grimdhefrizura.official Grim Dhe Frizura 2336265825

Make Up , Grim dhe Frizura , Mua


ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 70✍0 @selvetebegollisallonilinda Selvete Begolli Salloni Linda Vendi:Prishtinë Lagjja:Tophane afer Viva Fresh ne katin e 2të Numri kontaktues:044-620-651 Viber:+37744299888 @lindanailsartist

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 108✍0 @studioperlaprishtin Instagram; @studioperlaprishtin Facebook ; Studio Perla Gjindet te rruga B ,objektet e royal bloku C15/15 Per kontakt ; +386 49 385 384 +377 45 508 835

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 16✍0 Te @adriana_lashes mund të bëni mbjelljen si dhe kthimin e qerpikëve. Mbjellja e qerpikëve zgjat deri më 8 javë kurse kthimi deri në 3 muaj. Me produkte kualitative nga Franca,(Qerpikët tuaj natyral nuk dëmtohen aspak).Gjithashtu ne bëjmë edhe depilim dhe mbjelljen e thonjëve. 
Ju mirëpresim
@adriana_lashes - staff❤

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 88✍1 Për porosi kontaktoni @katifashionstudio , ose ne keta numra: +377 44 156 939 , +386 49 156 939 , gjindemi te sheshi përball restourant 'Shpija e Vjeter' Prishtinë , ju mirëpresim!

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 48✍0 Japum vello me qera për rezervime kontaktoni në këtë nr. 049-740-360 viber.
Apo na vizitoni në "Butikun Modeli" Rr. Brigada 173, Viti

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 62✍0 @Divaprofessionalhair Gjendemi Ne Ferizaj Rrg 12 Qeshori Vendi Ideal Ku ju Ndiheni Diva Nr Konaktues +37744225764 +38649668382

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 197✍0 @Studio.Mimoza 
Gjindemi në Pejë 
Për termine : +37744962934 , +38649418212 
Ju mirëpresim

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 6✍0 Te @adriana_lashes mund të bëni mbjelljen si dhe kthimin e qerpikëve. Mbjellja e qerpikëve zgjat deri më 8 javë kurse kthimi deri në 3 muaj. Me produkte kualitative nga Franca,(Qerpikët tuaj natyral nuk dëmtohen aspak).Gjithashtu ne bëjmë edhe depilim dhe mbjelljen e thonjëve. 
Ju mirëpresim
@adriana_lashes - staff❤

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 89✍0 Vajza follow @kosova_fashion 😍❤️ Loj e madhe shperblyese nga @kosova_fashion 😍❤️

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 71✍0 @studioperlaprishtin Instagram; @studioperlaprishtin Facebook ; Studio Perla Gjindet te rruga B ,objektet e royal bloku C15/15 Per kontakt ; +386 49 385 384 +377 45 508 835

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 70✍0 @selvetebegollisallonilinda Selvete Begolli Salloni Linda Vendi:Prishtinë Lagjja:Tophane afer Viva Fresh ne katin e 2të Numri kontaktues:044-620-651 Viber:+37744299888 @lindanailsartist

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 301✍0 @handmade_erina ; Bizhuteri, kurora, lule dore te gjitha pune dore Per modele te tjera ju lutem vizitoni faqet tona instagram: @handmade_erina facebook: kurora dhe buqete Erina tel:+37744142910 Ju mirepresim

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 33✍0 Kurora 🔱 
me porosi online 
shitet apo jepet me qera
nga @diia.queen 👈 
Facebook/ instagram
Follow @diia.queen
Transporti në tërë Kosovën 
Pagesa pas pranimit të produktit

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 43✍0 @Divaprofessionalhair Gjendemi Ne Ferizaj Rrg 12 Qeshori Vendi Ideal Ku ju Ndiheni Diva Nr Konaktues +37744225764 +38649668382

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 132✍0 @Studio.Mimoza 
Gjindemi në Pejë 
Për termine : +37744962934 , +38649418212 
Ju mirëpresim

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 11✍0 @handmade_erina me punime shume te bukura , tash 4 vite me shume dashuri e perkushtim i punon @handmade_erina 😍 Me shume kujdes te veçant ne realizimin e kerkesave te klienteve , dhe punimet me cilsore dhe unike ne tregun shqiptar ❤️ Te urojmë shume suksese tutje @handmade_erina

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 37✍0 Për porosi kontaktoni @katifashionstudio , ose ne keta numra: +377 44 156 939 , +386 49 156 939 , gjindemi te sheshi përball restourant 'Shpija e Vjeter' Prishtinë , ju mirëpresim!

