SepahtuReunionLive


ig  instagram

Malam ni klu Cheta live uols nak look apa yer? Cer komen.. Mana tahu Cheta akan pilih salah satu komen yg uols suggest 😉 Cer komen cer komen..hihi Tenyeh-tenyeh ja cantik! 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 #secretdesire #secretdesirehq #secretdesireofficial #secretdesirefeedback #sdconfirmglowinguolls #tenyeh2jacantik #sdmenseries #lipqueenbysd #sdglowingspray #sdpowderperfection #stokistsd #agensd #sayajual #kualalumpur #skincareterbaik #produkmalaysia #hijabista #moodrepublik #aurawhitemurah #jepsepahtu #hijabista #sepahtureunionlive #laraalana #meletop #terlajaklaris #theyusufiskandar #fatahamin #naelofarhijab #mejabulatsepahtu #schaawal 37 ♡ 2 ✍ September 21

ig  instagram

Bedak viral yg semakin meletop! Semakin hari semakin tinggi permintaan customer..Yg masih belum grab tersangatlah rugi..Sbb apa admin ckp mcm tu?Sbb bedak SD lain dari yg lain..Tekstur lembut & ringan..Finishing pun cantik, smooth gitu..Siap ada spf15 lagi.. Meh la cuba satu 😉 Hubungi crew SD utk dptkan bedak viral! 😘 Tenyeh-tenyeh ja cantik! 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 #secretdesire #secretdesirehq #secretdesireofficial #secretdesirefeedback #sdconfirmglowinguolls #tenyeh2jacantik #sdmenseries #lipqueenbysd #sdglowingspray #sdpowderperfection #stokistsd #agensd #sayajual #kualalumpur #skincareterbaik #produkmalaysia #hijabista #moodrepublik #aurawhitemurah #jepsepahtu #hijabista #sepahtureunionlive #laraalana #meletop #terlajaklaris #theyusufiskandar #fatahamin #naelofarhijab #mejabulatsepahtu #schaawal 28 ♡ 0 ✍ September 21

ig  instagram

🎯SUDAH ADA PERUBAHAN🎯 --------------------------------------------------- . Tahniah buat customer akk ni,baru berapa hari je dah nampak perubahan. . Setiap individu akan ambil tempoh masa yg berbeza, ada yg cepat ada yg lambat. Yang penting uolls mesti SABAR & DISIPLIN!!! . 📝FREE CONSULTATION . To order produk Secret Desire whatsapp terus: 🎯Hot Stokis Setia Alam🎯 www.wasap.my/60176588587 . Cod 🚗 Setia Alam Pekan Meru Shah Alam seksyen 7,9,14,15 Klang Bukit Rajah Bandar Sunway Subang Jaya . 📦Postage seluruh Malaysia,Brunei & Singapura 7 ♡ 1 ✍ September 21

ig  instagram

Jom kita tgk live treatment dari SD 😘 Soothing Acne Frequency Treatment..Berminat utk buat spa di showroom SD? Hubungi Hotline Spa utk booking appointment 017-5741366 🤗 Tenyeh-tenyeh ja cantik! 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 #secretdesire #secretdesirehq #secretdesireofficial #secretdesirefeedback #sdconfirmglowinguolls #tenyeh2jacantik #sdmenseries #lipqueenbysd #sdglowingspray #sdpowderperfection #stokistsd #agensd #sayajual #kualalumpur #skincareterbaik #produkmalaysia #hijabista #moodrepublik #aurawhitemurah #jepsepahtu #hijabista #sepahtureunionlive #laraalana #meletop #terlajaklaris #theyusufiskandar #fatahamin #naelofarhijab #mejabulatsepahtu #schaawal 13 ♡ 2 ✍ September 20

