GengPagiHot


ig  instagram

Parodi Decpacito by Wany Hasrita dengan Khai Bahar #GengPagiHot 2 ♡ 0 ✍ June 22

ig  instagram

3 ♡ 1 ✍ June 22

ig  instagram

2 ♡ 1 ✍ June 22

ig  instagram

Amboi senang betul la nak sahur kalau ada member terbaik macam Fizie & SHuk ni 😋 . Macam mana #GengPagiHot hadapi cabaran harian di bulan puasa & raya ni? Saksikan video penuh di Youtube.hotfm.com.my #SayangRamadan #SyukurSelalu 806 ♡ 1 ✍ June 22

ig  instagram

MasyaAllah dah nak habis ramadhan. Begitu hiba rasanya . Sekejapnya masa berlalu.. . K nak bagitahu ni kenapa aku sayang jam ni sebab jam ni banyak membantu aku untuk aku menguruskan masa dan diri yang tak berapa nak terurus ni, dan juga jam ni aku beli dengan hasil titik peluh aku sendiri. ⌚️ . Bila tiba raya, jam adalah benda yang paling bermakna untuk menentukan waktu-waktu kita nak beraya rumah orang kan Contohnya : 10 am - pergi rumah bakal mak mentua 11 am - pergi rumah kawan baik 12 am - rumah jiran jiran * Cukup laa amik masa sejam je sebab memang dah jadi kebiasaan sebelum nak berangkat balik tu akan amik masa yang lama Contohnya : ⌚️First bersalam dalam rumah ⌚️Scd depan pintu rumah ⌚️Thrd depan pintu pagar ⌚️Keempat depan pintu kereta ⌚️Kelima dah dalam kereta 🕰️Last baru laa dok lambai lambai * Kalau ada jam kan boleh tengok, boleh bagitahu yang "kita dah takde masa niii, lepastu gerak. Haha #sayangraya #gengrayahot #gengpagihot #teamrayapahang 51 ♡ 0 ✍ June 22

ig  instagram

Sempat lagi Shuk kenakan Ajak pagi ni dengan topik "Pertama Kali" DENGAR LIVE : www.hotfm.com.my #GengPagiHot #SayangRaya #SyukurSelalu 1011 ♡ 8 ✍ June 22

ig  instagram

Pertama kali korg beraya sebagai ape?? 😊 Meh kongsi kan dgn shuk ajak & fizie #Gengpagihot call📞 0377108822 Ws 📲0173028822 #Sayangraya #hotfm @shuksyj @Ajakshiro @Fizie_hotfm 17 ♡ 0 ✍ June 22

ig  instagram

Boleh elak soalan-soalan makcik bawang tapi lepas ni boleh ke tak elak soalan pakcik bawang Ajak 😂 DENGAR LIVE : www.hotfm.com.my #GengPagiHot #SayangRaya #SyukurSelalu 953 ♡ 0 ✍ June 22

ig  instagram

Tahun ni anda First Time raya sebagai apa? Macam Shuk, pertama kali beraya jadi ayah. Anda macam mana, jom share dengan #GengPagiHot , whatsapp 017-3028822 atau komen je dekat sini DENGAR LIVE : www.hotfm.com.my #SayangRaya #SyukurSelalu 801 ♡ 8 ✍ June 21

ig  instagram

⭐️Nak tahu kenapa saya #sayangraya sangat2 !? ❤️Haa sebab setiap kali raya je semua ahli keluarga berkumpul dan meriahkan rumah yang sunyi sepi selalunya haha lepastu dapat la pengalaman and belajar buat kuih raya sesama family n paling best kemas rumah lelawa sambil dengar lagu raya kat radio! Radio mana lagi kalau bukan muzik paling hangat @hotfm976 yang dj2 nya always fun n happening gila tu @sarancak @zetty_hotfm @deen_hotfm @haziq_hotfm @ajakshiro @shuksyj @fizie_hotfm @isseyfazlisham @el_hotfm @adamtuntuah korang memang the best la! Kalau korang nak tahu sekrg dah rm13k lebih tau untuk ulang semula lirik lagu perghhh syokk n rugi kalau tak dengar #gengpagihot #gph .Banyak lagu raya tahun ni tapi kan tak best la kalau tak dapat #duitrayahot #duitrayahotfm daripada @hotfm976 💕haha lagi satu makin riuh la tahun ni bnyak anak2 buah yang kecoh2 tapi always happy sebab happy setahun sekali je❤️ #sayangramadhan #sayangraya #duitraya 469 ♡ 1 ✍ June 21

ig  instagram

Selain bagi ucapan raya, Ustaz @imfaris ajar doa yg ptut kita baca #GengPagiHot #SayangRaya #SyukurSelalu 718 ♡ 4 ✍ June 21

ig  instagram

Tak semestinya pagi raya saja kita ziarah kubur, bulan-bulan lain pun boleh #GengPagiHot #SayangRaya #SyukurSelalu 576 ♡ 0 ✍ June 21

ig  instagram

Sebelum makan pagi raya, @imfaris kongsikan satu tips untuk semua bersama #GengPagiHot #SayangRaya #SyukurSelalu 580 ♡ 1 ✍ June 21

