visitmyig


ig  instagram

OTW STOCK!! . 💥❤️SALE❤️SALE❤️SALE❤💥 . Coach Rev City Tote . RM499 excl postage Deposit 50% . 2 unit ONLY!! . 🔺eta 2-3weeks🔺 1st pay 1st serve To order: 📞 whatsApp 013-7453601 . . #katespadeauthentic #katesapde #coachmalaysia #readystock #sayajualmurah #sayajual #coach #coachoutlet #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping #visitmyig #fossilmalaysia #sayajualhandbag #braunbuffel#michaelkorsmalaysia#michaelkors#sayajual#sayajualmurah#preorder#preorderusa#fossilhandbag 0 ♡ 0 ✍ July 27

ig  instagram

. LECEH & LETIH tempek mcm2 kt muka tp hasilnya" camtuu " je??? Apa kata guna ELANISH WHITE GLOW SERUM . Apply 2 kali je sehari. Dalam masa 3 hari je sis mesti puas hati tau! Dah la langsung x melekit...FRESH sgttttt! Mmg ramai ckp x pernah jumpa serum sebest ELANISH SERUM! Akak x mo la ckp lebih2..tak try tak tahu...hehe.... . Antara fungsi yg sangat efektif : . 👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT. 👍 Menyamaratakan tona warna kulit. 👍 Mengatasi masalah kulit berminyak. 👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi 👍 Kurang kedutan pada kulit muka. 👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 👍 Menganjal dan melembapkan kulit. 👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👍Merawat kulit terbakar/sunburn. 👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori. 👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka. 👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam. 👍 Memberi keserian pada wajah. 👍Mengurangkan eyebag. 👍Menghilangkan white/black head 👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah. . Jom dptkan harga PROMOSI skrg! sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share... . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia 0 ♡ 0 ✍ July 27

ig  instagram

OTW STOCK!! . 💥❤️SALE❤️SALE❤️SALE❤💥 . Coach Mini Sierra Satchel . RM499 excl postage Deposit 50% . 2 unit ONLY!! . 🔺eta 2-3weeks🔺 1st pay 1st serve To order: 📞 whatsApp 013-7453601 . . #katespadeauthentic #katesapde #coachmalaysia #readystock #sayajualmurah #sayajual #coach #coachoutlet #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping #visitmyig #fossilmalaysia #sayajualhandbag #braunbuffel#michaelkorsmalaysia#michaelkors#sayajual#sayajualmurah#preorder#preorderusa#fossilhandbag 0 ♡ 0 ✍ July 27

ig  instagram

OTW STOCK!! . 💥❤️SALE❤️SALE❤️SALE❤💥 . Coach Mini Sierra Satchel . RM499 excl postage Deposit 50% . 2 unit ONLY!! . 🔺eta 2-3weeks🔺 1st pay 1st serve To order: 📞 whatsApp 013-7453601 . . #katespadeauthentic #katesapde #coachmalaysia #readystock #sayajualmurah #sayajual #coach #coachoutlet #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping #visitmyig #fossilmalaysia #sayajualhandbag #braunbuffel#michaelkorsmalaysia#michaelkors#sayajual#sayajualmurah#preorder#preorderusa#fossilhandbag 0 ♡ 0 ✍ July 27

ig  instagram

OTW STOCK!! . 💥❤️SALE❤️SALE❤️SALE❤💥 . Coach Mini Sierra Satchel . RM499 excl postage Deposit 50% . 2 unit ONLY!! . 🔺eta 2-3weeks🔺 1st pay 1st serve To order: 📞 whatsApp 013-7453601 . . #katespadeauthentic #katesapde #coachmalaysia #readystock #sayajualmurah #sayajual #coach #coachoutlet #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping #visitmyig #fossilmalaysia #sayajualhandbag #braunbuffel#michaelkorsmalaysia#michaelkors#sayajual#sayajualmurah#preorder#preorderusa#fossilhandbag 0 ♡ 0 ✍ July 27

ig  instagram

OTW STOCK!! . 💥❤️SALE❤️SALE❤️SALE❤💥 . Michael Kors Fulton Large Hobo . RM550 excl postage Deposit 50% . 2 unit ONLY!! . 🔺eta 2-3weeks🔺 1st pay 1st serve To order: 📞 whatsApp 013-7453601 . . #katespadeauthentic #katesapde #coachmalaysia #readystock #sayajualmurah #sayajual #coach #coachoutlet #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping #visitmyig #fossilmalaysia #sayajualhandbag #braunbuffel#michaelkorsmalaysia#michaelkors#sayajual#sayajualmurah#preorder#preorderusa#fossilhandbag 0 ♡ 0 ✍ July 27

