bccreammurah


ig  instagram

MERAWAT SAMBIL MENCANTIKAN KULIT WAJAH. . . Sebab apa dyxy ni bagus? Haa sebab die bukan setakat tutup cela2 muka tu. Produk ni jgk dapat merawat kulit. So jimat kn kalau amik dyxy ni. Cantik akan bertambah cantik gituwww. . WHATSAPP 018-9062762 💋 . #bccreambydyana #dyxyteam #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybccreambydyana #dropship #Winnerteam#bccream #bcc #bccreams #dyxykotatinggi #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyjb #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #winnerteam 4 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

LIMITED TIME OFFER !!!😱😱😱 . . 3 ITEMS ONLY RM140 ! . . Special price eyda bagi sampai minggu depan je ! Harga kasih sayang nak bagi kat korang ja tau 😘 . FREE COD !!! FREE POSTAGE !!! . . Rugi weh sapa tak grab 😝 dapat 3 free gifts lagi 😍🎁🎁🎁 dah habis menangis la korang 😂😂 . . WHATSAPP SEKARANG +60189421258 +60189421258 +60189421258 . . #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyperlis #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #team_eyda 6 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

😍 FAVOURITE COMBO 💃🏻SET COMBO LADY D💃🏻 RM180 ( np : RM230 ) 1 x Bc cream 1 x Face mist 1 x Lips matte 1 x Brush 1 x Free gift🎁 FREE POSTAGE SM Wssp 01133316532 #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang 17 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

Dah tido ka korang? 😎Malam ni eyda kasi tutorial simple makeup guna DYXY COSMETICS je 🙈🙈🙈 . Honestly eyda cakap memang tiap2 hari eyda guna BC CREAM DYXY nak makeup pegi class ka, pegi mana2 la senang sangat dan cepat ja tau siappp !! Part paling eyda suka bila pakai bc cream memang tahan lama, x bercapuk, x melekit dan glowing ja muka 😍😍😍 spray pulak dengan FACE MIST DYXY lagi la tambah glowing iolss tau 🙈 makeup tahan lebih 8 jam tau 😱😉 . . So eyda memang recommend sangat2 u guys should try it . confirm jatuh cinta pandang pertama gitu 😉💕 . . Jom grab sekarang . Ada special price and FREE GIFT tau eyda nak bagi kt korang 😘 untuk 10 orang terawal saja!!! . . SAPA NAK ??? 🙋🙋🙋 . . DM SEKARANG DM SEKARANG DM SEKARANG . . #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyperlis #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #team_eyda 8 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

[ MENGGODA, SEKSI, MENAWAN ]PROMOTION‼️PROMOTION ‼️ . .💗LOVELY SET 💖ASYALLIE SET . aauuchhh , merecik 💦betul tona-tona Lipstik 💄dari DYXY nie... cantik menarik memang the bommm 😍 DYXY LIPSTICK : •SEXY NUDE •FLIRTY ME •CHERRY RED 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit confirm xtahan kan tngok color2 lipstik DYXY ❗❗❗ Whatsapp 016-3672987💕💕 #teamdyxy #ilovedyxy #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxy #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream 3 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

[ MENGGODA, SEKSI, MENAWAN ] . . . aauuchhh , merecik 💦betul tona-tona Lipstik 💄dari DYXY nie... cantik menarik memang the bommm 😍 DYXY LIPSTICK : •SEXY NUDE •FLIRTY ME •CHERRY RED 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit confirm xtahan kan tngok color2 lipstik DYXY ❗❗❗ Whatsapp 0139175285 lyana #teamdyxy #ilovedyxy #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxy #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream 2 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

[ MENGGODA, SEKSI, MENAWAN ] . . . aauuchhh , merecik 💦betul tona-tona Lipstik 💄dari DYXY nie... cantik menarik memang the bommm 😍 DYXY LIPSTICK : •SEXY NUDE •FLIRTY ME •CHERRY RED 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit confirm xtahan kan tngok color2 lipstik DYXY ❗❗❗ Whatsapp 0139175285 lyana #teamdyxy #ilovedyxy #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxy #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream 2 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

