era_fm ERA fm 8357427

☎ 03-95433355 // 📱016-5127777 - Whatsapp kitaorang untuk terus berhubung!


ig era_fm instagram

♡ 686✍2 Tahniah! @ridzuan.___ berjaya memenangi perak dalam acara 100m lelaki T36 di World Para Athletics, London 2017 sebentar tadi. 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 #paraathletics #MalaysiaBoleh

ig era_fm instagram

♡ 6317✍9 Eh lain nya @hahanybunch dalam gambar ni. Baru potong rambut eh? 😍😍 #InstaERA

ig era_fm instagram

♡ 6703✍27 Siapa yg selalu habiskan masa depan almari sebab taktau nak pakai baju apa? #InstaSeleb @abam_bocik

ig era_fm instagram

♡ 3894✍17 Good luck Ridzuan Puzi yg akan beraksi di final 100m World Para Athletics London 2017, awal pagi ini. 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 @ridzuan.___ #worldparaathletics #paraathletics

ig era_fm instagram

♡ 3078✍6 Ewahh nak joget ke taknak ni @syamel_official @indahruhaila ? 😅😅 #InstaSeleb

ig era_fm instagram

♡ 5714✍27 Tengah main buai, sekali nampak makwe cun lalu kat hujung jalan .. Haha adoi lah @acheykintangkintung ! #InstaSeleb

ig era_fm instagram

♡ 15235✍19 Bila mak ajak balik, tapi dah sampai kereta pun dia masih rancak bersembang dengan makcik kita .. 😂 #InstaSeleb IG @haelhusaini

ig era_fm instagram

♡ 10779✍7 Hari Sabtu macam ni, takkan duduk rumah je? Tak keluar mana-mana ke? #InstaSeleb IG @aeril_zafrel

ig era_fm instagram

♡ 11662✍45 Tag kawan korang yg suka tumpang motor korang bila nak pergi mana-mana #InstaSeleb IG @tomokofficial

ig era_fm instagram

♡ 5067✍15 Dengan spek macam tu, dah macam Tony Stark je @ray_johara ni 😍 #InstaSeleb

ig era_fm instagram

♡ 2930✍5 Fuhh memang layan lah lagu ERAkustik dari @mrhazama1 yang baru ni, Aku Yang Sebenar. Jom layan versi ERAkustik kat Youtube ERA fm jom! #AkuYangSebenar #ERAkustik #LaguBest

ig era_fm instagram

♡ 11148✍12 Siapa terlepas #CartaEra40 harini boleh dgrkan ulangan esok, Ahad bermula 8 pagi hingga 12 tgh hari

ig era_fm instagram

♡ 3703✍34 Jangan lupa dgrkan #CartaEra40 esok bermula 10 pagi hingga 2 petang sebab ada @haqiemrusli98_ tauuuuuu ! 😍

ig era_fm instagram

♡ 9220✍78 Paling cepat, berapa lama orang perempuan ambil untuk pakai tudung? 🤔 #InstaSeleb IG @neelofa

ig era_fm instagram

♡ 1502✍7 Wuishhh gempak ni . Single terbaru @akim_themajistret nak keluar dah tak lama lagi . Takk sabar . Best wooo 😀 @akimahmad #InstaSeleb

ig era_fm instagram

♡ 3142✍10 Hai @wanyhasrita , agak-agak bila awak nak berduet dengan @fadbocey ye? #PetangERA

ig era_fm instagram

♡ 2592✍86 Nak menang RM 500 ? Teka tajuk lagu dan penyanyi asal kepada lagu yang sedang dinyanyikan oleh Wany Hasrita di atas. Tunggu isyarat memanggil dan call 03-95433355. Nak lagu penuh ? Dengarkan Era fm! Wang akan digandakan kalau jawapan korang salah. #BBNU

ig era_fm instagram

♡ 1413✍5 Lepak-lepak malam ni sambil layan 40 lagu superhit kat #Super40ERA bersama @radin_era , kita ada tetamu jemputan, kumpulan @official_xpose ! Dorang baru je launch musik video lagu #sandiwara kat Youtube tau? Haa malam ni kita mintak dorang belanja sikit kat #Super40ERA ok?

ig era_fm instagram

♡ 6576✍120 Cuba teka ada berapa bunga dalam gambar @adira.suhaimi ni? #InstaSeleb

ig era_fm instagram

♡ 7130✍16 Bila kita dah ready nak balik, tiba-tiba bos ajak meeting. Tag bos korang kat komen jap 😂 #InstaSeleb IG @haelhusaini

ig era_fm instagram

♡ 3488✍4 Jom Singgah Raya Perodua bersama Radin dan Skuad ERA pada 22 Julai, 12pm-2pm di Perodua Sentral PJ. Ada juga artis Wani Kayrie, dan The Jiwa Buskers. Jumpa di sana!