ig  instagram

✔RM120 (including Postage) Telekung Puteri Couture daripada Kombinasi fabrik jersey dan lace organza yang EKSLUSIF 🌷Kain Jersey berkualiti tinggi, sejuk, tidak berkedut. sejuk, lembut, tidak melekap pada badan & selesa dipakai 🌷 Kain Organza yang berkualiti di jahit dengan kemas di hujung kain dan dahi 🌷 Jahitan yang kemas dan selesa di dahi dan lapik dagu. 🌷 Ada 'lining' di bahagian dada dan tidak perlu memakai 'skaf'. 🌷 Kain yang ringan (500g) dan mudah dibawa ke mana-mana sahaja .............................................. Terdapat banyak pilihan corak/warna yang boleh dipilih .............................................. PENTING - CARA ORDER Sila WhatsApp Lydia ?? (0132999408) dan tunjukkan kod2 telekung yang anda berkenan. ............................................ *Agen/Dropshipper dialu-alukan. Insentif ISTIMEWA menanti anda #PuteriCouture #SayaJual #telekung #telekungmurah #muslimahfashion #muslimahcouture #fashionmuslimah #bismillahirrahmanirrahim #masjid #solat #telekungcantik #patuhsyariah #produkmalaysia #sayajualmurah #murah #malaysia #visitmyig #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil  #bandarbaruselayang #batucaves #gombak #kgnakhoda #kgbendahara #kepong 0 ♡ 0 ✍ July 27

ig  instagram

PROMO JIMAT RM50 + FREE GIFT ADORE RM49 + VOUCHER RM30 + FREE POSTAGE/COD??? Bestnyaaaa. Jom grap audela sekarang 😱😱😱 . by 📮or 🚙🚙..Lin akan pastikan audela cepat sampai ke tangan anda 😍 . cod area 🚙🚙 . ✔️Seluruh Ipoh ✔️Penang (Pulau) ✔️ Bangi ✔️Putrajaya ✔️Kajang ✔️Serdang ✔️Seremban ✔️Senawang . Wasap Lin utk deal 🙋🏻🙋🏻 . 📞0175886054 📞0175886054 . 🎉Jom dapatkan audela dengan harga promo . 🎉Free postage seluruh msia & cod . #audelastokisipoh #audelabynadzainal #livinghealthy #gayahidupsehat #kurusdanputihserentak #detox #testimoniaudela #audelaminumanterpalingmewah #audelacombox5 #bazarpaknil #visitmyig #sayajual #audelacodipoh #audelacodpenang #audelafreepostage #audelafreecod #audelaipoh #audelapenang #audelareadystock #audelapostageeveryday #nakcantikcarisaya #audelapromotion #audelacodeveryday 0 ♡ 0 ✍ July 27

ig  instagram

🌼DRESS ADELIA 🚫RM87 SM / RM90 SS incl.pos🚫 XXL +RM5 . . . 🔹Tisabella silk, lembut, mudah iron, sesuai untuk digayakan ke pejabat atau majlis keramaian 🔹BF friendly n wudu’ friendly 🔹Juga sesuai untuk ibu mengandung 🔹Dress PRINCES cut yang membuat anda nampak ‘gojes’ khas untuk wanita yang inginkan kelainan ketika bergaya disamping tampil sopan 🔹Lengan bercuff dijahit kemas 🔹Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak. 🔹Mudah digyakan ke pejabat mahupun majlis2 keramaian. . (*note : color akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan effect lighting) Whatsapp +60199838579 #sayajualmurah#freepostage#bajumurah#blousemurah#igshopmalaysia#bajuraya2016#bajukurung#blousecantik#kedaionlinemurah#dressjubahmurah#visitmyig#nursingjubah#muslimahcollection#wudhukfriendlyjubah#bazarpaknil#rayacollection2016#jubahtanisha#sayajualmurah#adeliadress#dressadelia 0 ♡ 0 ✍ July 27

ig  instagram

🌼DRESS ADELIA 🚫RM87 SM / RM90 SS incl.pos🚫 XXL +RM5 . . . 🔹Tisabella silk, lembut, mudah iron, sesuai untuk digayakan ke pejabat atau majlis keramaian 🔹BF friendly n wudu’ friendly 🔹Juga sesuai untuk ibu mengandung 🔹Dress PRINCES cut yang membuat anda nampak ‘gojes’ khas untuk wanita yang inginkan kelainan ketika bergaya disamping tampil sopan 🔹Lengan bercuff dijahit kemas 🔹Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak. 🔹Mudah digyakan ke pejabat mahupun majlis2 keramaian. . (*note : color akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan effect lighting) Whatsapp +60199838579 #sayajualmurah#freepostage#bajumurah#blousemurah#igshopmalaysia#bajuraya2016#bajukurung#blousecantik#kedaionlinemurah#dressjubahmurah#visitmyig#nursingjubah#muslimahcollection#wudhukfriendlyjubah#bazarpaknil#rayacollection2016#jubahtanisha#sayajualmurah#adeliadress#dressadelia 1 ♡ 0 ✍ July 27

