dyxyfacemistgreentea


ig  instagram

Jarang sgt orang beli dyxy ni loose item. Mesti ambil set. Sebab? Effect dia lagi cantik. Yang ada jerawat tu jerawat kecut lps spray misr. Serius berbaloi guna DYXY! Nak tau lebih betapa bestnya DYXY, jom inbox! Nak lagi senang whatsapp sis 0177009573 😘🌹 #kosmetikkorea  #kosmetikmurah  #bccream  #bccreamfoundation  #makeupmurah  #makeupartist  #foundation  #foundationmalaysia  #foundationkorea  #foundationmurah  #foundationmuka  #concealermalaysia  #concealermuka  #concealermurah  #concealer  #foundationkorea  #bccreamagen  #bccreamkorea  #skincarekorea  #bccreambydyanaagen  #bccreamkuantan  #bccreampahang  #teambccreambydyanapahang  #teambccreambydyanakuantan  #agenbccreamkuantan  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybccream  #dyxybccreamfoundation #ovalbrush 6 ♡ 0 ✍ June 28

ig  instagram

DYXY LIPSTICK: SEXY NUDE• FLIRTY ME•CHERRY RED💄 ❤️Moist kan bibir walaupun matte 💄Long lasting. Tahan lama lebih dari 8jam 💄Selesa pakai & kurang melekat pada cawan 💄Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yg menarik & sesuai untuk semua warna kulit . Nak order? Boleh terus WHATSAPP 017-9220117 #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #dyxybccream #dyxybccreamfoundation #dyxybydyana #dyxybccreambydyana #dyxyteam #dyxycosmeticsloversss 6 ♡ 0 ✍ June 28

ig  instagram

Hi ladies ! Wanny Ada 2 set je lagi yang tinggal sebelum restock baru. Sekarang Wanny ada kat Batu Pahat, so sesiapa yang di Batu Pahat tu nak, boleh cepat² DM Wanny k. . ps: Disebabkan tinggal 2 set ni ( 1 Natural & 1 Beige ), Wanny nak bagi harga kasih sayang 😘 #dyxyoriginalhq #dyxyfacemistgreentea #dyxy #dyxymurah #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteafacemist #dyxymurahjb #dyxymurahbatupahat #dyxybatupahat 1 ♡ 0 ✍ June 28

ig  instagram

Siapa je yg tak kenal Wani penyanyi lagu Lepaskan featuring with Juzzthin? . Wani pun pakai set Dyxy taw, yaya belanja korang video cara Wani comel ni pakai set Dyxy ni . Set Dyxy ni sesuai gila untuk perempuan yg tak suka heavy makeup, sbb pakai foundation & face mist tu je dah nampak muka korang natural makeup. Menutup cacat cela di muka dgn sempurnanya cewah! Betul yana ckp serious tak tipu. . Meh beli meh sebelum stok licin. Whatsapp ke 01133082409 untuk pertanyaan harga dan proceed order. #dyxy #dyxyfacemistgreentea #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia 3 ♡ 0 ✍ June 28

ig  instagram

Hi uollss👋😊. Siapa yang ada masalah parut jerawat, muka berminyak atau pori-pori terbuka kena try face mist ni sebab memang best 😍😍😍 Take melekit, boleh spray bila-bila masa dan wangi sesuai untuk lelaki dan perempuan juga 😍😍😍😍😍😍 For those yang nak merawat skin uollss & muka husben uollss yang ada jerawat berleluasa & kering tu..boleh LA try face mist terus dengan GREENTEA MINERAL FACEMIST ni 🍃🍃🍃 TERBAIK 👍👍👍👍 📲 WhatsApp : 011-10839181 #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #teamfl #teamdyxy #dyxybccreamfoundation 0 ♡ 0 ✍ June 28

ig  instagram

Hi uollss👋😊. Siapa yang ada masalah parut jerawat, muka berminyak atau pori-pori terbuka kena try face mist ni sebab memang best 😍😍😍 Take melekit, boleh spray bila-bila masa dan wangi sesuai untuk lelaki dan perempuan juga 😍😍😍😍😍😍 For those yang nak merawat skin uollss & muka husben uollss yang ada jerawat berleluasa & kering tu..boleh LA try face mist terus dengan GREENTEA MINERAL FACEMIST ni 🍃🍃🍃 TERBAIK 👍👍👍👍 📲 WhatsApp : 011-10839181 #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #teamfl #teamdyxy #dyxybccreamfoundation 6 ♡ 0 ✍ June 28