ig era_fm instagram

♡ 2825✍121 Nak menang RM 500 ? Teka tajuk lagu dan penyanyi asal kepada lagu yang sedang dinyanyikan oleh Wany Hasrita di atas. Tunggu isyarat memanggil dan call 03-95433355. Nak lagu penuh ? Dengarkan Era fm! Wang akan digandakan kalau jawapan korang salah. #BBNU

ig era_fm instagram

♡ 4433✍13 Fuh balik je jumpa Shah Rukh Khan , @jaasuzuran terus pergi jumpa @hannahdelisha wey . Nak tahu Jaa kena reject lagi ke tak jom tengok full video di youtube @era_fm sekarang #JaaTV #JaaRoadToSRK #ShahRukhKhan #HannahDelisha #BeechBeechMein #Radha #JabHarryMetSejal

ig era_fm instagram

♡ 10043✍8 Jalan-jalan kat Tokyo tu jangan lupa belikan souvenir untuk kitorang tau @anzalnanasir88 ! #InstaSeleb

ig era_fm instagram

♡ 6092✍116 Tengah duet dengan @sitinordiana lagu Terus Mencintai, sempat pula dia tanya ayah dia salah takpe? Haha. 😂😂😂 #instaseleb IG @sitinordiana 📹 @syah_skame83

ig era_fm instagram

♡ 2468✍6 Jangan lupa date kita pagi esok bersama #JoHaRaPagiERA dan @zizanrazak869 !

ig era_fm instagram

♡ 2890✍11 Aduh, cair jap dengar @elizabethtsm nyanyi lagu raya. Bila you nak beraya dengan I ni Lizzy? #InstaSeleb

ig era_fm instagram

♡ 7372✍12 Thanks @alifsatar sudi lepak-lepak kat #Super40ERA malam ni bersama @radin_era ! Jangan lupa check out drama terbaru lakonan @alifsatar bertajuk Memori Pajeri Nanas ok?

ig era_fm instagram

♡ 7413✍12 Tengah repair motor ye bang? #InstaSeleb @shukriyahaya

ig era_fm instagram

♡ 7617✍41 Bila @syafiqkylez tunggu anak-anak balik kampung, be like.. Ok persoalannya, siapa ibu kepada anak-anak tu? 🤔🤔 #InstaSeleb

ig era_fm instagram

♡ 6196✍1359 Apa 3 emoji yang paling sesuai untuk describe hidup korang sekarang? #ERAkongsi

ig era_fm instagram

♡ 4581✍19 Fuyoo power laaa Shah Rukh Khan cakap Kelate . Sekali dengar je boleh ikut apa yang @jaasuzuran cakap . Power ! Jom tengok full video yang Shah Rukh Khan cakap Melaka pulak . Search je kat youtube #JaaRoadToShahRukhKhan 😀#BeechBeechMein #JabHarryMetSejal #Radha #Butterfly #SonyMusic

ig era_fm instagram

♡ 1586✍2 Nantikan @syamel_official di Instagram live @rocketfuelent , esok pada pukul 6.30 petang! #syamel #lebihsempurna #lebihsempurnaMV #kissmyastronaut #rocketfuelent

ig era_fm instagram

♡ 5542✍9 Senyummmmmm, @sufierashid nak amik gambar awak ni. Senyum! #InstaSeleb

ig era_fm instagram

♡ 5639✍75 Korang mesti ada sorang kawan yg bila dalam kereta dan lagu best tengah main, dia jadi macam @hairulazreen ni 😅 #InstaSeleb

ig era_fm instagram

♡ 1576✍49 Nak menang RM 500 ? Teka tajuk lagu dan penyanyi asal kepada lagu yang sedang dinyanyikan oleh Dadilia Band di atas. Tunggu isyarat memanggil dan call 03-95433355. Nak lagu penuh ? Dengarkan Era fm! Wang akan digandakan kalau jawapan korang salah. #BBNU

ig era_fm instagram

♡ 1646✍51 Nak menang RM 500 ? Teka tajuk lagu dan penyanyi asal kepada lagu yang sedang dinyanyikan oleh Dadilia Band di atas. Tunggu isyarat memanggil dan call 03-95433355. Nak lagu penuh ? Dengarkan Era fm! Wang akan digandakan kalau jawapan korang salah. #BBNU

ig era_fm instagram

♡ 2361✍12 Haa disebabkan @zizanrazak869 kalah cabaran dengan @itssonaone pagi tadi, jadi bermula esok @zizanrazak869 akan lepak dengan #JoHaRaPagiERA ! Jangan lupa dengar #JoHaRaPagiERA esok bersama Zizan, ok?

ig era_fm instagram

♡ 6013✍64 Apa tajuk lagu yang sesuai kalau @haqiemrusli98_ bergabung dengan @khaibahar94 dalam satu lagu? 🤔🤔🤔 #instaseleb

ig era_fm instagram

♡ 8298✍71 Siapa yg pernah pergi Kuala Terengganu, apa makanan best kat sini eh? Tag kawan korang yg dari Terengganu kat komen jap! #InstaSeleb @emma_maembongofficial