ig  instagram

Morning gorgeous! 😘 Dah cuci muka dengan Whitening Cleanser SD? Fresh jer bila cuci muka dgn Cleanser SD..Uols jangan skip yer..Barulah dpt lihat keberkesanannya..Tgk skin Cheta..Selalu admin up pic Cheta bermakeup kan..Haa ni admin up pic Cheta tanpa makeup! Bersih licin glowing kan?? 😊 Nak cantik kena sabar baru lah dpt skin cantik mcm Cheta 😍 Tenyeh-tenyeh ja cantik! 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 #secretdesire #secretdesirehq #secretdesireofficial #secretdesirefeedback #sdconfirmglowinguolls #tenyeh2jacantik #sdmenseries #lipqueenbysd #sdglowingspray #sdpowderperfection #stokistsd #agensd #sayajual #kualalumpur #skincareterbaik #produkmalaysia #hijabista #moodrepublik #aurawhitemurah #jepsepahtu #hijabista #sepahtureunionlive #laraalana #meletop #terlajaklaris #theyusufiskandar #fatahamin #naelofarhijab #mejabulatsepahtu #schaawal 39 ♡ 0 ✍ September 20

ig  instagram

🎯PENGAKUAN IKHLAS 🎯 Sapa nak skin mcm su .. 2009 form 6 mmg muka mak bawanh xtau langsg jga muka.. N xkisah pon muka belomoih time tu muka burn bdn cerah.😂 after 2016 -2017 nmpk x perubahn mkn dirasai.. . To order produk Secret Desire whatsapp terus: 🎯Hot Stokis Setia Alam🎯 www.wasap.my/60176588587 . Cod 🚗 Setia Alam Pekan Meru Shah Alam seksyen 7,9,14,15 Klang Bukit Rajah . 📦Postage seluruh Malaysia,Brunei & Singapura 19 ♡ 2 ✍ September 19

ig  instagram

Nak makeup cantik, glowing dan tahan lama? Meh cuba Instant Glowing Spray by Secret Desire 😍 Ramai mua grab Glowing spray ni tau..Utk pengetahuan uols semua, glowing spray ni xda glitters yer 😊 Setiap wanita wajib ada satu! 🚩Glowing Spray Secret Desire ✔ Merawat kulit sehingga kulit kelihatan lebih halus dan lembut ✔ Menegangkan kulit seawal 3 saat ✔ Bertahan sehingga 8 jam ✔ Effect glow segera ✔ Mempunyai 'stemcell' Tenyeh-tenyeh ja cantik! 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 #secretdesire #secretdesirehq #secretdesireofficial #secretdesirefeedback #sdconfirmglowinguolls #tenyeh2jacantik #sdmenseries #lipqueenbysd #sdglowingspray #sdpowderperfection #stokistsd #agensd #sayajual #kualalumpur #skincareterbaik #produkmalaysia #hijabista #moodrepublik #aurawhitemurah #jepsepahtu #hijabista #sepahtureunionlive #laraalana #meletop #terlajaklaris #theyusufiskandar #fatahamin #naelofarhijab #mejabulatsepahtu #schaawal 20 ♡ 2 ✍ September 19

ig  instagram

Hello korang! 🤗 Admin nk tny ni.. Korang nak tak kalau Cheta buat SALE??😱 Kalau nak cer komen nak.. Hihi 😚 Tenyeh-tenyeh ja cantik! 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 #secretdesire #secretdesirehq #secretdesireofficial #secretdesirefeedback #sdconfirmglowinguolls #tenyeh2jacantik #sdmenseries #lipqueenbysd #sdglowingspray #sdpowderperfection #stokistsd #agensd #sayajual #kualalumpur #skincareterbaik #produkmalaysia #hijabista #moodrepublik #aurawhitemurah #jepsepahtu #hijabista #sepahtureunionlive #laraalana #meletop #terlajaklaris #theyusufiskandar #fatahamin #naelofarhijab #mejabulatsepahtu #schaawal 62 ♡ 18 ✍ September 19