[ MENGGODA, SEKSI, MENAWAN ] . . . aauuchhh , merecik 💦betul tona-tona Lipstik 💄dari DYXY nie... cantik menarik memang the bommm 😍 DYXY LIPSTICK : •SEXY NUDE •FLIRTY ME •CHERRY RED 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit confirm xtahan kan tngok color2 lipstik DYXY ❗❗❗ Whatsapp 0139175285 lyana #teamdyxy #ilovedyxy #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxy #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream 3 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

[ DIFITNAH CUCUK BOTOX] . . Dulu g kerja pun muka asyik kusam jerr.. Tapi sekarang, kawan2 pakat tanya tips cantik peloless moleess dari pagi smpai ptng😍 . Adakah korang kategori mcm ni?? 🎈Malas nak makeup lama-lama. 🎈tak suka touch up bnyak-banyak kat muka 🎈Inginkan foundation yg blh kekal lama di muka 🎈Nak wajah nampak lebih glowing dari pg smpai malam . SET COMBO DYXY boleh menyelesaikan masalah korang♥♥ . SET COMBO DYXY paling viral tahun 2017 ini mampu membuatkan wanita Malaysia cantik macam artis korea tanpa perlu berhabis wang ringgit. Dengan setiap pembelian, anda akan mendapat 🎁FREE POSTAGE 🎁FREEGIFT -Mascara dan Blusher Uisshhh, banyaknyer FREEEEEEE😲 Nak order?wasap sekarang www.wasap dyxy ke 0173655767 #bccream #bcc #bccreams #dyxyserikembanga #dyxyputrajaya #dyxybangi #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykajang #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxycyberjaya #dyxydengkil 4 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

RAHSIA WAJAH FLAWLESS TANPA CELA . . Dah banyak berdozen2 foundation yg anda cuba, tp semuanya mengecewakan..? ✔Muka jd berminyak? ✔Muka jd bercapuk? ✔Makeup cepat cair? ✔Muka jadi KELABU? ✔Muka putih mcm tepung gomak?✔Tudung kotor kene foundation? ✔Tak dapat cover cela di wajah . . Kualiti setanding INTERNATIONAL BRAND, tp harga murah dan mampu milik.😍 DYXY BC CREAM kini menjadi viral dan igauan setiap wanita.! . KELEBIHAN DYXY BC CREAM FOUNDATION : ➡TIDAK perlu pakai Bedak, Day Cream, Sunblock, Concealer lagi ➡SPF 50 ➡Memastikan jeragat , jerawat anda tidak nampak lagi kelihatan ➡Ikut warna kulit ➡Penggunaan berterusan membantu pudarkan jeragat/parut ➡Menaikkan seri wajah ➡Mempunyai Vitamin E, mineral, arbuten dan waterbased ➡TIDAK BERMINYAK ➡TIDAK MEREKAH dan TIDAK BERCAPUK ➡TAHAN SEHINGGA 12 JAM ➡JIMAT kerana tahan sehingga 3-4 bulan penggunaan . Nak ke nakkk??? www.wasap dyxy 017-3655767 #bccream #bcc #bccreams #dyxyserikembanga #dyxyputrajaya #dyxybangi #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykajang #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxycyberjaya #dyxydengkil 1 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

| Apa yang best kalau beli DYXY dengan Mas?? | 💕Dapat 3 FREE GIFT 💕FREE POS APA BEST TENTANG BC CREAM DYXY ?? 🌹Menutupi hampir semua cela di wajah 🌹FULL COVERAGE 🌹Muka glowing 🌹Tahan sampai 8-16 jam pemakaian 🌹Merawat kulit spt JERAWAT, JERAGAT, TONA KULIT TAK SEKATA 🌹Mencerahkan wajah 🌹Mengawal kulit berminyak 🌹Bc cream tak pecah/retak walaupun jatuh beberapa kali sbb WATER-BASED 🌹Melindungi kulit dari sinaran UV sebab ada SPF50++ 🌹Bc cream mudah blend pada kulit, mengikut tona kulit 🌹CODE NATURAL tak terlalu gelap sesuai utk muka nampak berseri. CODE BEIGE tak terlalu cerah sesuai blend dgn kulit utk mnyerlahkan makeup bagi yang suka MAKEUP 🌹Mesra Wudhuk, mudah ditanggalkan utk berwudhuk bagi yg Islam . . #dyxy #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxybrush #beautyblender #foundationmurah #mua #bccreammurah #concealer #loosepowder #compactpowder #makeupevent #makeuptunang #mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #instantglowing #facemist 9 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

