bykakmek MUA JOHOR 265797323

🔵 FULLTIME PROFESSIONAL MUA\n🔵 JB, PG, GP, BP, Pontian & Kluang\n🔵 MY HUSBAND IS WATCHING 😌\n🔵 +60197153002 W/A.


ig bykakmek instagram

♡ 1060 ✍ 2 Assalamualaikum Selamat Pagi. Last postage sebelum Hari Raya ni ialah Esok ya, Khamis 15/6/2017. Cepat wassap +60197153002 utk dptkan foundation SUPER TERINGAN DI MALAYSIA ! . . Thank You Famous Amous Beauty Guru @fynahere for sharing this video. Lots of LOVE from here💙💕💙💕💙💕💙 #Repost @fynahere (@get_repost) ・・・ #fynaheremv salam hi semua. makeup kalini fyna pakai foundation dari @aisymizah.fd11 @aisymizah.fd cream foundation but bila apply sangat2 smooth dan ringan! tak rasa mcm pkai foundation.walaupun rasa ringan but ianya boleh cover light scar and hide pores. easy to blend.senang cuci. sesuai pakai harian sebab tak sumbat pori2.well korang tak payah la cuci teruk2 buang foundation. pkai tebal mana pun still senang cuci. ada spf so kulit tak lah gelap hehe.untuk kulit berminyak pkai loose powder utk set . . the lipbalm from @aisymizah.fd11 is the best!! really2 moisturize my lips . tak berminyak macam sesetengah lipbalm. fyna pkai time tidur juga hehe boleh juga pkai as a base before lipstick yg matte so ianya tak akan buat bibir dry pecah but nampk moist saja Antara Kelebihan Foundation #aisymizahfoundation ini ialah : . 🍫 Mengikut warna darah si pemakai 🍫 Mesra Solat dan merasa ringan 🍫 Tahan sehingga 24 jam tanpa perlu tacap 🍫 Tidak berbelak dan 'cakey' 🍫 Sesuai untuk semua peringkat usia 🍫 Menganjalkan kulit wajah 🍫 Antioksida 🍫 Kesan Glowing yang cantik sempurna 🍫 Melembapkan kulit 🍫 Membantu mencerahkan tona kulit wajah 🍫 Menutup Cela dan Pori di wajah 🍫 Mampu sekatakan warna kulit wajah HARGA MAMPU MILIK RM38 tidak termasuk kos pos. Untuk order WhatsApp 018-7712381


Popular Now

ig eljdonline instagram

♡ 1 ✍ 1 [De Terror] Cámara de un automóvil graba el momento exacto de un accidente de una motora con dos carros en pleno expreso. ¡De espanto!😱 #ElJDonline

ig apipocamaisdoce instagram

♡ 1 ✍ 0 Sushi ao pequeno-almoço? Vamos embora, se os tailandeses aguentam eu também aguento. Temos mulher ou temos um 🐭? #pipocaemviagem #thailand #instratravel #banguecoque #bangkok

ig pacers instagram

♡ 1340 ✍ 24 A message to #Pacers fans from @leafsquad!

ig fayhokulani instagram

♡ 81 ✍ 8 Proud of myself for finally getting back into yoga! Did my first yoga class at @absoluteyogapilates followed by pilates yesterday. Made me realize how much I've neglected hip flexibility and ab exercises... Definitely feeling the burn this morning as it hurts to laugh! 😂💦

ig fam0us.tatee instagram

♡ 12 ✍ 0 About last night 😭 before they called the police 😂

ig funkeemonki instagram

♡ 5 ✍ 0 Favorite Picture 💖

ig blasianface instagram

♡ 13 ✍ 3 @kiikii_crew19 😭😭😭😭

ig eo.t instagram

♡ 14 ✍ 0

ig malia_bliss instagram

♡ 98 ✍ 0 Follow babe @FunSizeNiecey 😍 Add her on #snapchat now @itzphotochivkk xclusive pics 👻

ig daily_vsangels instagram

♡ 122 ✍ 0 #NEW || Martha Hunt leaving Milk Studios after a Victoria's Secret photoshoot in New York. 💚 @marthahunt #marthahunt #victoriassecret #angel

ig cyberhians instagram

♡ 7 ✍ 0 _samyg via Instagram: Para daw di masayang OOTD ni besh @whianwamos 😅

ig daily_vsangels instagram

♡ 63 ✍ 0 #NEW || Jasmine Tookes in New York City today. 🦋🦋 @jastookes #jasminetookes #victoriassecret #angel

ig pacers instagram

♡ 2361 ✍ 56 "With the 18th pick in the 2017 NBA Draft, the Indiana #Pacers select TJ Leaf of UCLA." @leafsquad #PacersDraft

ig cocotrendyshop instagram

♡ 4 ✍ 0 #gucci #sobrepedido 😍😍😍

ig eljdonline instagram

♡ 16 ✍ 4 Manicura set👌🏼. Cómo le gustan las uñas de los hombres. ¿Brillosas o natural?

ig daily_vsangels instagram

♡ 97 ✍ 0 #NEW || Sara Sampaio leaving Milk Studios after a Victoria's Secret photoshoot in New York. 👑 @sarasampaio #sarasampaio #victoriassecret #angel

ig its_rasidah instagram

♡ 50 ✍ 2 2R..

ig vdashieva instagram

♡ 0 ✍ 0 Пока вы спали😅 Вот такое, сегодня было доброе утро в прямом эфире 🙌🏻 Спасибо @kamilgadzhiev за кепку и хорошее настроение😅 @valettt куда твои фото видео скинуть?😅