dyxyteam


ig  instagram

[ MENGGODA, SEKSI, MENAWAN ] . . . aauuchhh , merecik 💦betul tona-tona Lipstik 💄dari DYXY nie... cantik menarik memang the bommm 😍 DYXY LIPSTICK : •SEXY NUDE •FLIRTY ME •CHERRY RED 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit confirm xtahan kan tngok color2 lipstik DYXY ❗❗❗ Whatsapp 0197537515 Anis #teamdyxy #ilovedyxy #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxy #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream 0 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

🎀🎀🎀hey guys 🎀🎀🎀 . Produk dyxy dah viral...❗️❗️❗️ . Dm/ws 📲0179122456 tekan link kat bio📜 . #dyxymalaysia #dyxyselangor #dyxyteam #dyxycosmetics #dyxynegerisembilan #dyxykedah #dyxysetasyallie #bccreambydyana #kosmetikmurah #kosmetik #dyxysetladyd #pipipinkmalaysia #gadgetmurahmalaysia #bajuraya #teamera #teamfl #dudapujaandara #titiancinta 0 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

🎀🎀🎀hey guys 🎀🎀🎀 . Produk dyxy dah viral...❗️❗️❗️ . Dm/ws 📲0179122456 tekan link kat bio📜 . #dyxymalaysia #dyxyselangor #dyxyteam #dyxycosmetics #dyxynegerisembilan #dyxykedah #dyxysetasyallie #bccreambydyana #kosmetikmurah #kosmetik #dyxysetladyd #pipipinkmalaysia #gadgetmurahmalaysia #bajuraya #teamera #teamfl #dudapujaandara #titiancinta 6 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

🎀🎀🎀hey guys 🎀🎀🎀 . Produk dyxy dah viral...📌korang tak nak cuba kee best 👍🏼pakai dyxy. sis dah cuba korang bila lagi? 😼😯 nak tahu lebih lagi ws mal harga? 💰harga promosi still ada🛍 . so jom order 🛍skarang 📦 . Dm/ws 📲0179122456 tekan link kat bio📜 . #dyxymalaysia #dyxyselangor #dyxyteam #dyxycosmetics #dyxynegerisembilan #dyxykedah #dyxysetasyallie #bccreambydyana #kosmetikmurah #kosmetik #dyxysetladyd #pipipinkmalaysia #gadgetmurahmalaysia #bajuraya #teamera #teamfl #dudapujaandara #titiancinta 7 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

🎀🎀🎀hey guys 🎀🎀🎀 . Produk dyxy dah viral...📌korang tak nak cuba kee best 👍🏼pakai dyxy. sis dah cuba korang bila lagi? 😼😯 nak tahu lebih lagi ws mal harga? 💰harga promosi still ada🛍 . so jom order 🛍skarang 📦 . Dm/ws 📲0179122456 tekan link kat bio📜 . #dyxymalaysia #dyxyselangor #dyxyteam #dyxycosmetics #dyxynegerisembilan #dyxykedah #dyxysetasyallie #bccreambydyana #kosmetikmurah #kosmetik #dyxysetladyd #pipipinkmalaysia #gadgetmurahmalaysia #bajuraya #teamera #teamfl #dudapujaandara #titiancinta 5 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

Waaauuu.. HEBAT NYA❗️ 🍀 GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray . 🍀 REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural . 🍀 MENGECUTKAN JERAWAT sebab ada Extrak green tea dan vitamin E . 🍀 MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk ) . 🍀 GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh . 🍀 ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka .🍀 SENSITIF SKIN pun boleh pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit . 🍀 BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan & boleh digunakan bila2 masa . 🍀 TAHAN 2-3 BULAN bergantung pada rutin pemakaian . 🚗AREA COD🚗 SG BULOH, PAYA JARAS, KUANG, BANDAR BARU, RAHMAN PUTRA, KG MELAYU, DAMANSARA DAMAI, & BERDEKATAN . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . #bccreambydyana #dyxyteam #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamnuras #teamaira #dyxyteamaira #dyxymurah #dropshipdyxyneeded #dropshipdiperlukan #dyxysgbuloh #agentdyxy #dyxycodselangor . WHATSAPP NOW 0145197931📲📲📲 WHATSAPP NOW 0145197931📲📲📲 WHATSAPP NOW 0145197931📲📲📲 4 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