ig  instagram

Dengan Secret Desire uols mampu kelihatan secantik Cheta..Buat lah look mcm mana sekali pun..Tetap gorgeous! Tambah pulak dengan bedak viral & glowing spray by SD bertambah cantik makeup uols tau 😉 Makeup pun nmpk smooth..Uols xnak ke kulit halus mulus gebu mcm barbie? Haa klu uols nk cantik, meh la cuba produk keluaran Secret Desire Skincare & Cosmetic 🤗 Admin yakin uols pasti jatuh cinta dgn SD 😘 Tenyeh-tenyeh ja cantik! 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 #secretdesire #secretdesirehq #secretdesireofficial #secretdesirefeedback #sdconfirmglowinguolls #tenyeh2jacantik #sdmenseries #lipqueenbysd #sdglowingspray #sdpowderperfection #stokistsd #agensd #sayajual #kualalumpur #skincareterbaik #produkmalaysia #hijabista #moodrepublik #aurawhitemurah #jepsepahtu #hijabista #sepahtureunionlive #laraalana #meletop #terlajaklaris #theyusufiskandar #fatahamin #naelofarhijab #mejabulatsepahtu #schaawal 36 ♡ 0 ✍ September 19

ig  instagram

🌹🌹My pretty customer dulu start w mini size SD je... Tapi skrg dah start repeat order terus ke size besar!!! . Produk yg sangat eksklusif keluaran SD FOUNDER Rozita Baharom .... . "Secret Desire,rahsia keanggunan wanita" . To order produk Secret Desire whatsapp terus: 🎯Hot Stokis Setia Alam🎯 www.wasap.my/60176588587 . Cod 🚗 Setia Alam Pekan Meru Shah Alam seksyen 7,9,14,15 Klang Bukit Rajah . 📦Postage seluruh Malaysia,Brunei & Singapura 26 ♡ 3 ✍ September 18

ig  instagram

Feedback dari customer 😍 Alhamdulillah customer happy dengan produk Secret Desire..Tiada penglupasan mahupun memedihkan kulit sama sekali..Walaupun produk keluaran bumiputera tetapi kualiti setanding jenama antarabangsa! Tip top! 👍Berminat? Hubungi crew SD utk dptkan produk SD 🤗 Tenyeh-tenyeh ja cantik! 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 #secretdesire #secretdesirehq #secretdesireofficial #secretdesirefeedback #sdconfirmglowinguolls #tenyeh2jacantik #sdmenseries #lipqueenbysd #sdglowingspray #sdpowderperfection #stokistsd #agensd #sayajual #kualalumpur #skincareterbaik #produkmalaysia #hijabista #moodrepublik #aurawhitemurah #jepsepahtu #hijabista #sepahtureunionlive #laraalana #meletop #terlajaklaris #theyusufiskandar #fatahamin #naelofarhijab #mejabulatsepahtu #schaawal 20 ♡ 2 ✍ September 18

ig  instagram

Selamat tengah hari semua...uolls tengok sendiri feedback dr penguna2 Set SD...masih ragu2? ramai telah repeat order dan memberi kesan positive setelah menggunakan skincare SD. Tiada yang mustahil anda perlu cuba dan nilai sendiri tetapi untuk memdapat sesuatu yang INDAH CANTIK kita perlu SABAR. Jangan hari ni guna esok dah nak cantik 😁 biar lambat tapi HASILNYA sangat PUASHATI 😍 . To order produk Secret Desire whatsapp terus: 🎯Hot Stokis Setia Alam🎯 . www.wasap.my/60176588587 . Cod 🚗 Setia Alam Pekan Meru Shah Alam seksyen 7,9,14,15 Klang Bukit Rajah . 📦Postage seluruh Malaysia,Brunei & Singapura 16 ♡ 2 ✍ September 18

ig  instagram

Selamat tengah hari semua...uolls tengok sendiri feedback dr penguna2 Set SD...masih ragu2? ramai telah repeat order dan memberi kesan positive setelah menggunakan skincare SD. Tiada yang mustahil anda perlu cuba dan nilai sendiri tetapi untuk memdapat sesuatu yang INDAH CANTIK kita perlu SABAR. Jangan hari ni guna esok dah nak cantik 😁 biar lambat tapi HASILNYA sangat PUASHATI 😍 . To order produk Secret Desire whatsapp terus: 🎯Hot Stokis Setia Alam🎯 . www.wasap.my/60176588587 . Cod 🚗 Setia Alam Pekan Meru Shah Alam seksyen 7,9,14,15 Klang Bukit Rajah . 📦Postage seluruh Malaysia,Brunei & Singapura 11 ♡ 2 ✍ September 18