ig  instagram

Hi uollss👋😊. Siapa yang ada masalah parut jerawat, muka berminyak atau pori-pori terbuka kena try face mist ni sebab memang best 😍😍😍 Take melekit, boleh spray bila-bila masa dan wangi sesuai untuk lelaki dan perempuan juga 😍😍😍😍😍😍 For those yang nak merawat skin uollss & muka husben uollss yang ada jerawat berleluasa & kering tu..boleh LA try face mist terus dengan GREENTEA MINERAL FACEMIST ni 🍃🍃🍃 TERBAIK 👍👍👍👍 📲 WhatsApp : 011-10839181 #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #teamfl #teamdyxy #dyxybccreamfoundation 6 ♡ 0 ✍ June 28

ig  instagram

Hi uollss👋😊. Siapa yang ada masalah parut jerawat, muka berminyak atau pori-pori terbuka kena try face mist ni sebab memang best 😍😍😍 Take melekit, boleh spray bila-bila masa dan wangi sesuai untuk lelaki dan perempuan juga 😍😍😍😍😍😍 For those yang nak merawat skin uollss & muka husben uollss yang ada jerawat berleluasa & kering tu..boleh LA try face mist terus dengan GREENTEA MINERAL FACEMIST ni 🍃🍃🍃 TERBAIK 👍👍👍👍 📲 WhatsApp : 011-10839181 #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #teamfl #teamdyxy #dyxybccreamfoundation 0 ♡ 0 ✍ June 28

ig  instagram

KULIT LICIN DAN NATURAL DALAM MASA 3 SAAT 😱 INI BUKAN TIPU OK! INI BUKQN TIPU OK! INI BUKAN TIPU OK! Dalam masa 3 saat je dah dapat kulit licin gebu gebas macam awek Korea dengan #dyxybccreamfoundation. Segala part cela semua hilang tau serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bccream ni. Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam. GLOWING tqk perlu touch up banyak kali sebab bccream ni tak berminyak dan tak melekit langsung. Best giler sebab ada SPF 50+++ yang boleh lindungi kulit dari sinaran UV sesuai sangat untuk uollss yang suka aktiviti outdoor. JOM ORDER sekarang sebab ada promosi terlajak murah! . 📲 WhatsApp : 011-10839181 #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxyfacemistgreentea #dyxygreenteamineralfacemist #teamfl #teamdyxy 4 ♡ 0 ✍ June 28

ig  instagram

KULIT LICIN DAN NATURAL DALAM MASA 3 SAAT 😱 INI BUKAN TIPU OK! INI BUKQN TIPU OK! INI BUKAN TIPU OK! Dalam masa 3 saat je dah dapat kulit licin gebu gebas macam awek Korea dengan #dyxybccreamfoundation. Segala part cela semua hilang tau serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bccream ni. Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam. GLOWING tqk perlu touch up banyak kali sebab bccream ni tak berminyak dan tak melekit langsung. Best giler sebab ada SPF 50+++ yang boleh lindungi kulit dari sinaran UV sesuai sangat untuk uollss yang suka aktiviti outdoor. JOM ORDER sekarang sebab ada promosi terlajak murah! . 📲 WhatsApp : 011-10839181 #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxyfacemistgreentea #dyxygreenteamineralfacemist #teamfl #teamdyxy 16 ♡ 0 ✍ June 28

ig  instagram

Sokmo2 doh mari umoh. tiap kali mari, mesti cari dyxy. cari bkn nk beli tp nk test dlu. bahagian test je banyok mane dh. hahaha. nk glowing mowing kak kite kabo. 😜😂 . Akhirnye, harini ambik jugok se set dyxy. olohhh la. kak kite pun nk comey mcm adik ye gok eh. haha. holah. mase raye pertame tu, kite lesek dh bccream kat mok kite. napok mude 10tahun 😂😍 . Meh la nk beli pun. banyok dh stok yg ade ni. duit raye kn dh ade 😜😜 . Whatsapp : 💋 014-8485687 . #dyxyteam #dyxybrush #dyxycosmetic #dyxyfacemistgreentea #agenkualaterengganu #agentkualaterengganu #dropshipdiperlukan #dropshipneeded 57 ♡ 0 ✍ June 28

ig  instagram

KULIT LICIN DAN NATURAL DALAM MASA 3 SAAT 😱 INI BUKAN TIPU OK! INI BUKQN TIPU OK! INI BUKAN TIPU OK! Dalam masa 3 saat je dah dapat kulit licin gebu gebas macam awek Korea dengan #dyxybccreamfoundation. Segala part cela semua hilang tau serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bccream ni. Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam. GLOWING tqk perlu touch up banyak kali sebab bccream ni tak berminyak dan tak melekit langsung. Best giler sebab ada SPF 50+++ yang boleh lindungi kulit dari sinaran UV sesuai sangat untuk uollss yang suka aktiviti outdoor. JOM ORDER sekarang sebab ada promosi terlajak murah! . 📲 WhatsApp : 011-10839181 #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxyfacemistgreentea #dyxygreenteamineralfacemist #teamfl #teamdyxy 2 ♡ 0 ✍ June 28

