visitmyig


ig  instagram

FRONT CAMERA REPLACEMENT FOR iPHONE 7 . Nak tukar front camera iPhone sebab bila on camera, display blank jadi hitam je? Tak boleh nak FaceTime? Atau gambar jadi kabur? 😔 . Sensor call rosak? Haa...kalau sensor call rosak pun kena tukar front camera jugak tau. Sbb connection utk sensor call tu dtg sekali dgn front camera. . Kami boleh tukarkan camera yang baru ON THE SPOT depan anda. Nak jumpa di kedai makan sambil minum2? Boleh je. Hehe 😁 . 📱NORMAL PRICE :💰RM200 📱LEPAK & REPAIR SALE 🎊:💰RM180 . Kami akan repair, tukarkan front camera iPhone anda ON THE SPOT DEPAN ANDA. Nak repair kat kedai2 makan atau office pun boleh. . Location kami : 📍SELAYANG HEIGHTS . Kami juga boleh datang repair di tempat anda. Contact kami dan kita boleh deal hari & masa untuk berjumpa. . Whatsapp only 📲 011-28545451 untuk pertanyaan lanjut & set appointment. . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualservice #iphonemalaysia #malaysia #visitmyig #kl #kualalumpur #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualservice #iphone #selayang #selayangheights #mps #mpsselayang #bbs #kolejkomunitiselayang #iphonemalaysia #malaysia #kl #kualalumpur #vsco #vscocam #visitmyig #shahalamresident #shahalam #shahalamcafe #uitm #ukm #uia #upm #uitmshahalam #klsentral #dataranwangsa #wangsamelawati #wangsamaju 0 ♡ 0 ✍ September 26

ig  instagram

DYXY RESTOCK!! . ✅BC CREAM ✅FACE MIST ✅BRUSH ✅LIPSTICK MATTE . 😘 CEPAT ORDER SBLUM KEHABISAN STOCK! Order 👉 Click link di bio instagram 👍 www.wasap.my/60172761330 . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #bazaaronline #lokalah #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysia #selangor #kualalumpur #sgbesi #cantik #wanita #putihgebu 1 ♡ 0 ✍ September 26

ig  instagram

🌷KURUNG RADHIYA🌷. . RM 77 📍. Postage Sem Msia : RM 8 Postage Sabah Srwk : RM 13 MATERIAL COMO CREPE PRINTED Kain yang hanya perlu gosokan minima kerana ia tidak mudah renyuk Kain yang tak jarang dan tak panas serta tidak perlu memakai inner Sedikit strachable dan memberi keselesaan kepada pemakai Cutting kurung moden yang loose dan sedap dipakai,jahitan dart dibelakang memberi sedikit effect "cutting" Kain mermaid dengan potongan yang cukup selesa untuk melangkah Saiz serta cutting yang bersesuaian dengan pelbagai jenis bentuk badan SIZE : XS , S ,M , L , XL RUJUK UKURAN DI SINI : #measurementforkurungradhiyabyluvlyclosette WHATSAPP / TELEGRAM : +6010-8383823 #fbluvlyclosette #readystock #bajukurung #bajukurungprinted #bajukurunglover #bajukurungcrepe #minikurungprinted #minikurungcrepe #bajukurungcantik #bajukurung #bajukurungmurah #sayajualonline #sayajualbajukurungprinted #sayajualbajukurung #sayajualminikurung #sayajualminikurungprinted #sayajualbajukurungcrepe #sayajualbajukurungprinted #sayajualminibajukurung #instashop #whatsapp #visitmyig 0 ♡ 0 ✍ September 26

ig  instagram

DYXY RESTOCK!! . ✅BC CREAM ✅FACE MIST ✅BRUSH ✅LIPSTICK MATTE . 😘 CEPAT ORDER SBLUM KEHABISAN STOCK! Order 👉 Click link di bio instagram 👍 www.wasap.my/60172761330 . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #bazaaronline #lokalah #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysia #selangor #kualalumpur #sgbesi #cantik #wanita #putihgebu 1 ♡ 0 ✍ September 26

ig  instagram

🌸 Aisya Peplum 🌸 . Harga : RM 70 . Free size fit XL . Material : Moss Crepe . Ukuran :- Bahu : 15-16” Dada : 40” Labuh : 27” . Ade tali belakang baju boleh ikat untuk bg nampak fit . Pinggang full getah Punggung : 40” Labuh : 40” . . . ☎️ Whatsapp : 016-7023681 ⚠️ Colours may be slightly different due to lighting 📤FREE POSTAGE TO SM/SS . #sayajualbajumurah #sayajualbaju #sayajualbajumuslimah #bajumuslimahmurah #sale #sayajualmurah #jualmurah #cardiganmurah #sayajualcardigan #sayajualjubah #jubahmurah #visitmyig #trustedseller #visitig #ellycardiganmurah #sayajual #bazarpaknil #reviewig #blousemurah #sayajualblousemurah #bajumuslimah #bajulabuhmurah #setbajumurah 0 ♡ 1 ✍ September 26