Haaa nak tau kelebihan DYXY BRUSH GEMOK MONTEL YANG COMEL NI👇👇👇✔Bulunya sintetik ✔Tak sama mcm brush lain ✔bulu2 dia x mudah tercabut ✔bulu lembut ✔cara nak guna hanya perlu dap dap je ✔bccream lebih jimat guna dyxy brush ✔lebih kurang mcm beauty blender tp versi brush . . STOCK ANTARA YANG LAKU KERAS. SIAPA NAK ORDER BOLEH DIRECT WHATAPPS OK 😘 I PROMISE, TAK MENYESAL BELI TAU. 😍 . . . Jom Whatsapp sekarang sebab kita nak kasi free postage SM dan dapat 3 free gift limited tau 😉 . WHATSSAP SEKARANG 0135349834 WHATSSAP SEKARANG 0135349834 WHATSSAP SEKARANG 0135349834 Hari hari ada POSTAGE 🚚 tau ! . . #bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream 4 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

DYXY face mist (160ml) 🌏MINERAL GREEN TEA - Melembapkan muk sesuai utk kulit kering n mengelupas - Effect glowing serta merta - Bau green tea yg WANGI n FRESH - Makeup Tahan lebih LAMA (finishing spray) - Boleh dijadikan makeup based - Mengandungi zat mineral - Membantu mengurangkan alahan pd muka utk muka sensitif - Membantu mengecutkan jerawat pd muka - Sesuai utk lelaki atau perempuan - Boleh digunakan bila2 masa 🌿DYXY face mist sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. 🌿DYXY face mist tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian. . Jom Whatsapp sekarang sebab kita nak kasi free postage SM dan dapat 3 free gift limited tau 😉 . WHATSSAP SEKARANG 0135349834 WHATSSAP SEKARANG 0135349834 WHATSSAP SEKARANG 0135349834 Hari hari ada POSTAGE 🚚 tau ! . . #bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream 5 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

[ MENGGODA, SEKSI, MENAWAN ] . . . aauuchhh , merecik 💦betul tona-tona Lipstik 💄dari DYXY nie... cantik menarik memang the bommm 😍 DYXY LIPSTICK : •SEXY NUDE •FLIRTY ME •CHERRY RED 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit confirm xtahan kan tngok color2 lipstik DYXY ❗❗❗ Whatsapp 0143441094 Balqis #teamdyxy #ilovedyxy #bccream #bcc #bccreams #dyxymelaka #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxy #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream 0 ♡ 0 ✍ September 21


You May Also Like

ig candydog_bubulocoearl instagram

お母さん、抱っこしてーーー と、すがりつくアール。 そしたらろこも、私も抱っこがいいーー、 と。(2枚目) 何故? ずっとすがりついてきた2人でした😅 52 ♡ 1 ✍

ig eupraiana instagram

CHAPÉU PARA QUEM TEM A ALMA SOLAR ☀✨🍍 . Chapéus exclusivos da @wahine_store para quem não quer esquentar a cabeça no verão! . Você escolhe o modelo, escolhe a estampa e o que escrever no chapéu 😱♥ . Corre e confere todas as opções e inspirações no Instagram @wahine_store 👒💛 362 ♡ 9 ✍

ig texturasdark instagram

♡ liberando textura ♡ ✿ gostou? dê like ❀ pegou? comente "pg" — ☆ #isatdk ☆ @isabellaaraujo.aires — conheça o nosso ig de tudo @darkzeras e se divirta 63 ♡ 3 ✍

ig shopuniversal instagram

Adidas NMD 34 ao 43 Valor: 499,00 em até 5x sem juros Desconto especial + frete grátis à vista! Pedidos pelo whats 📱(11) 9 98936872 45 ♡ 0 ✍