ig  instagram

Dapatkan produk Secret Desire dengan stokist dan agen sah SD berdekatan dengan anda..Crew SD akan bantu anda dptkan kulit wajah yg cantik dan sihat..Konsultansi percuma khas utk anda..Tunggu apa lagi, dapatkannya sekarang! Nak cantik gunalah SD 😘 Tenyeh-tenyeh ja cantik! 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 📲 HOTLINE HQ 016-4187602 #secretdesire #secretdesirehq #secretdesireofficial #secretdesirefeedback #sdconfirmglowinguolls #tenyeh2jacantik #sdmenseries #lipqueenbysd #sdglowingspray #sdpowderperfection #stokistsd #agensd #sayajual #kualalumpur #skincareterbaik #produkmalaysia #hijabista #moodrepublik #aurawhitemurah #jepsepahtu #hijabista #sepahtureunionlive #laraalana #meletop #terlajaklaris #theyusufiskandar #fatahamin #naelofarhijab #mejabulatsepahtu #schaawal 22 ♡ 0 ✍ September 18

ig  instagram

Hi uolls sume💋 . Selamat berhujung minggu. Cuba uolls tgk..beza tak kulit wajah akk yg dah menggunakan skincare #secretdesire berbanding customer akk yg baru nak cuba........ . Tgu la...lps beberapa bulan,sure customer akk akan dptkan kulit yg spt diidamkan!!! . To order produk Secret Desire whatsapp terus: 🎯Hot Stokis Setia Alam🎯 www.wasap.my/60176588587 . Cod 🚗 Setia Alam Pekan Meru Shah Alam seksyen 7,9,14,15 Klang Bukit Rajah . 📦Postage seluruh Malaysia,Brunei & Singapura 14 ♡ 2 ✍ September 17

ig  instagram

HANYA UTK ORANG YG DISIPLIN DAN SABAR ------------------------------------------------------------------------ . Nak cantik bkn sehari dua je uolls,sabar,disiplin & konsisten. . Ramai yg tegur skin akk makin cantik, alhamdulillah dari dulu mmg akk akan konsisten bila guna sesuatu produk. . Akk share kat uolls apa yg akk guna. 🎯AKK GUNA 🎯AKK JUAL!!!!! . #secretdesire #chetapotpet . Nak order whatsapp link dibawah www.wasap.my/60176588587 . Cod🚗 Setia Alam Pekan Meru Klang Bkt Rajah Shah Alam seksyen 7,9,14,15 Bandar Sunway Subang Jaya 7 ♡ 2 ✍ September 16

ig  instagram

Saksikan Sepahtu Reunion Live, 8.30 malam ini di Suria! #SepahtuReunionLive72 ♡ 0 ✍ September 16

ig  instagram

#WhatsOnSuria: Episod ini menampilkan tetamu istimewa, Kilafairy dan David Teo. Kekecohan berlaku di sebuah kampung apabila khabar angin mengatakan tentang sebuah makhluk yang merayau di seluruh kampung. Leha, seorang wanita cantik yang baru saja tiba di kampung itu, bimbang dan takut akan keselamatannya. Keadaan menjadi lebih kecoh apabila Jep, Shuib dan Rahim menawar untuk menjaga rumahnya. Saksikan Sepahtu Reunion Live, 8.30 malam ini di Suria! #SepahtuReunionLive63 ♡ 2 ✍ September 16