DYXY BC CREAM FOUNDATION . BC CREAM ialah revolusi baharu solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata dan juga membantu merawat kulit . . ❤MAGIC FOUNDATION mampu merawat segala cela . ❤SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV . ❤Kesan 3D yang tampak seperti filter flawless tapi masih natural . ❤MUDAH MERESAP kedalam kulit dan jimat masa untuk bersiap . ❤SESUAI untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF . ❤ANTI MINYAK Tekstur krim yang ringan dan selesa dipakai . ❤TAHAN LAMA sehingga 8 jam . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . #bccreambydyana #dyxyteam #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamnuras #teamaira #dyxyteamaira #dyxymurah #dropshipdyxyneeded #dropshipdiperlukan #dyxysgbuloh #agentdyxy #dyxycodselangor . WHATSAPP NOW 0145197931📲📲📲 4 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

KEHEBATAN DYXY BRUSH : . * Bulu yang berkualiti tinggi, gemuk & padat . * Pegangan yang kemas & bulu yang super lembut . * Hanya perlu 2-3 olesan sahaja . * Foundation tak bercapuk . * Senang untuk blend foundation keseluruh muka . * Menjimatkan foundation sbb tekstur tak menyerap kedalam brush . * Effect lebih WOW bila dipakai dgn BC Cream DYXY & Face Mist DYXY . . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . #bccreambydyana #dyxyteam #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamnuras #teamaira #dyxyteamaira #dyxymurah #dropshipdyxyneeded #dropshipdiperlukan #dyxysgbuloh #agentdyxy #dyxycodselangor . WHATSAPP NOW 0145197931📲📲📲 2 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

Risau kalau pakai BC CREAM DYXY ni? . . . Tapi nak risau kenapa ya??? ☂️Jangan risau kalau anda rasa dengan masalah mekap bercapuk. ☂️Sebab tekstur BC CREAM DYXY ni takkan mungkin buat kulit uols bercapuk ! ☂️Apply set lengkap macam erah ni pakai. Spray GREEN TEA FACEMIST selepas dah apply BC CREAM tu. ☂️Untuk dapatkan result lebih glowing dan flawless. . . . Siapa ingin cuba marilah bergegas taip nombor dibawah . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . #bccreambydyana #dyxyteam #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamnuras #teamaira #dyxyteamaira #dyxymurah #dropshipdyxyneeded #dropshipdiperlukan #dyxysgbuloh #agentdyxy #dyxycodselangor . WHATSAPP NOW 0145197931📲📲📲 4 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

Kenapa dyxy? Ramai cakap.. dah tak boleh move on dengan dyxy ni,, . Sebab dia banyak kelebihan.. erah pun dah fall in love sejak pertama kali pakai.. . Antara kelebihan dia ialah.. :: * Magic Foundation yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah . * SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV . * Kesan Flawless 3D yg nampak macam filter tapi masih natural . * Texture yang sangat mudah meresap ke dalam kulit . * Menjimatkan masa untuk bersiap . * Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit berjerawat & sensitif . * Anti-Oily face. Tekstur krim yg sangat ringan & selesa dipakai . * Mekap Tahan lama sehingga 8 jam . . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . #bccreambydyana #dyxyteam #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamnuras #teamaira #dyxyteamaira #dyxymurah #dropshipdyxyneeded #dropshipdiperlukan #dyxysgbuloh #agentdsyxy #dyxycodselangor . WHATSAPP NOW 0145197931📲📲📲 4 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

DAH TAK BOLEH MOVE ON, . Dah tak boleh move on dari apaaaaa tuu awak? Haaaa dia kata ringan je muka lepas try bccream ni. Nak bersiap pun cepat je sekarang. Yang paling best muka pun rasa halus and glowing je effect dari facemist green tea tu 😍 . Fall in love tahap takleh move on dah ni! . Haa erah nak share lagi apa yang best sangat pakai bccream dengan greentea ni sebab dalam green tea ada vitamin and mineral yang boleh lembabkan muka kita kalau kering. Green tea jugak boleh control minyak dekat muka jugak tau untuk kekalkan kelembapan tu. . Jangan takut nak cuba. Sebab kalau dah cuba nanti jatuh cinta 🙊 . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . #bccreambydyana #dyxyteam #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamnuras #teamaira #dyxyteamaira #dyxymurah #dropshipdyxyneeded #dropshipdiperlukan #dyxysgbuloh #agentdyxy #dyxycodselangor . WHATSAPP NOW 0145197931📲📲📲 0145197931📲📲📲 0145197931📲📲📲 4 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

"BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . FAST RESPON => . 📞 WASSAP :+6010- 826 7243 📲 WECHAT:BERJAYA_TINGGI_MY . #dyxymalaysia #dyxymurah #bccreamfoundation #terlajaklaris #fattzura #setdyxy #sayajualdyxy #meletop #mydarlinginspektordaniel #foundation #makeup #mua #dudapujaandara #promosi #muatutorial #makeupartist #setdyxy #dyxyteam #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxymalaysia #dyxymurah #regrann 0 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