Popular Now

ig jeremstar instagram

♡ 31400 ✍ 0

ig adnan43213 instagram

♡ 1 ✍ 0

ig drmalinga instagram

♡ 63 ✍ 2 MY BEAUTIFUL GRANNY,DOING THE LINGA DANCE

ig anotherher_shop instagram

♡ 1 ✍ 0 สินค้าฝากขาย รบกวนแอดไลน์ด้านล่าง **Used look like new pleated tote bag** 📍มีซับในช่องใส่ของเล็กๆ 1 ช่อง รับน้ำหนักได้ 2-3 กิฌลกรัมค่ะ กระเป๋าสีดำนะค่ะ 📍ไม่มีตำหนิถือไปครั้งเดียว ขาย 400 บาท รวมส่ง ลทบ. 📍line : naowarat_k16

ig esra_erol_ask instagram

♡ 156 ✍ 1 #23072017 Bu gün günlerden #idrisaliözbir #mercangözlüm #iyikidoğdun #mutluyıllar #idrisalim @esraerol @aliozbir1

ig adnan43213 instagram

♡ 2 ✍ 0

ig beautiholic_salon instagram

♡ 34 ✍ 0 مكياج وشعر بيوتي هولك بس ب ٣٥دك 😍😋 للحجز 96997010 - 25310887 #الكويت #بيوتي_هولك #مكياج_عروس #مكياج #عرض_مكياج #تساقط #صالون #الجابريه #الكويت #بديكير #منيكير #اظافر #عروض_صالونات_الكويت

ig adnan43213 instagram

♡ 1 ✍ 0

ig anotherher_shop instagram

♡ 5 ✍ 0 สินค้าฝากขาย รบกวนแอดไลน์ด้านล่าง ✅✅ฝากขายเสื้อผ้ามือสองสภาพดี✅✅ สนใจ หรือ สอบถาม รบกวนแอดไลน์ มีมากกว่าในรูป (*)(*)(*)(*)(*) Line : inntuonn28 (*)(*)(*)(*)(*)

ig anns_house43 instagram

♡ 12 ✍ 0 Hàng mới xinh dã man ý 🌸🌸🌸 ✔️Váy khoét vai bèo #300k Màu hồng / xanh / trắng ✔️ Pizama shirt #230k Màu hồng / xanh tây/ xanh pasta/ vàng bò/ trắng 🏠 43 Nguyễn Trường Tộ 📞 0986 708 868 - 0163 876 8786

ig anotherher_shop instagram

♡ 4 ✍ 0 สินค้าฝากขาย รบกวนแอดไลน์ด้านล่าง ส่งต่อ LINDY PU PREMIUM 1200 บาท **ส่งฟรีEMS** #lili_brand_bag #littlebunnystore #sugarlessbakery #lili_brand_bag #poshybrand #queenofmaterial 🌸🌸🌸Line : inntuonn28 🌸🌸🌸

ig levikartercb instagram

♡ 253 ✍ 1 Happy Sunday. See pic w/o my @official_fleshjack undies on my Twitter Check out my toys in the link in my bio or below! http://fleshlight.sjv.io/c/321271/302851/4702?u=http%3A%2F%2Fwww.fleshjack.com%2Ffleshjack-boys%2Flevi-karter%2F

ig shr2222 instagram

♡ 16 ✍ 0 وايت عايدي البي مرسيدس 80 م المكينه 8 روس القير 8 غيار zf الجنط ٢٤ والكفرات نظيفه تانكي جديد المتحركات على الشرط النظافه الاستماره والفحص جديد الموقع الخرج - معرض ابن ناجي جوال / 0530088628

ig humotariano instagram

♡ 1863 ✍ 28 Se juntas já causa imagina juntas #otariano

ig kealakennelly instagram

♡ 52 ✍ 1 It's always a #GoodTime to go for a little #Sunset #SUP 🌅#NorthShore #Oahu come check out my girl @jodiksupfit at #808Sup she will take awesome care of you. 😊👌🏽just like she did for my friend @laubsd who was a #SUPvirgin before today 😜🙌🏼

ig ninibancom instagram

♡ 75 ✍ 26 . #بارداری کسی بوده تودوران بارداری دائما دردای شکم وکمر پریودی داشته باشه وفرزند سالم وبموقع بدنیاآورده باشه؟میشه بیشتر توضیح بدید دکترعلتشو چی گفته وچکارکردید؟ . 📝همراهان ني ني بان، اگر سوالي داريد حتما واضح، فارسی و خلاصه به صورت دايرکت مطرح کنید. 👌🏻اگر دوست دارید سوال شما توسط "متخصصان" هم پاسخ داده شود، به آدرس زیر مراجعه کنید و سوالتان را ثبت کنید: www.ninisoal.com

ig tamada_zhardem_oral instagram

♡ 49 ✍ 1 Кешегі тойдан жалгаскан кудалык... Абай @serikovabaj айырып жатыр. Баян апа керек болса 87018508628 хабарласыныз!

ig souqwaqif instagram

♡ 25 ✍ 0 @shahad__ksa__

ig riffrafffayetteville instagram

♡ 7 ✍ 0 too good not to have in your closet 💛💛 blooming beauty - embroidered dress - yellow $46 call/text to order! 479.684.1749 #Riffrafflove #RiffraffFayetteville