ig  instagram

KULIT LICIN DAN NATURAL DALAM MASA 3 SAAT 😱 INI BUKAN TIPU OK! INI BUKQN TIPU OK! INI BUKAN TIPU OK! Dalam masa 3 saat je dah dapat kulit licin gebu gebas macam awek Korea dengan #dyxybccreamfoundation. Segala part cela semua hilang tau serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bccream ni. Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam. GLOWING tqk perlu touch up banyak kali sebab bccream ni tak berminyak dan tak melekit langsung. Best giler sebab ada SPF 50+++ yang boleh lindungi kulit dari sinaran UV sesuai sangat untuk uollss yang suka aktiviti outdoor. JOM ORDER sekarang sebab ada promosi terlajak murah! . 📲 WhatsApp : 011-10839181 #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxyfacemistgreentea #dyxygreenteamineralfacemist #teamfl #teamdyxy 5 ♡ 0 ✍ June 28

ig  instagram

TESTIMONI DYXY CREAM ORIGINAL FOUNDATION💕 . Dengan hanya sentuhan #dyxybccream dan #dyxyfacemistgreentea jee uolss PERFECT COMBINATION UNTUK SEMUA JENIS KULIT 😍😍 . . ❎NO MORE PARUT JERAWAT ❎NO MORE KULIT KUSAM ❎NO MORE EYEBAGS ❎NO MORE SUNBURN . . Nak rasa perfect combination? Jomm whatsapp saya lelajuu 📲0129288307 📲0129188307 📲0129188307 #bcreambydyana #bccreamfoundation #dyxyfacemistgreentea #TeamMeeja 9 ♡ 0 ✍ June 28

ig  instagram

EXCLUSIVE IN FULL SET DYXY ❤️❤️❤️ . Nak rasa special dengan 1 set DYXY COSMETICS macam dalam gambar👆🏻👆🏻 . . Set paling ramai orang asyik nak rebutkan inilah dia. Nak tahu sebab apa? Nilah sebabnyaa ✔️Cepat & ringkas ✔️Tak perlu bedak lain ✔️Makeup maintain sampai malam tanpa bercapuk😍 . SYOK HABIS💕 . Nak rasa berseri di hari raya dengan dyxy? Jom whatsapp saya😊 📲0129188307 📲0129188307 📲0129188307 #bccreambydyana #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #TeamMeeja 10 ♡ 0 ✍ June 28

ig  instagram

Selamat hari raya yallss! Nak cantik bergaya dihari raya? Apa lagi boleh dapatkan dyxy foundation ni. Tak rugi pun tau dan yang pasti tak akan salah pilih dan sangatlah memuaskan hati 😆 Sebabnyaa? Bc cream merupakan foundation yg bertekstur "MOUSSE CREAM". . Kelebihan foundation jenis mousse cream ialah, ianya ❌melekit dan ❌kesat pada muka. . BC cream bersifat 'waterproof' tetapi ianya TIDAK MENGANDUNGI SILIKON yg boleh menyebabkan pori2 muka tertutup. . Kandungan BC CREAM hanyalah : ●waterbased ●mineral ●vitamin E ●Arbuten ●Shea butter . BC CREAM juga mudah dicuci, hnya guna ●pencuci muka ●makeup remover ●wet tissue Boleh ws saya untuk dapatkannya 📲0129188307 📲0129188307 #dyxyfundation #bccreamfoundation #dyxybydyana #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #TeamMeeja 8 ♡ 0 ✍ June 28

ig  instagram

dua dua code fav nad 😍 nak glemer glemer sikit taruh code beige nak nampak ayu natural look taruh natural code. apa susah heheh . . Nadiah fauzi: 📲 012-361-2159 🌸 cod sungai buloh/unimas 🎁 Free gift 🎀 TeamFL 🎈 TeamNaddy . . #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxybccream #bccreamdyxy #foundationmalaysia #foundationmurah #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamfoundation #muamalaysia #muatutorial #foundationkorea #facemistgreentea #supportlocal #lipstickmurah #basicmakeup #brushmurahmalaysia #brushmurah #kingcoco #asyallie #lipsmatte #bccreambydyana #unimas #uia #sungaibuloh #concelearmalaysia #concelearmurah #lipstickmatte #lipstickmurahmalaysia #lipscream 59 ♡ 0 ✍ June 28


