igersm


ig  instagram

[TAK FAHAM2 JUGAK KAU NI YE] . . . Apa yang korang kena faham pasal investment abam ni? Ramai yang tanya. Apa investment yang abam buat ? . Investment ni luas dik. Investment byk platform. Dan investment ni bukan benda2 mcm bisnes2 kena jual2 produk ke, kena tarik2 org join ke. Tak ye dik. Itu namanya 'business'. Korang keluar modal untuk korang run bisnes. . Tapi bila abam sebut 'investment'. Apa yg korang perlu buat, hanya melabur modal sahaja. Tak perlu cari2 orang ke apa kalau korang tak nak jadi agent. Korang just nak tunggu profit sahaja. Invest sahaja. . Dan tapi lagi, investment yg abam buat jugak, dia membuka peluang utk korang yg rasa nak invest dan nak tambah side income, company abam bukak keahlian utk jadi agent selepas korang invest. . Means kat sini, apabila korang sudah selamat melabur di company abam, korang ada dua pilihan. Dua apa ? 2 choices. Sama ada ;- . Nak invest sahaja atau nak buat bisnes. Erti kata lain korang nak tambah side income, korang akan dilatih utk jadi agent. Paham ? . Dah paham, dah minat, pm lah abam. Okay ? . No ade di bio No ade di bio . #CrownSapot #BusinessAcademy360 #BA360Crown #JomSaving #ProjekSavingDuit2017 #MajesticApprenticeCrew #ProjekMACerization #DareToDream #DausYoungMillionaire #lookingforinvestors #MoneyBackGuarentee #Grandmillionaireclub #GMC . #ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersm 71 ♡ 0 ✍ September 24

ig  instagram

Bila melihat orang-orang yang hari ini berjaya dan terkehadapan, akan terlintas di fikiran membandingkan mereka dengan diri sendiri. Kita juga bersungguh-sungguh berusaha, tetapi kenapa masih belum berjaya? Kenapa sering gagal & terkebelakang? Kita mula mempersoalkan aturan Tuhan & berprasangka yang bukan-bukan. Ini semua suatu ketidak-adilan! . Kawan, bertenang. Jangan pernah prejudis pada aturanNya. Dia tahu masa yang tepat untuk setiap sesuatu itu berlaku: dari sebesar-besar perkara hinggalah ke sekecil-kecilnya. Tiap helai daun yang gugurpun Dia tahu, masakan apa yang kita lalui saban hari Dia tidak tahu. Dia tahu, Maha Tahu . Kerja kita usaha & berdoa. Yang lain, serahkan padaNya. Siapa tahu, jika kita terlalu cepat berjaya, kita akan berubah, jadi lupa diri & lupa Dia. Siapa tahu, jika kita peroleh apa yang kita damba mengikut masa yang kita rancang itu akan jadi penyebab untuk satu malapetaka . Sentiasa lihat orang-orang yang berjaya dengan lapang dada & jadikan motivasi. Yang kita nampak, kejayaan mereka. Luka,air mata & pengorbanan mereka kita tak nampak semuanya. "Allah tahu masa, keadaan & tempat yang tepat untuk setiap hambaNya. Semuanya bukan kebarangkalian. Jika kamu lihat dari hati setiap perkara, kamu pasti akan nampak hikmahnya." . Selamat hari indah semua! . 📞016-9893018 📞016-9893018 📞016-9893018 . #CrownSapot #BusinessAcademy360 #BA360Crown #JomSaving #ProjekSavingDuit2017 #MajesticApprenticeCrew #ProjekMACerization #DareToDream #DausYoungMillionaire #lookingforinvestors #MoneyBackGuarentee #Grandmillionaireclub #GMC . #ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersm 186 ♡ 8 ✍ September 22

ig  instagram

This is the second time I came to Bali, and it was totally different experience. More jungles, more climbing and of absolutely more amazing views. I guess that is why it’s called the goddess of nature! 🌴🌴. . . #WMtakesBali #bali #indonesia #ubud #canggu #seminyak #munduk #cantmoveonwithbali #throwbackyesterday #gonnamissubali #defitnetlywillcomebackagain #traveloka #travelgasm #igersm 38 ♡ 0 ✍ September 22