ig  instagram

Tak semestinya duit raya bagi masa raya je, @imfaris ajak kita tukar style untuk bagi duit raya dengan #GengPagiHot DENGAR LIVE : www.hotfm.com.my #SayangRaya #SyukurSelalu 584 ♡ 0 ✍ June 21

ig  instagram

Nak bersalaman pagi raya pun ada caranya, @imfaris kongsikan pagi ni DENGAR LIVE :www.hotfm.com.my #GengPagiHot #SayangRamadan #SyukurSelalu 716 ♡ 1 ✍ June 21

ig  instagram

Malam raya pun kita kena jaga batas aurat sesama ipar duai DENGAR LIVE : www.hotfm.com.my #GengPagiHot #SayangRaya #SyukurSelalu 937 ♡ 6 ✍ June 21


You May Also Like

ig lolacove instagram

#Inspiracionlolaco Con Libros #interiordesign 64 ♡ 0 ✍ January 1

ig roozfam instagram

#پایگاه_رسانه_ای_تحلیلی_خبری_روزفام #روسیه #لاوروف #ابوبکر_بغدادی 80 ♡ 0 ✍ January 1

ig mumaizon instagram

برتقالي اخضر😷 💕 💕 💕 💕 #chm_choma🐣 725 ♡ 155 ✍ January 1

ig runwayseven instagram

Don't bat an eye! // Click the link in our bio to start shopping all of our fresh, new arrivals! { Shop the look: Got My Eye On You Top - $39 / Don't White Up Shorts - $49 / Raven - $39} Find this top in these stores soon: #RunwaySevenHighlandVillage #RunwaySevenFortWorth #RunwaySeven #me #happy #fun #fashion #instadaily #amazing #streetstyle #style #linkinbio #freeshipping #currentair 731 ♡ 2 ✍ January 1

ig carrymastory instagram

Achana na huo uwanja wa Lulu 😂😂😂 Jamanie Mwacheni shoga angu @zarithebosslady akicheka anapendeza Sura Nzuri Mashallah kama katoto 😂😂😂😂😂😂 Yani Sura nzuri Fire Fire Fire Nani anabisha?????😂😂😂😂😂😂 1182 ♡ 137 ✍ January 1

ig bolivarvalera instagram

Listo para está noche @nbadraft @nbalatam @nbafanevents 256 ♡ 6 ✍ January 1

ig bayildimmm instagram

#bayildimmm 💕✨ @bensusoral ✌🏼 dress: @tuvanam 9233 ♡ 11 ✍ January 1

ig tonyblazier instagram

Today's birthday honoree Jeff Ward's 1984 125 National Motocross title wining KX125-SR @racerxonline 📷 #TheFlyingFreckle #HappyBirthdayWardy 660 ♡ 6 ✍ January 1

ig metbex instagram

Ekskluziv... Gumuslerin.... Tek unvani.. @lux_biju_az (051 770 11 88) @lux_biju_az Yalniz Dunya markalari... 🎁 246 ♡ 0 ✍ January 1

ig jhen_nunez instagram

Vamos chile !!!! ❤️ 3687 ♡ 26 ✍ January 1

ig sugarpillsclth instagram

Just slay that #pastels doll 😍💁👑💪 sugarpillsclth.com 25 ♡ 0 ✍ January 1

ig my_baby_look2 instagram

📌Очень красивый набор на мальчика Все вещи в новом сост.👆 Белый песочник Mayoral р-р 2-4мес. С биркой р-р 0-3мес.( Можно дольше) Полосатый 3-6мес. Доп.фото по запросу Цена за набор 200грн.🔥 1 шт- 80грн. zhukovskaja.a #mblzhukovskajaa #0_6мес_mbl 0 ♡ 0 ✍ January 1

ig sueltaelwichi instagram

A ver a verrr mis #WichiLoversssss ¿Suelta o no @robertoduranbox la mano? Nos cuenta que esto fue el año pasado con 65 años. 👊👊👊 264 ♡ 6 ✍ January 1

ig cacador.de.corruptos instagram

Tem bom gosto, se pesquisar #Temer vai aparecer malas da aposentadoria com $500 da #JBS😂😂😂 62 ♡ 9 ✍ January 1

ig kevinlwalker instagram

Another day on set. Playing pretend is always fun. #constantlycarving #actorlife 9193 ♡ 17 ✍ January 1

ig realalinuhu instagram

@Regrann from @adam_a_zango - Ku Kasance tare damu don kallon film din RARIYA Of Sadau Pictures a film House shop rite kano on 26 june and Mansoor of FKD Productions on 30 june 2017. @rahamasadau @realalinuhu - #regrann 672 ♡ 21 ✍ January 1

ig zubrilova instagram

Удивительно лета нет, а первая ягодка поспела😊 #жимолость #лето #холодно #дача 64 ♡ 2 ✍ January 1

ig carlinschiedow instagram

Enjoying my last day in my 20s like hayyyyyyy #dirty30 #june23 #momof2 #onemoreday #excited #newbeginnings #adventure #bentley #house #success 107 ♡ 14 ✍ January 1

ig dalitruelovesempre instagram

Sambando 💗 @lilianafilipa_oficial 53 ♡ 0 ✍ January 1