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 12✍0 Te @adriana_lashes mund të bëni mbjelljen si dhe kthimin e qerpikëve. Mbjellja e qerpikëve zgjat deri më 8 javë kurse kthimi deri në 3 muaj. Me produkte kualitative nga Franca,(Qerpikët tuaj natyral nuk dëmtohen aspak).Gjithashtu ne bëjmë edhe depilim dhe mbjelljen e thonjëve. 
Ju mirëpresim
@adriana_lashes - staff❤

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 66✍0 @studioperlaprishtin Instagram; @studioperlaprishtin Facebook ; Studio Perla Gjindet te rruga B ,objektet e royal bloku C15/15 Per kontakt ; +386 49 385 384 +377 45 508 835

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 83✍0 @selvetebegollisallonilinda Selvete Begolli Salloni Linda Vendi:Prishtinë Lagjja:Tophane afer Viva Fresh ne katin e 2të Numri kontaktues:044-620-651 Viber:+37744299888 @lindanailsartist

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 50✍0 Japum vello me qera për rezervime kontaktoni në këtë nr. 049-740-360 viber.
Apo na vizitoni në "Butikun Modeli" Rr. Brigada 173, Viti

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 77✍0 @Divaprofessionalhair Gjendemi Ne Ferizaj Rrg 12 Qeshori Vendi Ideal Ku ju Ndiheni Diva Nr Konaktues +37744225764 +38649668382

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 191✍0 @Studio.Mimoza 
Gjindemi në Pejë 
Për termine : +37744962934 , +38649418212 
Ju mirëpresim

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 23✍0 Te @adriana_lashes mund të bëni mbjelljen si dhe kthimin e qerpikëve. Mbjellja e qerpikëve zgjat deri më 8 javë kurse kthimi deri në 3 muaj. Me produkte kualitative nga Franca,(Qerpikët tuaj natyral nuk dëmtohen aspak).Gjithashtu ne bëjmë edhe depilim dhe mbjelljen e thonjëve. 
Ju mirëpresim
@adriana_lashes - staff❤

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 72✍0 @studioperlaprishtin Instagram; @studioperlaprishtin Facebook ; Studio Perla Gjindet te rruga B ,objektet e royal bloku C15/15 Per kontakt ; +386 49 385 384 +377 45 508 835

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 70✍0 @selvetebegollisallonilinda Selvete Begolli Salloni Linda Vendi:Prishtinë Lagjja:Tophane afer Viva Fresh ne katin e 2të Numri kontaktues:044-620-651 Viber:+37744299888 @lindanailsartist

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 46✍0 Qafore 🔱 
me porosi online 
shitet apo jepet me qera
nga @diia.queen 👈 
Facebook/ instagram
Follow @diia.queen
Transporti në tërë Kosovën 
Pagesa pas pranimit të produktit

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 42✍0 @Divaprofessionalhair Gjendemi Ne Ferizaj Rrg 12 Qeshori Vendi Ideal Ku ju Ndiheni Diva Nr Konaktues +37744225764 +38649668382

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 119✍0 @Studio.Mimoza 
Gjindemi në Pejë 
Për termine : +37744962934 , +38649418212 
Ju mirëpresim

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 17✍0 Te @adriana_lashes mund të bëni mbjelljen si dhe kthimin e qerpikëve. Mbjellja e qerpikëve zgjat deri më 8 javë kurse kthimi deri në 3 muaj. Me produkte kualitative nga Franca,(Qerpikët tuaj natyral nuk dëmtohen aspak).Gjithashtu ne bëjmë edhe depilim dhe mbjelljen e thonjëve. 
Ju mirëpresim
@adriana_lashes - staff❤

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 69✍0 Për porosi kontaktoni @katifashionstudio , ose ne keta numra: +377 44 156 939 , +386 49 156 939 , gjindemi te sheshi përball restourant 'Shpija e Vjeter' Prishtinë , ju mirëpresim!

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 69✍1 @handmade_erina ; Bizhuteri, kurora, lule dore te gjitha pune dore Per modele te tjera ju lutem vizitoni faqet tona instagram: @handmade_erina facebook: kurora dhe buqete Erina tel:+37744142910 Ju mirepresim

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 23✍0 @studioperlaprishtin Instagram; @studioperlaprishtin Facebook ; Studio Perla Gjindet te rruga B ,objektet e royal bloku C15/15 Per kontakt ; +386 49 385 384 +377 45 508 835

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 27✍0 @selvetebegollisallonilinda Selvete Begolli Salloni Linda Vendi:Prishtinë Lagjja:Tophane afer Viva Fresh ne katin e 2të Numri kontaktues:044-620-651 Viber:+37744299888 @lindanailsartist

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 69✍0 @Butiku.MODELI ju ofron vello fantastike per vetum 200€
sasia është e limituar

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 81✍0 @Divaprofessionalhair Gjendemi Ne Ferizaj Rrg 12 Qeshori Vendi Ideal Ku ju Ndiheni Diva Nr Konaktues +37744225764 +38649668382

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 153✍0 @Studio.Mimoza 
Gjindemi në Pejë 
Për termine : +37744962934 , +38649418212 
Ju mirëpresim

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 21✍0 Te @adriana_lashes mund të bëni mbjelljen si dhe kthimin e qerpikëve. Mbjellja e qerpikëve zgjat deri më 8 javë kurse kthimi deri në 3 muaj. Me produkte kualitative nga Franca,(Qerpikët tuaj natyral nuk dëmtohen aspak).Gjithashtu ne bëjmë edhe depilim dhe mbjelljen e thonjëve. 
Ju mirëpresim
@adriana_lashes - staff❤