You May Also Like

ig 3to2 instagram

Alberta definitely has the biggest diversity of sights to see. 349 ♡ 8 ✍ January 1

ig shiraz_animal_shelter instagram

واگذاری فوری: سلام سه تا بچه گربه 70 روزه که غذا هم میخورند بسیار سالم وبازیگوش امکان نگه داری ندارم 09389375036 ویا 09178029932 عباسی 126 ♡ 2 ✍ January 1

ig vegedream instagram

Single du frero @hilltal75 featuring moi même intitulé "utilisé " .... bonne écoute!!! disponible partout 🙏 168 ♡ 2 ✍ January 1

ig _maryamq instagram

‏أجملُ الكتابات ... هِيَ التي تُعجِبُ الجميع ولا يفهمُها إلاّ شخصٌ واحد💕 4 ♡ 0 ✍ January 1

ig albina_eknadiosova instagram

Сегодня у меня была силовая 💪Могу сказать ,что скоро войду в категорию за 200😂🙈Ягодичный мост с смите 190кг 😅✊️#треня #силовая #fitness #sport #зож#качаю#🌰 40 ♡ 2 ✍ January 1

ig j.gnails instagram

Sista lediga tiden denna vecka❣️ Boka via länken i biografin💫 4 ♡ 0 ✍ January 1

ig saisturire_off instagram

Abonne toi à @saisturire_off 👈 😂 et @tu_vas_double_tap 7145 ♡ 609 ✍ January 1

ig kith instagram

Delivery 2 Accessories. Releasing this Friday at Kith shops and Kith.com. 🌴 2991 ♡ 36 ✍ January 1

ig lasmujeresdego instagram

¡NOS VEMOS HOY! En Phoenix, AZ. Con @GerardoOrtizOficial 📀🔒Firma de autógrafos #ComereCallado 🖌 #GerardoOrtiz #BadSin #DelRecords 🔴🔝#lasmujeresdego👑💕 8 ♡ 0 ✍ January 1

ig cagritaner instagram

31564 ♡ 2416 ✍ January 1

ig dancingrebel instagram

#Repost @truebluemusic (@get_repost) ・・・ Couple up by Spice shell down sidechick Tuesday cd fantasy @djcardo_cdfantasy @therealdjruxie_cdfantasy @spiceofficial @dancingrebel @navis_bomb_swatchinternational @jahblast_swatch @zjelektra @khoolinternational @sunjockpeanut #caliphateriddim #spicecoupleup Thanks to all my friends 188 ♡ 2 ✍ January 1

ig looly588 instagram

15 ♡ 1 ✍ January 1

ig rivajylia instagram

коротко про сегодня 42 ♡ 1 ✍ January 1

ig lumesadecor instagram

✔️Dica para hj dia chuvoso 〰 . 🍷Um bom vinho e com esse Decanter perfeito #vempralumesadecor #lumesadecor #decanter 24 ♡ 0 ✍ January 1

ig wsaiho1977 instagram

#サスペンダーブラ 273 ♡ 3 ✍ January 1

ig rezaabbasi202 instagram

ﻣﻌﻠﻢ می ﮔﻮﻳﺪ ﺑﺎﻻﺗﺮﻳﻦ ﺍﺭﺝ . ﺷﻬﻴﺪ ﺷﺪﻥ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺩﻳﻦ ﺍﺳﺖ . ﭘﺪﺭ ﻣﻲ ﮔﻮﻳﺪ ﺑﺰﺭﮒ ﺗﺮﻳﻦ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭ ﺷﻬﻴﺪ ﺷﺪﻥ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﮐﺸﻮﺭ می ﺑﺎﺷﺪ ، ﻭ ﻣﻦ می ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺑﺪﺍﻧﻢ ﺁﻳﺎ کسی ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻛﻪ ﺍﺯ ﻣﺎ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﺯﻧﺪﻩ ﺑﻤﺎﻧﻴﻢ . و همه باهم زیر روشنای نورالهی براین زمین پهناور زندگی کنیم. 162 ♡ 10 ✍ January 1

ig chattershairsalon instagram

Here's a colour match made in Style Happy heaven! 💗✨ Repost @randomactsofpastel ・・・ Did a little drive-by styling with the @chattershairsalon team at their amazing #stylehappytour van this morning! Check their Instagram to find out where they'll be styling next on their Canada-wide tour 💕💇🏼 #weekenfun #stylehappy #pastelhair #allpinkeverything #hairgoals #ad 25 ♡ 1 ✍ January 1

ig farzad.amirii instagram

#مافیای_خودرو_ایران #مافیای_قدرت_و_ثروت #چهاردرصدیها 73 ♡ 4 ✍ January 1

ig shoeshiboutique instagram

BEACH DAY IN STYLE 🌴 • These throws are the perfect addition to your beach day! Big enough to share! Throws $28 Shop in-store or purchase online on our NEW website! www.shoeshiboutique.com #shoplocal #boutique #womensclothing #fashion #womensshoes 28 ♡ 0 ✍ January 1

ig bazaarbr instagram

@arezzo e @isabellafiorentino armam almoço no restaurante Serafina para lançar a Cruise Collection 2018 da marca 38 ♡ 1 ✍ January 1