ig  instagram

Wauuuu PROMOTION ni!!!!! . Kami menawarkan harga promosi !!!!! . Tggu apa lagi.Jom grab ramai-ramai SelfieRing dari kami sementara stok masih ada. . Whatsapp laju-laju 📲 019 379 6843 Like FB page Wowselfiering_ . SELFIE IN THE BEST WAY . #selfiering #selfieringlight #selfieringmurah #selfieringlightmurah #selfieringmalaysia #sayajual #bazaarpaknil #visitmyig #sayajual #trustedseller #jabatanperdangangan #jppmm 4 ♡ 1 ✍ September 26

ig  instagram

hye semua😘 Jom dapatkan #JAMUDARABERGETAH yng terbaik ni😘😘 nak cuba BOLEH dm sis bg harga OFFER +6012 2575527 #sayajual #sayajualjamu #jamumantap #jamumoden #codshahalam #codkl #igshop #followmyig #visitmyig #supplement #jamurapat 0 ♡ 1 ✍ September 26

ig  instagram

FEEDBACK SUSU MAAEZ . Baru minum 10 sachets Susu Maaez tapi masalah kulit dah hilang😱 . Susu maaez merupakan susu kedua terbaik selepas susu ibu! Selain dapat mencantikkan kulit, susu ni jugak mampu merawat masalah-masalah kulit seperti ekzema, kulit kering, kasar, bersisik dan lain-lain. . Kan Myra dah cakap yang Susu Maaez ni memang power! Awak yang tak cuba Susu Maaez lagi tu memang rugi sangat-sangat tauu. . Nak rawat masalah kulit? Whatsapp Myra 0179615764 untuk order 😘 . #TeamEllyyaney #EL111 #SusuMaaez #SusuUntukKulit #SusuUntukKulitCantik #kulitcantik #kulitputih #putihmulus #putihmelepak #putihbersih #tipskecantikankulit #caraputihkankulit #rahsiakekalputih #glowingskin #flawlessskin #visitmyig #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #sayajual #sayajualmurah #onlineshop #trustedseller #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah 2 ♡ 0 ✍ September 26

ig  instagram

Pembetulan Pembetulan🙏🏻 Harga Member, Semenanjung👆🏻. . #VantageYearEndSale2017 Part II (24.10.2017 ~ 01.01.2018) Kat Newsletter Muka Surat 7. *Part II Booking allowed with 50% deposit & ur booking secured* . #VantageDinnerSet Legacy Gold Rose 36pcs Dinner Set Composition; 6x Dinner Plate 6x Soup Plate 6x Dessertt Plate 1x Rice Bowl 6x Cup 6x Saucer 1x Tea Pot + Lid 1x Milk Pot 1x Creamer + Lid . 60% Discount For Vantage Member RM 1,499 NOW RM 599 (WM) RM 1,679 NOW RM 672 (EM) . 📦Postage add; RM 50 (WM), RM 161 (EM) . *FREE Self Pickup~Petronas, TESCO Ampang* . •Allow me 1-2 working days to cfm order (NO Last Minute & Urgent Order)• •Ready Stock. •Price for EM (Sabah Sarawak), T&C Apply, ETA 1-2 Weeks• . #sayajual #vantage #sayajualvantage #sayajualbaranganvantage #pingganmangkuk #sayajualpingganmangkuk #sayajualperiuk #visitmyig #vantagemalaysia #vantagecookware #vantagesabah #vantagesarawak #onlineshoppingmalaysia #bazarpaknil #VantageMurah #VantageOffer #PingganMangkukOnline #PingganViral 3 ♡ 1 ✍ September 26

ig  instagram

🍰 4 slices of yummy desserts in 1 box - Red Velvet Cake - Carrot Walnut Cake - Walnut Brownies with Nutella - Mini Pavlova . 🌹Date : Thursday (28/9), Friday (29/9) . 🌹 Pick up points/delivery @ Metropolitan Square (Thurs, 2:00-6.00pm) @ Sunway Pyramid (Friday, 11.30am-12.30pm) @ Subang Jaya (Friday, 1.00-2.00pm) - Other pick up points will be announced later - Delivery with additional charges based on location . 🌹 Confirm order with full payment, payment details will be given once order confirmed. No COD, only order with payment will be processed. . . #homebakerdamansara #homebakerdamansaraperdana #homebaker #cakedeliverymalaysia #instacake #instafood #foodporn #birthdaycake #birthday #visitmyigmalaysiaonlineshop #visitmyigshop #visitmyig #combobox #comboboxrm30 #carrotwalnutcake #redvelvetcake #pavlovabites #minipavlova #walnutbrownies #nutellabrownies 0 ♡ 0 ✍ September 26

ig  instagram

iPhone 7+ 128gb original refurbished set. . Harga : RM2500 . Warna : Semua warna ada. . Ini set original refursbihed, import set. . BUKAN MY SET. . Boleh Whatsapp (rujuk bio) atau DM je kami. . iPhone minor calar,boleh akses iOS, unlocked, part yg rosak (kalau ada) telah digantikan. . #iphonemalaysia #iphonerefurbishedmalaysia #iphonerefurbished #iphonemurah #kl2017 #applemalaysia #iphone8 #iphone7plus #igshopmalaysia #instashop #sayajual #visitmyig #instaniaga #makethingshappen #smallbusiness #entrepreneur #socialentrepreneur #socialmedia #starbucks #starbucksmalaysia #latte 6 ♡ 0 ✍ September 26


