bccreammurah


ig  instagram

Nak raya ni laju je order masuk๐Ÿ˜๐Ÿ˜ awak awak yang belum try tu bila lagi? Bccream kita ni mengandungi VITAMIN E & EKSTRAK ARBUTIN. Bccream ni juga MINERAL & WATERBASED tau! Sangat selamat digunakan๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh hubungi saya di โ˜Ž+60197676169 . . #teamdibaba #bccream #facemist #dyxycosmetics #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreambydyana #bccreammurah #bccreamdyxy #foundation #foundationbrush #bestfoundation #bestfoundationever #dyxyfacemistgreentea #bccreamteambp #dyxyteambp #batupahatjohor #codbatupahat #batupahat #lipstick #dyxylipstick #bestlipstick #follow4follow #onlineshop #sayajual #sayajualbarangmakeup #sayajualmurah #makeupmurahmalaysia 13 ♡ 0 ✍ May 28

ig  instagram

Sebelum tido tu jgn lupa semburkan facemist dyxy ni... smpi esk pagi nak bgn shur still lmbut je kulit muka.pakai ni juga jerawat mudah kecut... . . Ade freegift missrose lipstik (100terawal) && free postage guyss!!! Grab it.. 01110811123 ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ #bccreambydyana#bccreammurah#cantikdenganmudah #dyxyteam#foundationmurahmalaysia #foudationmurah #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #dyxybccream #sayajualsayapakai #jepsepahtu#sariyanti#sarahraisudin#shuibsepahtu##haniszalikha#asyallie#elfiraloy#ezlisaloy#syafiqahaina#schaalyahya #hafizmahamad#mirafilzah#yanasamsudin#neelofa#amyrarosli#ammarbaharin#vivyyusof#erinmalik 6 ♡ 0 ✍ May 28

ig  instagram

Jimat yes tu yg kita nk..xprlu nk touch up bnyk kli..kekal lme plk tu..Ramai customer yang terperanjat dgn tindak balas bccream n facemist dyxy ni.. dia bukan hny menutup tp merawat juga.boleh repeat oder lgi lps ni sis... . . Untuk pembelian set akn dpt free postage and freegift missrise lipstik jugaโœ…(100 terawal) wassap me : 01110811123 #bccreambydyana#bccreammurah#cantikdenganmudah #dyxyteam#foundationmurahmalaysia #foudationmurah #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #dyxybccream #sayajualsayapakai #jepsepahtu#sariyanti#sarahraisudin#shuibsepahtu##haniszalikha#asyallie#elfiraloy#ezlisaloy#syafiqahaina#schaalyahya #hafizmahamad#mirafilzah#yanasamsudin#neelofa#amyrarosli#ammarbaharin#vivyyusof#erinmalik 11 ♡ 0 ✍ May 28

ig  instagram

EslizaLoy pon pki ????ptutla cantik je sis ni..Set #dyxycosmetics yg mendapat permintaan tunggi untuk ramadhan ni..Alhamdulillah ramai yg bg #feedbackdyxy ..THE BEST FOUNDATION.dh mcm pki mkeup pdhl x pon .kulit pon mkin bersih. . . Free postage n ade freegift ๐Ÿ˜ wassap me : 01110811123 #bccreambydyana#bccreammurah#cantikdenganmudah #dyxyteam#foundationmurahmalaysia #foudationmurah #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #dyxybccream #sayajualsayapakai #jepsepahtu#sariyanti#sarahraisudin#shuibsepahtu##haniszalikha#asyallie#elfiraloy#ezlisaloy#syafiqahaina#schaalyahya #hafizmahamad#mirafilzah#yanasamsudin#neelofa#amyrarosli#ammarbaharin#vivyyusof#erinmalik 19 ♡ 0 ✍ May 28