You May Also Like

ig awkarin instagram

we should just love, not fall in love, because everything that falls gets broken. 40933 ♡ 168 ✍

ig nysaa_thequeen instagram

Met mlm keaayangan 😍 @nysaa_thequeenvideoo @nysaa_thequeenvideoo 737 ♡ 18 ✍

ig romyjons instagram

I'm feeling #BLUE @romyjons donning #Obaku multifunction #watch in Rose Gold Case, blue dial and Mesh Blue Strap #FahimAyaz #SayNoToFake @fahim_ayaz 1118 ♡ 4 ✍

ig romyjons instagram

I'm feeling #BLUE @romyjons donning #Obaku multifunction #watch in Rose Gold Case, blue dial and Mesh Blue Strap #FahimAyaz #SayNoToFake @fahim_ayaz 656 ♡ 0 ✍

ig romyjons instagram

@speshoz 395 ♡ 0 ✍

ig romyjons instagram

I'm feeling #BLUE @romyjons donning #Obaku multifunction #watch in Rose Gold Case, blue dial and Mesh Blue Strap #FahimAyaz #SayNoToFake @fahim_ayaz 1118 ♡ 4 ✍

ig romyjons instagram

I'm feeling #BLUE @romyjons donning #Obaku multifunction #watch in Rose Gold Case, blue dial and Mesh Blue Strap #FahimAyaz #SayNoToFake @fahim_ayaz 656 ♡ 0 ✍

ig romyjons instagram

@speshoz 395 ♡ 0 ✍

ig nourbilder instagram

Hahaha! 😂 Premiär ikväll, nu kör vi!!!! 👯 797 ♡ 15 ✍

ig shoppomanija instagram

Мех кролик Можно отстегнуть Вена 🍁21-23 сентября 🍁 Все заказы сюда👇 📲+380953483632 Viber whats App. 3 ♡ 0 ✍

ig shoppomanija instagram

#kenzo 329€ Вена 🍁21-23 сентября 🍁 Все заказы сюда👇 📲+380953483632 Viber whats App. 1 ♡ 0 ✍

ig shoppomanija instagram

#kenzo 229€ Листаем фото Вена 🍁21-23 сентября 🍁 Все заказы сюда👇 📲+380953483632 Viber whats App. 3 ♡ 0 ✍

ig shoppomanija instagram

#kenzo 229€ Вена 🍁21-23 сентября 🍁 Все заказы сюда👇 📲+380953483632 Viber whats App. 4 ♡ 0 ✍

ig shoppomanija instagram

#kenzo Вена 🍁21-23 сентября 🍁 Все заказы сюда👇 📲+380953483632 Viber whats App. 1 ♡ 0 ✍

ig shoppomanija instagram

#kenzo 1099€ С мехом внутри Вена 🍁21-23 сентября 🍁 Все заказы сюда👇 📲+380953483632 Viber whats App. 2 ♡ 0 ✍

ig shoppomanija instagram

679€ Вена 🍁21-23 сентября 🍁 Все заказы сюда👇 📲+380953483632 Viber whats App. 1 ♡ 0 ✍

ig shoppomanija instagram

599€ Хакки и синяя Вена 🍁21-23 сентября 🍁 Все заказы сюда👇 📲+380953483632 Viber whats App. 1 ♡ 0 ✍

ig viling19 instagram

Sang Ibu sukses turun 5kg, anaknya gamau kalahh!! LOST 7kg duluannn 😍😍😍 Kamu?? Mumpung bisa menangin CASH! 💰💰💰 Jangan kehabisan SLOT yahh 😉 #CoachvilingTestimoni #MakanEnakTetepLangsing #BakarLemakSantai #WorryLessAboutFat 3 ♡ 0 ✍

ig viling19 instagram

14 hari LOST 5kg itu SESUATU BANGET!! Gimana kalo lanjut 1 bulan?? 😍😍😍 Masakk kamu kalah sama ibu usia 55th ini 😝 [Hasil tiap individu bervariasi] #MakanNasiTetepLangsing #WorryLessAboutFat #vilingLOST11kg #CoachvilingTestimoni 7 ♡ 0 ✍

ig unistella_by_ek_lab instagram

시작과끝. nail? nail! nail. #unistella #유니스텔라 26 ♡ 0 ✍

ig barrybutler9 instagram

Friday Morning at Chicago's Belmont Harbor 130 ♡ 4 ✍

ig nochillvines instagram

Slick ass mofo 😂😂😂 21152 ♡ 276 ✍