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 379✍0 @kosova_fashion ❤️ Follow @kosova_fashion ❤️ Follow @kosova_fashion ❤️

ig grimdhefrizura.official instagram

♡ 151✍0 @selvetebegollisallonilinda Selvete Begolli Salloni Linda Vendi:Prishtinë Lagjja:Tophane afer Viva Fresh ne katin e 2të Numri kontaktues:044-620-651 Viber:+37744299888 @lindanailsartist


Popular Now

ig luxurious_life_dolo instagram

♡ 47 ✍ 3 Replace tacos wit burgers

ig universodegrife instagram

♡ 49 ✍ 1 Maravilhosa essa lingerie da @koss_modaintima! 😍 Uma peça mais linda que a outra! Com ótimos preços e uma excelente qualidade! O melhor de tudo: enviam para todo Brasil! ✈ - Garanta já a sua pelo WhatsApp: (32) 98454-4949 📲 @koss_modaintima @koss_modaintima @koss_modaintima @koss_modaintima @koss_modaintima

ig atomicooficial instagram

♡ 181 ✍ 2 ¿Qué te pareció nuestra #MeriendaAtómica de hoy? ¡Dale ❤ si estás en sintonía!

ig halloherbert instagram

♡ 289 ✍ 2 #Berlin 🌆

ig cooksmarts instagram

♡ 8 ✍ 2 The secret to perfectly seared, non-mushy tofu is pressing the water out and letting the tofu sear in the pan to golden before flipping. 👍🏻 For more cooking tips, check out our Cooking Lessons - link in bio! #cooksmarts

ig kittyplier instagram

♡ 529 ✍ 61 Tag yourself I'm emojidex

ig hastpekirna_barane instagram

♡ 1033 ✍ 161 malika jamala duhoke 🤤😍😂

ig fearlesss_uk instagram

♡ 74 ✍ 0 New Season Look! 😍 East Coast Mid Dress | www.fearlesss.co.uk

ig agentsasco instagram

♡ 948 ✍ 4 #HappyBirthday #Nephew 😎 #Jude 🏆 🌟🌟🌟🌟

ig helmboots instagram

♡ 72 ✍ 0 The Zind boot paired well with @nakedandfamousdenim // 📷 @deepellumdenim // If you're looking for a lightweight summer jean, the 10 ounce Japanese Sunrise Selvedge is for you. With a unique light blue indigo dye and white weft these are perfect for the warmer weather. Grab a pair from Deep Ellum Denim.

ig cabana_elbarranco instagram

♡ 11 ✍ 0 #cocteles asi? #soloenelbaranco ATENDEMOS Viernes 16:00-22:00 Sábado 12:00-22:00 Domingo 12:00-21:00 Reservaciones de mesas sin costo al 0993250019 Escríbenos elbarranco_ancon@outlook.es Aceptamos todas las tarjetas de Crédito y débito #elbarranco #Ancon #Ecuador #eltesorodeancon #balcondelpacifico #allyouneedisecuador #allyouneediselbarranco

ig arewa_ilorin_pple instagram

♡ 75 ✍ 0 Bridal shower planned to satisfaction by @partybydearkefty Contact us and get the best rates on our #propssales #accessoriesales #bridalshowerplanning #babyshowerplanning #weddingplanning #themedparties #kidsbirthdays and sooo on Call/watsapp 08096226393 today Or come shop instore at 34docemu street lagos island and get wholesales rates #Arewailorinpple #AIP

ig puzzle_box instagram

♡ 47 ✍ 1 ✨that one time my husband took magical photos of me✨ #tbt #ritaworth

ig johnnywhitworth instagram

♡ 232 ✍ 11 Sick! #Repost @tedhesser ・・・ Best view in the house... it took 4 days of planning and hard work to capture this shot. My girlfriend @martinatib and good friend @thistommysmith climbed the route twice, in scorching heat, to nail the positioning. But we nailed it!

ig tropicalglitz instagram

♡ 56 ✍ 1 @colecoatingsworkshop getting in his order in. On Tropical Glitz interstellar pearls and @3mcollision 233+ tape. Going across the pond 🇺🇸➡️ 🇬🇧

ig chicagomusicexchange instagram

♡ 1668 ✍ 13 Finally a VCR that won't jam... unless you want it to! @misterryanadams and @jhspedals have made one sweet 3-in-1 pedal! *retro jacket not included* #gear #pedal #pedalboard #effects #effectspedals #geartalk #ryanadams #VCR #guitar #guitars #love #gearlove #guitarsdaily

ig sagtudo instagram

♡ 300 ✍ 137 C de comida ke #linesgtd

ig tempsduncafe instagram

♡ 226 ✍ 6 Les modes passent, le style est éternel. La mode est futile, le style pas #ysl


Next