ig  instagram

DYXY LIPSTICK SEXY NUDE โ€ข FLIRTY ME โ€ข CHERRY RED ๐Ÿ’„Moistkan bibir walaupun matte ๐Ÿ’„Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam ๐Ÿ’„Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan ๐Ÿ’„ Bau fruity yang wangi ๐Ÿ’„ Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit. . . Free postage n ade freegift ๐Ÿ˜ wassap me : 01110811123 #bccreambydyana#bccreammurah#cantikdenganmudah #dyxyteam#foundationmurahmalaysia #foudationmurah #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #dyxybccream #sayajualsayapakai #jepsepahtu#sariyanti#sarahraisudin#shuibsepahtu##haniszalikha#asyallie#elfiraloy#ezlisaloy#syafiqahaina#schaalyahya #hafizmahamad#mirafilzah#yanasamsudin#neelofa#amyrarosli#ammarbaharin#vivyyusof#erinmalik 19 ♡ 0 ✍ May 28

ig  instagram

PLOLESS, GOJES 24 JAM . . Fuyooo โ€ผโ€ผ Pakai DYXY BC CREAM je boleh jd cantik, jelita ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. Tak pecaya ke..โ‰โ‰ Meh try dulu,pasti jatuh cinta dengn DYXY BC CREAM ni.. . . Kandungan yg terdapat dlm DYXY BC CREAM ialah Mineral, Ekstrak Arbutin, Vitamin E & Waterbased. โ›” Tiada bahan kimia yg terlarang. . Ianya sngt sesuai dengan semua jenis kulit termasuklah kulit sensetif, kulit berminyak dan kulit kering.๐Ÿ’ž . . Selain itu, DYXY BC CREAM juga mampu merawat masalah kulit seperti kulit kusam,parut jerawat, dan jeragat...pemakain yg berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Whatsapp 011-33748619 #bccream#bccreamfoundation##bccreamdyxymurah#bccreambydyana#bccreamlaris#bccreamfeedback#bccreammurah#facemist#facemistmurah#facemistgreentea#facemistgreenteamurah#nakcantik#nakflawless#nakcantikdenganhargamurah#kosmetikmurah#setkosmetikmurah#cosmetic#vitamin#facecream#faoundation#brush#mushroombrush#dianzvitamin#setkosmetikmurah#dyxyfoundation#dyxyproduct#lipstikdyxy#lipstrikmate#lipstikmurah#setraya 12 ♡ 0 ✍ May 28

ig  instagram

โ˜๐Ÿป PRODUK 100% ORIGINAL . DYXY Brush ๐ŸŒผ Bulu tidak mudah tercabut ๐ŸŒผ BC cream lebih jimat dgn penggunaan dyxy brush ๐ŸŒผ Lebih kurang beauty blender tetapi dalam bentuk brush ๐ŸŒผ Bulu lembut dan tak sama seperti brush lain . . ๐Ÿ˜Š WHATSAPP: +0199429061 ๐Ÿ˜Š HARGA TERMASUK POS . . #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxycosmetics #dyxybccream #bccreammurah #dyxybccreamfoundation #dyxyfacemistgreentea 3 ♡ 0 ✍ May 28

ig  instagram

โ˜๐Ÿป PRODUK 100% ORIGINAL . DYXY BC Cream Foundation ๐Ÿ’• Perfect foundation for all skin types! ๐Ÿ’• Menghasilkan MATTE FINISH LOOK ๐Ÿ’• SPF 50 melindungi kulit dari sinaran uv ๐Ÿ’• Mousse cream texture formulation from korea ๐Ÿ’• Make up tahan lama sepanjang hari ๐Ÿ’• Menutup cela (bintik hitam, pigmentasi, warna kulit tidak sekata, parut, jerawat, jeragat, eyebag) ๐Ÿ’• Light foundation & natural look ๐Ÿ’• Sebagai foundation & concealer ๐Ÿ’• 2 tona (Beige & Natural) ๐Ÿ’• Sesuai untuk semua jenis kulit ๐Ÿ’• Water based, extract arbutin, minerals, vitamin e ๐Ÿ’• Mudah dicuci dan mesra wuduk . โŒ NO MORE PARUT JERAWAT โŒ NO MORE JERAGAT โŒ NO MORE DARK CIRCLE โŒ NO MORE KULIT KUSAM โŒ NO MORE SUNBURN . . ๐Ÿ˜Š WHATSAPP: +0199429061 ๐Ÿ˜Š HARGA TERMASUK POS . . #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxycosmetics #dyxybccream #bccreammurah #dyxybccreamfoundation #dyxyfacemistgreentea 0 ♡ 0 ✍ May 28