🌟DISCOUNT YG MEMBUAK2 UTK HAMPA YG DOK TGGU GAJI TUU..MAI SINI LEKAIHH.❕❕.GRAB 1 SET DYXY YG MENJADI PUJAAN HATI...💕BEST SELLER SET YG PASTINYA DIJAMIN PUAS HATI👍❤ . 🌸DYXY SET ASYALLIE (BASIC SET)🌸 - 1 x BC CREAM - 1 x FACE MIST - 1 x BRUSH 🚼️FREE POSTAGE/COD 🚼Free PAPERBAG 🚼SPECIAL FREE GIFT . . ✔Dijamin 100% original ✔Money back guarantee ✔Ready stok . . order/details/DROPSHIP📢 Whatsapp 📲 (SARA) : 016.728.5060 . . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyBTS #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial #kualalumpur #codbandartasikselatan #codsungaibesi #codcheras #luckydraw 1 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

🌟DISCOUNT YG MEMBUAK2 UTK KORANG YG DOK TGGU GAJI TUU..MEH LER SINI LEKAS2.❕❕.GRAB 1 SET DYX!!!.💕BEST SELLER SET YG PASTINYA DIJAMIN #puashatidengandyxy 👍👍👍 . . 🌸DYXY SET ASYALLIE (BASIC SET)🌸 - 1 x BC CREAM - 1 x FACE MIST - 1 x BRUSH 🚼️FREE POSTAGE/COD 🚼Free PAPERBAG 🚼SPECIAL FREE GIFT . . Dijamin 100% original❗ Money back guarantee❗ Ready stok❗ . . order/details Whatsapp 0192298773 ( fara ) . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyBTS #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial #kualalumpur #codbandartasikselatan #codsungaibesi #codcheras #luckydraw 3 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

"BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . FAST RESPON => ====>>> 📞WASSAP : +6010-225 8271 📲WECHAT : TRUSTED_HERBAL 10 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

"BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . FAST RESPON => ====>>> 📞WASSAP : +6010-225 8271 📲WECHAT : TRUSTED_HERBAL 11 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

[ DULU DAYANG SENANGDUNG, SEKARANG CANTIK MACAM SONG JI HYO....WALLLAAA ❗] . . ......................................................... Pakai makeup tapi tetap tak cantik ?. kalau pergi opis tu, x sempat nak g makan tengahari, muka dah berminyak. . Adakah anda mahu masalah pemilihan foundation ini di selesaikan.? . . Yg ingin kelihatan cantik mcm bidadari teruskan membaca. Yg xkisah pasal kecantikkan sila abaikan. . . . . Terima kasih kerana masih meneruskan bacaan. Kerana anda adalah bidadari tercantik. . . Dah berdozen2 foundation yg anda cuba, tp semuanya indah khabar dari rupa..? ✔Muka jd berminyak ✔Muka jd bercapuk ✔Makeup cepat cair ✔Muka jadi KELABU ✔Muka putih mcm tepung gomak?✔Tudung kotor kene foundation ✔Tak dapat cover jeragat . . Kini kami inginkan menawarkan DYXY BC CREAM FOUNDATION, iaitu foundation TERBAIK abad ini. . Kualiti setanding INTERNATIONAL BRAND, tp harga berbaloi sangat😍 DYXY BC CREAM kini menjadi viral dan igauan setiap wanita.! . KELEBIHAN DYXY BC CREAM FOUNDATION : ➡TIDAK perlu pakai Bedak, Day Cream, Sunblock, Concealer lagi ➡SPF 50 ➡menutup cela di wajah ➡Ikut warna kulit ➡Menaikkan seri wajah ➡Mempunyai Vitamin E, mineral, arbuten dan waterbased ➡TIDAK BERMINYAK ➡TIDAK MEREKAH dan TIDAK BERCAPUK ➡Kekal lam 8-12jam ➡Penggunaan 3 -4 bulan Nak ke nakkk? "Peloless moless persis Artis Korea" Pm/dm lelaju eh sayang semua 😘 Pm/dm lelaju eh sayang semua 😘 #bccreambydyana #dyxyteam #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamfarehan #teamkepok2 14 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

DYXY LIPSTICK SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit. . #dyxy #teamdyxy #dyxyteam #dyxylipstik #dyxybydyana #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxybccreambydyana #dyxymurah #dyxysetasyallie #dyxysetladyd #dyxysetlovely #dyxyterengganu #dyxymelaka #dyxyseremban #dyxycombo 10 ♡ 0 ✍ September 21