ig footlockereu instagram

At its best, a golden age classic. The #exclusive @adidasoriginals #LA Trainer is now available online & in stores #approved #FootLockerEU #adidasOriginals 🔎 314211914404 2346 ♡ 12 ✍

ig alanbanews instagram

أكراد سورية يستعدون لأول انتخابات منذ إعلان النظام الفدرالي .. تتم على ثلاث مراحل حيث تنتهي في يناير 2018 91 ♡ 0 ✍

ig dashapogadaeva instagram

Не прошло и десяти лет как я смонтировала своё видео и скачала на телефон 😇 Конечно, оно уже немного не актуальное и погоды с Погадаевой больше нет🙅🏽но вдруг кому-то будет интересно, каким образом я начала там работать и как проходил мой рабочий день!☺️листай ) 1360 ♡ 9 ✍

ig rayssateixeiramelo instagram

Eu amo muito @ficadenim, amo e não nego! ❤️🌺 907 ♡ 38 ✍

ig kukurikku instagram

Erdil Yaşaroğlu @erdil @sprpenguen 1205 ♡ 15 ✍

ig thehouseofsir instagram

Available Now 3 ♡ 0 ✍

ig neemahfragrances instagram

Planning to travel on this long weekend? We know one thing you will definitely need هل تخططون للسفر خلال عطلة نهاية الأسبوع هذه؟ نحن متأكدون أنكم بحاجة إلى عطركم المفضل . . . #Neemah #NeemahFragrance #NeemahScent #Perfume #Fragrance #Shahla #OrientalPerfume #Lemon #Rose #Musk #نعمه #عطور_نعمه #عطور #عطور_شرقية #ورد #مسك 33 ♡ 1 ✍

ig maisgoias instagram

O Buffet @pdipizza já está com agenda aberta para as confraternizações de final de ano, e fechando sua data agora você pode pagar em até 3x ou ainda receber 10% de desconto! . O @pdipizza conta ainda com espaços fechados em suas 3 unidades para a realização de seu evento, que você pode reservar sem custo adicional de aluguel! Mas corre que as datas são limitadas! Ligue: (62) 3088-2658 284 ♡ 8 ✍

ig lojasrenner instagram

😎 🔎: camiseta 542169003 #estampa #camiseta #modamasculina #primaveraverão #renner 1350 ♡ 3 ✍

ig johannacabrita instagram

🐴🎡💘 #wiesn2017 676 ♡ 1 ✍

ig orxideyabeauty_vip instagram

Saç  Mətanət Vizaj Afaq Hair style by  Маtanat Make up by Afak @makeup_artist_afaq @stilist_metanet_orxideyabeauty Тel;012 598 99 88, 051 431 95 93 #orxideyabeauty_vip #hairstyle  #svadba_baku  #svadebny_kavkaz  #kadin  #makeup  #hudabeauty  #makegirlz #makeup #qadinlar #qadingeyimleri  #qadinlaragirishqadagandir  #wedding  #womensday  #wakeupandmakeup 654 ♡ 2 ✍

ig ifm92.3 instagram

108 ♡ 0 ✍

ig vitoriaparkshopping instagram

Quem avisa, amigo é: O #BLACKOUTCOLOMBO COMEÇOU! Nossos kits estão apenas te esperando! #vempracolombo #VitóriaPArkShopping #CamisariaColombo *Consulte a referência e disponibilidade dos produtos participantes. Válido enquanto durarem os estoques. 9 ♡ 0 ✍

ig thenetng instagram

Can anybody put asunder what God has joined together? Two female pastors named Twanna Guase and Vanessa Brown get married in the US. Pastor Mrs Gause however says her father refused to attend the wedding because he doesnt believe in same sex marriage and believes that the devil tricked her into marrying her partner. Thoughts guys?👇👇 #TrendingNow 14 ♡ 1 ✍

ig acessorioshorse instagram

Cavalos ❤️🐴 Compras pelo whatsapp (19) 9 9764-7804 ou pelo nosso site www.petstoree.com.br Adquira o seu!!! 10 ♡ 0 ✍