ig  instagram

โ˜๐Ÿป PRODUK 100% ORIGINAL . DYXY Green Tea Face Mist 160ml ๐Ÿ€ HYDRATING AND GLOWING. ๐Ÿ€ The product contains vitamin e, green tea extract fluid, albumen, vitamin c, mineral and lemon. ๐Ÿ€ 100% natural product! ๐Ÿ€ Glowing effect serta merta selepas spray. ๐Ÿ€ Refreshing moisturizing. Melembapkan muka secara natural. ๐Ÿ€ Mengecutkan jerawat. ๐Ÿ€ Make up tahan lama dan tak bercapuk. ๐Ÿ€ Boleh dijadikan make up base ( tak melekit dan tak meleleh). ๐Ÿ€ Anti radang. Membantu mengurangkan alahan pada muka. ๐Ÿ€ Sesuai untuk kulit sensitif kerana tiada bahan kimia. ๐Ÿ€ Bahan organik dan selamat digunakan pada bila-bila masa. ๐Ÿ€ Tahan 2-3 bulan bergantung pada rutin pemakaian. ๐Ÿ€ Sesuai untuk lelaki dan perempuan. . . ๐Ÿ˜Š WHATSAPP: +0199429061 ๐Ÿ˜Š HARGA TERMASUK POS . . #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxycosmetics #dyxybccream #bccreammurah #dyxybccreamfoundation #dyxyfacemistgreentea 1 ♡ 0 ✍ May 28

ig  instagram

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขKULIT LICIN FLAWLESS NATURAL BEAUTY DALAM 3 MINIT SAHAJA ! INI BUKAN TIPU OK !! INI BUKAN TIPU !! NAK GLOWING MACAM INSTAFAMOUS ASYALLIEE NI ?? . . . . Jatuh cinta betul la dengan set Dyxy Cosmetics nii! Tepek sikit je dah cukup! Dahla tahan lama tau walaupun dah keluar berejam pun still cantik je melekat dekatt muka! Dah berlari pergi jogging pun masih glowing ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Tak berminyak, tak bercapuk !! . ๐Ÿ™… NO COMPACT POWDER ๐Ÿ™… NO SUNBLOCK AND CONCEALER ๐Ÿ™… NO FILTER / CAMERA 360 ๐Ÿ™… NO PARUT JERAWAT ๐Ÿ™… NO SUNBURN . DYXY BEST SELLER !! ALL IN ONE ! . . Yang Grab Sekarang kita ada OFFER FREEGIFT NAK BAGI โ‰๏ธโ‰๏ธKHAS UNTUK PEMBELIAN SET COMBO..BEST KE BESTโ‰๏ธโ‰๏ธDAHLA JIMAT, DAPAT FREE GIFT PULAK TUU ๐Ÿ˜ฑ . . Nak Order Boleh Whatsapp terus untuk fast respond tauu, takpayah save๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ“ฒJUST CLICK JEE http://www.wasap.my/601125683314/dyxy . . ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ Ada FREEGIFT tau setiap pembelian set combo.. So Dyxy Lovers semua.. Grab sekarang SET COMBO pilihan korang okayy ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #bccreambydana #bccreammurah #bccreamfoundation #facemistgreentea #facemistdyxy #brushgemukdyxy #naturallook #nofilter #myrajerfamily #wajahmolekbersihberseri #sayapakaisayajual 4 ♡ 0 ✍ May 28