ig  instagram

*BUKAN RENUNGAN TETAPI MESTI BERTINDAK* 👉Takut DITOLAK 👉Takut GAGAL 👉Takut MISKIN 👉Takut DIKRITIK 👉Takut SAKIT 👉Takut BERJAYA 👉Takut MATI *KENAPA ANDA TAKUT?* 🔥 PEJAM MATA ANDA SEKARANG dan RASAI anda TAKUT kerana ANDA TIDAK BERTINDAK untuk mendapatkan ILMU 🔥*SEBAB ITU ANDA BELUM BERJAYA kerana KEJAYAAN TAKUT JUGA kepada ANDA kerana ANDA BELUM BERSEDIA untuk BERJAYA* 🔥BERUBAHLAH 🔥BERTINDAKLAH 🔥BERUBAHLAH 🔥BERTINDAKLAH 🔥BERUBAHLAH 🔥BERTINDAKLAH *SEMUANYA PADA DIRI ANDA* . No ade di bio No ade di bio . #CrownSapot #BusinessAcademy360 #BA360Crown #JomSaving #ProjekSavingDuit2017 #MajesticApprenticeCrew #ProjekMACerization #DareToDream #DausYoungMillionaire #lookingforinvestors #MoneyBackGuarentee #Grandmillionaireclub #GMC . #ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersm 178 ♡ 4 ✍ September 21

ig  instagram

Sunsets are proof that no matter what happens, every day can end beautifully 🌥. Suksma Bali!! 💋 . . #WMtakesbali #sundaybeachclub #beachday #sunset #bali2017 #indonesia #tanningsession #bikinivibe #traveloka #igersm 34 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

Found one hot spot to OOTD's while had a breakfast this morning. Very hipster cafe with a interior design shop 😍. . . #WMtakesBali #bali2017 #indonesia #kimsoo #lastday #breakfastthismorning #ootd #traveloka #icanseemyskindarker #gonnamissubali #igersm 56 ♡ 2 ✍ September 21

ig  instagram

All it takes is one place to bring back thousand memories 👒. . . #WMtakesBali #sundaybeachclub #beachday #bali2017 #indonesia #sunset #tanningsession #habislahhitam #traveloka #igersm 54 ♡ 1 ✍ September 20

ig  instagram

When everything feels like an uphill struggle, just think of the view from the top. Thirty one days to go ⏳. . . #WMtakesBali #uphillswings #campuhanridgewalk #bali #indonesia #explorebali #anotherclimb😅 #ubud #traveloka #igersm 49 ♡ 0 ✍ September 19

ig  instagram

Iba a ser un día gris... pero la luz se abrió paso entre las nubes. 🌈 #arcoiris #arcdesantmartí #rainbow #rainbowinthedark #otoño #mallorca #cielogris #igersm 22 ♡ 2 ✍ September 19

ig  instagram

Last day in Ubud definitely worth it when you have Bebek Tepi Sawah as lunch! *highly recommended! 👍🏻. . . #WMtakesBali #ootd #bebektepisawah #lunch #superdeliciousfood #highlyrecommended #bali #indonesia #explorebali #traveloka #igersm 45 ♡ 0 ✍ September 19

ig  instagram

Paddy means so much among Balinese as it is a part of their symbolise in praying. Ever since i came here, i love seeing the people creatively use paddy as an accessory in their forehead 🌾. . . #WMtakesBali #paddyfields #factsfortoday #bali #indonesia #magnificentview #drowninpaddyfields #explorebali #travelgasm #igersm 50 ♡ 0 ✍ September 18

ig  instagram

Nothing I not love about Bali. Even at the morning, they can make me smile for the whole day 🌸. Oh, btw the pretty bag is from @shawlpublika and the lovely dress is from @doublewoot_fashion 😍. . . #WMtakesBali #revolvercafe #breakfast #definetlynotmondayblues #bali #explorebali #indonesia #canijustlivehere #travelgasm #igersm 58 ♡ 3 ✍ September 18

ig  instagram

How the heart yearns to be back here after dawn prayer and surrounded by the bird song of the morning in this blessed land 💙 😢 157 ♡ 12 ✍ September 17

ig  instagram

It's been awhile didn't post my selfie. Anyway, went to the coolest bar near in Canggu. Very havoc and most importantly an amazing sunset 🌙. . . #WMtakesBali #weekend #sundayinbali #echobeach #canggu #lepakpetang #sunset #beach #nature #bali #indonesia #igersm 67 ♡ 0 ✍ September 17