You May Also Like

ig keithdungeon instagram

149 ♡ 5 ✍

ig mundialmag instagram

✉️ - Post Day 123 ♡ 1 ✍

ig love_onedirection_iran instagram

:( خودووو جوجمم بوس میخاد 💥موزیک ویدیوی نایل به اسم Too Much To Ask منتشر شد دوستان ما یک چنل جدید زدیم با همون آیدی قبلی در هرحال ما خاطره های زیادی باهم داریم و این پسرا کلی راه دارن پس ماهم ادامه‌ میدیم:) چنلمون رو‌ لطفا حمایت کنین آیدی: @love_onedirection_iran موزیک ویدیوی نایل با کیفیت عالی در چنل قرار گرفت💓 #mobiz1d #love_onedirection_iran 314 ♡ 36 ✍

ig killmoregirls instagram

Hallo Internet, heute haben Nanoo und ich unser Kleingeld in Front of dieses Auto fallen gelassen. Danach mussten wir gigglen. 1184 ♡ 4 ✍

ig jimenasanchezmx instagram

Ayudar nunca es suficiente, y todavía hay mucho que hacer. (Galatas 6:9) 666 ♡ 26 ✍

ig arkadiuszkisman instagram

Opalanko, czyli to, co lubię niemalże najbardziej 🔥 Dodaj mnie na snapie! Nazwa: arczeski #boy #polishboy #summer #me #smile #selfie #happy #happyboy #likeforlike #like4like #l4l #fashion #followme #good #sweet #cute #nice #beuty #goodday #xoxo #tagsforlikes #follow #love #holiday #fun #men 138 ♡ 0 ✍

ig elgatochimney instagram

My special project Eterno Ritorno curated by @thecuriousroom will open on October 12 at @antoniocolombogallery More info: info@colomboarte.com 239 ♡ 15 ✍

ig kukurikku instagram

Cihan Ceylan @duz_adam_sami @uykusuzdergisi 1068 ♡ 2 ✍

ig sonikhanem instagram

Which do you prefer.. glass or six pack cockpit?? @emily.egbert flying over Malibu! #femalepilot 479 ♡ 27 ✍

ig koorauae instagram

‏رابط المباراة في البايو 91 ♡ 1 ✍

ig svtsport instagram

@SarahSjostrom: ”That's a wrap! Thanks @svtsport for following me today in @gloriasportsarena 🏊🏻‍♀️🏋🏼‍♀️ @energystandard 🥇” 151 ♡ 0 ✍

ig ines_garcia__ instagram

Portraits in Paris ❤️ 214 ♡ 6 ✍

ig benny_hancock instagram

I'm not here to be average. I'm here to be awesome 😎🐬📸🇲🇻 . Loving my Flamingo in my Royal Suite @ayadamaldivesresort 💖 5481 ♡ 35 ✍

ig oltean_vld instagram

@loren_lucquin et moi on va offrir les roses a quelqu'un je crois 😋🌹 24936 ♡ 722 ✍

ig shopuniversal instagram

Oakley Holbrook Valor: 229,00 em até 3x sem juros Desconto especial + frete grátis à vista! Pedidos pelo whats 📱(11) 9 98936872 31 ♡ 2 ✍

ig americanapparelusa instagram

Sandra, Antoinette, Nina and Nick. #AAdenim 508 ♡ 1 ✍

ig therealreal instagram

Trunk show 🐘 #Loewe 288 ♡ 10 ✍

ig choosygirlss instagram

>Preorder< 350฿ Color: ArmyGreen/Khaki/black เอว 23-35" ยาว 35.5" __ ปิดรอบทุกวันอาทิตย์ รอสินค้า 2-3 สัปดาห์ 📦 2 ชิ้น ส่งฟรี ลทบ. 6 ♡ 0 ✍

ig maisgoias instagram

PF indicia Joesley e Wesley Batista por uso de informação privilegiada para lucrar no mercado financeiro. Joesley foi indiciado pela prática contínua de manipulação de mercado e uso indevido de informação privilegiada. Wesley foi indiciado por uso indevido de informação privilegiada agravada por abuso de poder. 632 ♡ 12 ✍

ig choosygirlss instagram

>Preorder< 350฿ Color: ArmyGreen/Khaki/black เอว 23-35" ยาว 35.5" __ ปิดรอบทุกวันอาทิตย์ รอสินค้า 2-3 สัปดาห์ 📦 2 ชิ้น ส่งฟรี ลทบ. 10 ♡ 0 ✍