You May Also Like

ig peanutboyfriend instagram

I want harry to drunkenly tug on me #harrystyles #inclinationharry 306 ♡ 6 ✍ January 1

ig selmaltunel_57 instagram

11 ♡ 0 ✍ January 1

ig luleemustafa instagram

@donikaahoti โ™ฅ๏ธ 357 ♡ 3 ✍ January 1

ig sasty.log.sasti.baten instagram

750 ♡ 24 ✍ January 1

ig selmaltunel_57 instagram

11 ♡ 0 ✍ January 1

ig receitas_oficial instagram

๐Ÿ˜ 2060 ♡ 4 ✍ January 1

ig indyannn instagram

๐Ÿ˜ happy birthday to me 0 ♡ 0 ✍ January 1

ig segredosparamulheres instagram

Beauty! โœจ 406 ♡ 2 ✍ January 1

ig tea_party_sweets instagram

Rose tart available ๐Ÿ˜needed delivery call โ˜Ž๏ธ98559865 31 ♡ 0 ✍ January 1

ig selmaltunel_57 instagram

16 ♡ 0 ✍ January 1

ig kumuklar instagram

ะััะฐะปะฐะผัƒ ะฐะปะตะนะบัƒะผ ะฑะฐั€ั‹ะณัŠั‹ะทะณัŠะฐ ะดะฐ. ะšั‚ะพ ั ะบะฐะบะพะณะพ ัะตะปะฐ, ั€ะฐะนะพะฝะฐ? ะžั‚ะบัƒะดะฐ ั€ะพะดะพะผ. #ะšัƒะผั‹ะบะธ 160 ♡ 31 ✍ January 1

ig selmaltunel_57 instagram

44 ♡ 0 ✍ January 1

ig receitas_oficial instagram

@emporiostoreoficial! โœจ SALDรƒO na @emporiostoreoficial! ๐Ÿ˜ฑ Acessem www.lojaemporiostore.com.br , sigam @emporiostoreoficial e encontre a maior variedade de produtos do Instagram pelos melhores preรงos! ๐Ÿ’• . Enviam para todo Brasil com frete grรกtis meninas! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Sigam muito: @emporiostoreoficial @emporiostoreoficial @emporiostoreoficial @emporiostoreoficial WhatsApp para dรบvidas: (11)98819-8634! ๐Ÿ’‹ 358 ♡ 3 ✍ January 1

ig tea_party_sweets instagram

36 ♡ 0 ✍ January 1

ig _abcee_ instagram

I am SO excited for this MEMORIAL DAY FLASH SALE!!!!!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Right now you can buy 4 wraps for $59 as a loyal customer and get the Cleanse totally FREE!!!!!!!! (These would normally be $160 retail price) I only have 4 spots open for this deal today!!!!! ๐Ÿ™Œ๐Ÿฝ Text FREE to 661-299-8140 1 ♡ 0 ✍ January 1

ig kosusaofficial instagram

life is a balance between rest and movement~osho โ˜ฏ๏ธ @neyu_ma holds a beautiful dancer pose wearing @kosusaofficial 84 ♡ 1 ✍ January 1

ig selmaltunel_57 instagram

11 ♡ 0 ✍ January 1

ig jenjalouse instagram

How my amazing mum became obviously the best grandmother #happymothersday 14 ♡ 1 ✍ January 1

ig selmaltunel_57 instagram

34 ♡ 0 ✍ January 1

ig 7chicsboutique instagram

Get the details on this beautiful top at the link below!! Remember 30% OFF in-store and at www.7chics.com now! Discount code: MEMORIAL30 Sale price $23.80 Comment email (WITHOUT .com) size, item and if you need shipping to buy! #love #style #fashion #Sunday #memorialday 9 ♡ 0 ✍ January 1