycod #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamsetjimat #bccreamdyxy #bcc #bccreamfoundationmalaysia #bccreamkualaterengganu #bccreamfoundation #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu #bazarpaknil 67 ♡ 0 ✍ July 12

ig  instagram

Ramai dah jatuh cinta dgn DYXY ni sbb ape?? Nak tahu tak?? . 🌺Jimat masa, tak payah lagi bersiap lama2 🌺Tak payah guna compact powder sbb BC CREAM DYXY ni dh menutup segala cacat cela muka . 🌺Tak melekit lgsg. Pakai lama2 muka tak comot pn . Nak order? Terus direct whatsapp Tisam tau. Untuk dapatkan harga PROMOSI yang TERLAJAK JIMAT ni😍 . 0199541598 0199541598 0199541498 . #dyxybccreambydyana #dyxycod #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamsetjimat #bccreamdyxy #bcc #bccreamfoundationmalaysia #bccreamkualaterengganu #bccreamfoundation #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu #bazarpaknil 39 ♡ 0 ✍ July 12


You May Also Like

ig teachersthings instagram

😂😂😂 repost @bored_teachers 401 ♡ 15 ✍

ig donnadaily instagram

I love 🍞! Learned all about the beauty benefits of #ryebread and how to make it, thanks to @lumeneusa 💋 Also, love the cute @marimekkousa robe! 💕👩🏻‍🍳 4 ♡ 0 ✍

ig ideale_girl instagram

두 컬러 다 상콤한 프루티nb🍋🍋🐚🐚 (소라는 내일 착용컷 올리께용!) #이데알레#ideale#대구#동성로 21 ♡ 0 ✍

ig viccent22 instagram

Like & tag ke tmn2 lo! add line officiall kami: @Viccent22 (PAKAI @ YA) #viccent22 @viccent11 2534 ♡ 15 ✍

ig viccent22 instagram

Like & tag ke tmn2 lo! add line officiall kami: @Viccent22 (PAKAI @ YA) #viccent22 @viccent11 2699 ♡ 29 ✍

ig viccent22 instagram

Like & tag ke tmn2 lo! add line officiall kami: @Viccent22 (PAKAI @ YA) #viccent22 @viccent11 2945 ♡ 10 ✍

ig lesbalidade instagram

@scarletleandro - 20, SP 🌈 #LesbalidadeSP (ADM: @rivanlxx) 11 ♡ 0 ✍

ig elite_amsterdam instagram

Throw🔙Thursday @floor.brinkman is so cute with her sister 💕// #elite #elitemodels #eliteamsterdam #elitearmy #beelite #soproud #loveourgirls #elitegirlsdoitbetter 90 ♡ 0 ✍

ig cameronswoe instagram

Gm:) have a good day #camerondallas 178 ♡ 1 ✍

ig marita_mendez_b instagram

Look details 📸 _ ✅Bolso: @lansu_shop (new) _ ✅Blusita: #zara (new) _ ✅Gafas de sol: @extraoptical _ ✅Shorts: #mango (sales) _ #look #lookoftheday #wearing #style #stylish #mood #ootd #girl #instacool #instagirl #lansushop #mood #ootd #summer #summertime #shirt #trendy #trendsetter #model #girl #instagirl #model #love #like 202 ♡ 11 ✍

ig veronika_singh instagram

Work until you no longer have to introduce yourself #Veronikasingh #VS #👸🏼😊 46 ♡ 4 ✍

ig lesbalidade instagram

@jessykfrancines - 22, Taubaté 🌈 #LesbalidadeSP (ADM: @rivanlxx) 12 ♡ 0 ✍

ig lesbalidade instagram

@thaty_dog - 16, Itamaraju 🌈 #LesbalidadeBA (ADM: @rivanlxx) 6 ♡ 0 ✍

ig katouchan instagram

‪新しいねいる💅🏻‬ ‪おぴんくはーときらきら〜💖 . . #のりちゃんぺありがとう❤︎ 1074 ♡ 11 ✍

ig _djumbir_ instagram

965 ♡ 5 ✍

ig felicyaddictupdate_ instagram

Akuloh suka banget sama video yang habis nyomot dari akun @ozcarriau ini. Felito @felicyangelista_ @hitocaesar ala- ala ( ALA- ALA LOH YA. JANGAN BAPER) bintang korea yang mau ngumumin tanggal pernikahannya, ke awak media..wkwkwwk.. 58 ♡ 0 ✍

ig rob_chappers instagram

Hanging out with @thomann.music demonstrator #KristofBarocsi 430 ♡ 2 ✍

ig _djumbir_ instagram

@__679_ @sara_perovic @ekscentrik_ 🐷 652 ♡ 1 ✍