You May Also Like

ig iheartonlyfashion instagram

Yes or No?😗 6805 ♡ 28 ✍

ig erkeklerinicsesi instagram

Elektronik Sigara İçin 👇🏻 @e_sigaramm @e_sigaramm @e_sigaramm Sipariş whatsapp 👉🏻 0544 390 0487 202 ♡ 9 ✍

ig erkeklerinicsesi instagram

7130 ♡ 83 ✍

ig malake_zibaii instagram

اگه دنبال يه مركز خوب براى پاكسازى اصولى پوستتون هستيد كه تحت نظر متخصص داراي مدارك معتبر داخلى و خارجى اداره ميشه و از برترين محصولات آمريكايي استفاده ميكنند حتما يك سر به ندا سنتر بزنيد. @Neda_center @Neda_center @Neda_center 📞: 22118869 __ 09120920277 65 ♡ 0 ✍

ig aroose_paitakht instagram

@farzaneh_makeupartist @farzaneh_makeupartist آموزش دوره های میکاپ و گریم تخصصی فرزانه شاهمرادی میکاپ آرتیست فوق تخصصی عروس ارائه ی جدیدترین تکنیک های گریم، میکاپ و کانتورنینگ متعادل سازی چهره متناسب با آناتومی و فرم صورت با استفاده از برترین برندهای معتبر دنیا Tel: 09121006861 برای مشاهده نمونه کارهای بیشتر 👇🏻 @farzaneh_makeupartist @farzaneh_makeupartist @farzaneh_makeupartist 55 ♡ 1 ✍

ig snoopdogg instagram

🇺🇸👊🏾 39890 ♡ 966 ✍

ig erkeklerinicsesi instagram

4231 ♡ 46 ✍

ig snoopdogg instagram

Your beautiful 🐞🦋 20798 ♡ 1360 ✍

ig animalsvideos instagram

Yes, that is a dog giving side eye to his custom graphic tee made by @popyourpup 5518 ♡ 22 ✍

ig snoopdogg instagram

🤣🤣🤣🤣🐜🕷 14812 ♡ 772 ✍

ig snoopdogg instagram

He had. Time 🤣🤣🎞 56291 ♡ 1704 ✍

ig kristenanniebell instagram

One week left!! See my link in bio to enter for a chance to hang out with these bad mamas! Proceeds benefit @allianceofmoms. ❤️❤️ 15382 ♡ 181 ✍

ig karikaturhane instagram

Erik dalı gevrektir çalınca dayanamayıp kurtları döken ufaklık .) 34680 ♡ 1327 ✍

ig fernandalacerda_oficial instagram

Galera se liga só na minha nova parceria 👇🏼 Posso ter produtos e serviços sem precisar gastar com isso: permutas multilaterais entre empresas com a @permuteagora ! Saiba como: www.permute.com.br 11 3613-4800 3961 ♡ 39 ✍

ig madwhips_stallion instagram

More Insane @goldRushRally action from this years 9th ANNUAL #goldRushRally that started in Beverly Hills and ended in Las Vegas. @goldRushRally was a life changing experience​ for me this year! ➖ #GoldBlooded #gr9ine #goldRush #MadWhips 3489 ♡ 2 ✍

ig 15sfashions instagram

Listen‼️I Need All Y'all With Student Loan Debt To Call: 1-888-255-8951...Right NOW‼️ This Program Is Still In Tact BUT Not For Long‼️ Just Trying To Help‼️ Call Before It's Gone‼️1-888-255-8951 227 ♡ 0 ✍

ig reuters instagram

A protester is removed by a Capitol Hill police officer during a Senate Finance Committee hearing on the latest Republican effort to repeal and replace the Affordable Care Act on Capitol Hill in Washington, September 25, 2017. REUTERS/Kevin Lamarque #reuters #reutersphotos #dc #healthcare #capitolhill 1296 ♡ 28 ✍

ig snoopdogg instagram

🔌🤣🤣👏🏾👏🏾 45856 ♡ 2876 ✍

ig alexandrepires_ instagram

Vento forte que a vida soprou Derrubou o ninho de amor Hoje eu sou Um cigano que foge da dor Um oceano sem navegador Hoje eu sou Um fulano que a sorte marcou Condenado a ser um sonhador Hoje eu sou de ninguém ( Alexandre Pires / Luiz Silva ) 📝🎵🎶 5770 ♡ 95 ✍