ig  instagram

🌼DRESS ADELIA 🚫RM87 SM / RM90 SS incl.pos🚫 XXL +RM5 . . . 🔹Tisabella silk, lembut, mudah iron, sesuai untuk digayakan ke pejabat atau majlis keramaian 🔹BF friendly n wudu’ friendly 🔹Juga sesuai untuk ibu mengandung 🔹Dress PRINCES cut yang membuat anda nampak ‘gojes’ khas untuk wanita yang inginkan kelainan ketika bergaya disamping tampil sopan 🔹Lengan bercuff dijahit kemas 🔹Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak. 🔹Mudah digyakan ke pejabat mahupun majlis2 keramaian. . (*note : color akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan effect lighting) Whatsapp +60199838579 #sayajualmurah#freepostage#bajumurah#blousemurah#igshopmalaysia#bajuraya2016#bajukurung#blousecantik#kedaionlinemurah#dressjubahmurah#visitmyig#nursingjubah#muslimahcollection#wudhukfriendlyjubah#bazarpaknil#rayacollection2016#jubahtanisha#sayajualmurah#adeliadress#dressadelia 1 ♡ 0 ✍ July 27


You May Also Like

ig solaurenlondon instagram

Full of Jacks, Ryans, Conors, & Logans ☺️☺️ 0 ♡ 0 ✍

ig kimshakim instagram

Sunset kiss with the best man in the galaxy... ♥️ love u so much.... 13 ♡ 1 ✍

ig asap12vy instagram

@ygaddie headed to @nyuniversity for night school 238 ♡ 2 ✍

ig solaurenlondon instagram

This really how y'all ignorant niggas be 🙄😂 #dumbasses #learntoloveyaself 3 ♡ 0 ✍

ig solecollector instagram

#SoleWatch: @swipathefox shows off his Dragon Ball Z-inspired Nike Kobe A.D. PEs 1207 ♡ 13 ✍

ig solfernaaandez instagram

falta mucho para el verano?😡 97 ♡ 0 ✍

ig solaurenlondon instagram

This shit right here 😂 exactly, niggas always claiming black women wanna be white girls when we get blonde hair but never say shit when other niggas get blonde in their hair 🤔😂 #yallniggaswannabewhitetoothen 6 ♡ 1 ✍

ig jusecalo instagram

1.2M de besos y abrazos mi gente; gracias x tanto apoyo y cariño, los aprecio demasiado‼️🙏🏻❤️ 📸@byjpb #jusecalo 2624 ♡ 42 ✍

ig muchanochenex instagram

¡Más respeto Made más respeto! 😂😂😂 Mira esta entrevista de @LaMade12 completa entrando a www.nexpanama.com #MuchaNocheNex 🌙 0 ♡ 0 ✍

ig foodinframebali instagram

Kalau ngomongin kuliner, kami rasa Bandung salah satu juaranya. Mulai dari streetfood hingga cafe, semuanya lengkap dan tak jarang unik + gak ditemukan ditempat lain. Ini salah satunya! Macaroni basah yang pedes pedes enak ini sukses bikin saya doyan! - Seporsi cuman 7ribu aja lo... nemu di abang abang streefood di alun alun lembang. 😁😁. Enaak! - #foodinframebali #foodinlembang #bandungfoodies 12 ♡ 3 ✍

ig ryanmettz instagram

Mary? 29 ♡ 1 ✍

ig loja.toque_finalll instagram

Reposição nos dois modelos da Peplum cirre❣️ . ✔️R$ 59,90 10% desconto no dinheiro . . #usetoquefinal #tendecia #look #moda 26 ♡ 0 ✍

ig lilacandlilies_boutique instagram

Give, especially of your time. What you receive from that will fill your soul 0 ♡ 0 ✍

ig loja.toque_finalll instagram

Inspiração com a blusa de Tule❣️ . ✔️R$ 49,90 10% desconto no dinheiro . . #usetoquefinal #tendecia #look #moda 20 ♡ 0 ✍

ig staggering instagram

Vacuum of Space merch 333 ♡ 115 ✍

ig bonsaisushive instagram

¿Cuál es el plato de la foto? Ayúdanos a descubrir el nombre del plato de la imagen incompleta y demuestra que tanto sabes del exquisito menú Bonsai Sushi que tenemos para ti #food #foodporn #instafood #picoftheday #photo #photooftheday #igers #igersvenezuela #instagram #instagramers #eat #eatclean #sushi #sushilovers #me #she #love #health #healthfood 22 ♡ 1 ✍

ig yea_thats_cole instagram

😩😩😩😩 15 ♡ 2 ✍

ig telemundodeportes instagram

@juanmatagarcia demuestra sus cualidades con el piano ¿Qué tal lo hace? 1 ♡ 0 ✍