You May Also Like

ig santteestilo instagram

Good Night!❤️ 12582 ♡ 140 ✍

ig gabrieldiniz instagram

Parabéns @pedrodoblog simmmmm que Deus abençoe vc sempre, tudo de bom na sua vida, saúde, sucesso e paz!!! Blogggggg faz tempo nosso caminhada neh pai, jaja a gente chega lá, tá perto!!! 3091 ♡ 13 ✍

ig truck_hub instagram

Need wheels? @mrwheeldeal has been offering the best prices on wheel and tire packages for years. DO NOT buy before checking with them! MrWheelDeal.com @mrwheeldeal @mrwheeldeal @mrwheeldeal 1571 ♡ 0 ✍

ig aprendamosjuntas instagram

Qué hermosa bebé !! 😱 📸 @starstruckkids 2907 ♡ 20 ✍

ig alexrosaldo instagram

#HemosVuelto Y no volveremos a soltarnos nunca más 🇲🇽❤️🇲🇽❤️🇲🇽❤️🇲🇽 4590 ♡ 37 ✍

ig aprendamosjuntas instagram

@reflexionesychistes 🤔😀 @reflexionesychistes 🤔😀 Ríe y reflexiona ,en un sólo lugar 🙌🏼🙌🏼😏 Síguenos ,y mira las mejores frases 👆🏼 @reflexionesychistes 🤔😀 @reflexionesychistes 🤔😀 203 ♡ 2 ✍

ig aprendamosjuntas instagram

@reflexionesychistes 🤔😀 @reflexionesychistes 🤔😀 Ríe y reflexiona ,en un sólo lugar 🙌🏼🙌🏼😏 Síguenos ,y mira las mejores frases 👆🏼 @reflexionesychistes 🤔😀 @reflexionesychistes 🤔😀 176 ♡ 1 ✍

ig annacrygirl instagram

Follow this Sexy Model 😍 @michellephoenix @michellephoenix HURRY FOLLOW! ⠀ @michellephoenix 💋 @michellephoenix 💗 @michellephoenix 👅 @michellephoenix 😍 @michellephoenix 🔞 ⠀ ⠀ 301 ♡ 9 ✍

ig babimu instagram

\\ da série : tava fuçando as fotos e #achei 👍🏻 12595 ♡ 94 ✍

ig animaladdicts instagram

Tag someone you love ❤️ Photo by: @miloandthegirls 37758 ♡ 199 ✍

ig lindseystirling instagram

I stepped real quick tonight. Be sure to vote for us now by calling 1-800-868-3407. (Up to 13 times) #dwts #teamSTARK 85740 ♡ 642 ✍

ig palange_irooni instagram

😍😍😍😍😍😍 براي تماشاي كليپ هاي بيشتر پيج زير را فالو كنيد @behtarina_irooni @behtarina_irooni @behtarina_irooni @behtarina_irooni 1391 ♡ 7 ✍

ig rafabrites instagram

Lançamento do Novo Polo da @vwbrasil #bethefirst 19819 ♡ 43 ✍

ig kevinlove instagram

Season X. Look forward to this journey!!! #backatit #cavs #season10 #brotherhood 88335 ♡ 682 ✍

ig annacrygirl instagram

Follow @skyla_pearl_ Follow @skyla_pearl_ Follow @skyla_pearl_ Follow @skyla_pearl_😚😚 Promoted by @HOTTXCANDYY 412 ♡ 2 ✍

ig annacrygirl instagram

FOLLOW THIS SEXY BABY💕 @karolina_gozdziewska @karolina_gozdziewska @karolina_gozdziewska @karolina_gozdziewska ____ Promoted by TEAM💕 💕 @HOTTXCANDYY 589 ♡ 4 ✍

ig luisfonsi instagram

Rosemont, Illinois... nos vemos mañana 🙏🏽 #LoveAndDanceWorldTour 🇺🇸🇵🇷 16036 ♡ 179 ✍

ig cosasdewhatsapp instagram

Mencionala 😇 #cosasdewhatsapp 1373 ♡ 42 ✍

ig stancesocks instagram

Technical technicolor💪 Our Training collection includes an array of bold, stand-out designs, packed with technical features. Moisture-wicking fibers and breathable mesh keep feet cool and dry, while precise cushioning eases the impact of exercises. Shop the Hyberics, new from the Mens Training collection for Fall-link in bio #theuncommonthread 8890 ♡ 60 ✍

ig uberfacts instagram

Love this movie so much. #uberfacts 50773 ♡ 331 ✍