GempakHaha


ig  instagram

#GempakHaha : Siapa korang rasa masuk final #maharajalawakmega ??? 😉😉😏😏 admin rasa..... #MLM2017 166 ♡ 5 ✍ April 28

ig  instagram

#GempakHaha : Okay jom tengok top moments dari #BoceyMLM ! Korang rasa siapa akan masuk ke final #MaharajalawakMega ? . Banyak lagi video best ada kat www.maharajalawakmega.com.my ! @abam_bocik @fadbocey @acheykintangkintung 367 ♡ 2 ✍ April 28

ig  instagram

#GempakHaha : Siapa korang rasa masuk final #maharajalawakmega ??? 😉😉😏😏 admin rasa..... #MLM2017 567 ♡ 8 ✍ April 28

ig  instagram

#GempakHaha : Okay jom tengok top moments dari #BoceyMLM ! Korang rasa siapa akan masuk ke final #MaharajalawakMega ? . Banyak lagi video best ada kat www.maharajalawakmega.com.my ! @abam_bocik @fadbocey @acheykintangkintung 969 ♡ 5 ✍ April 28

ig  instagram

#GempakHaha : Wahhh! #Maharajalawakmega 2017 dah masuk minggu Separuh Akhir. Jom tengok MALAM NI kat Astro Warna dan Mustika HD. 1716 ♡ 6 ✍ April 28

ig  instagram

#GempakHaha : Wahhh! #Maharajalawakmega 2017 dah masuk minggu Separuh Akhir. Jom tengok MALAM NI kat Astro Warna dan Mustika HD. 1220 ♡ 9 ✍ April 28

ig  instagram

#GempakHaha : Mana lagi viral? Keria antarabangsa ke coconut shake? . Nak tahu mana lagi viral? Jom tengok di www.maharajalawakmega.com.my . #MaharajaLawakMega #EmpayarLawak 1035 ♡ 1 ✍ April 27

ig  instagram

#GempakHaha : Mana lagi viral? Keria antarabangsa ke coconut shake? . Nak tahu mana lagi viral? Jom tengok di www.maharajalawakmega.com.my . #MaharajaLawakMega #EmpayarLawak 667 ♡ 4 ✍ April 27

ig  instagram

Assalamualaikum..bila berada di zaman IT ni,semua benda mahu di kasi VIRAL..So sama juga mcm pekerja kontrak ni,mahu jadikan band dorang VIRAL dan di kenali ramai tapi semata2 untuk senang dapat job kontrak di bangunan lain,bukan kasi VIRAL sebab mahu jadi artis..Sayang nya lagu yang dorang mauhu kasi VIRAL semua win..hahahaha . . @syaiful_zero @sharif_zero @akueatu . Teruskan menyokong zero dan pelawak2 lain.. . Taip ML20 hantar ke 32777.. . #empayarlawak #mlm2017 #zero #zerofamily #zerofc #teamzero #brotherhood #pmko #pantangmundurkecualioperasi #mkboskayfc #undiatu #abpbh30 . @Regrann from @zonlawak - #GempakHaha : Oh rupanya ni la rock band baru yang viral tu.. . Tapi pelik sangat lagu-lagu yang diorang menyanyi tu.. Nak tahu lagu apa? jom tengok di www.maharajalawakmega.com.my . #MaharajaLawakMega #EmpayarLawak - #regrann 93 ♡ 1 ✍ April 27

ig  instagram

#GempakHaha : Kalau hantu comel gini, siapa jelah nak takuttt 😂Tengok tau #Maharajalawakmega 2017 Separuh Akhir esok!! 3119 ♡ 8 ✍ April 27

ig  instagram

assalamualaikum semua..ini lah jadi nya bila sabahan mencuba dalam loghat utara,hancur jadi nya loghat tu..tapi apa yang di perlukan ada la komedi dalam setiap persembahan,bukan ada niat merosakkan setiap perkaataan yang di lontarkan dalam loghat utara itu..semua nya hanya lah rekaan semata-mata..alhamdulillah,masih ramai yang boleh menerima.. :-) . @syaiful_zero @sharif_zero @akueatu . Teruskan menyokong zero dan pelawak2 lain.. . Taip ML20 hantar ke 32777.. . #empayarlawak #mlm2017 #zero #zerofamily #zerofc #teamzero #brotherhood #pmko #pantangmundurkecualioperasi #mkboskayfc #undiatu #abpbh30 . Regrann from @zonlawak - #GempakHaha : Rilex je tak takut langsung kena kacau dengan 2 "hantu" ni.. . Korang rasa hantu ni kena apa pula lepas ni? Jom tengok di www.maharajalawakmega.com.my .. . #MaharajaLawakMega #EmpayarLawak - #regrann 123 ♡ 4 ✍ April 27

ig  instagram

#GempakHaha : Kalau hantu comel gini, siapa jelah nak takuttt Tengok tau #Maharajalawakmega 2017 Separuh Akhir esok!! 2099 ♡ 5 ✍ April 27

ig  instagram

#GempakHaha : Ni mannequin challenge ke boomerang? . Nak tengok lagi? Jom tengok di www.maharajalawakmega.com.my . #MaharajaLawakMega #EmpayarLawak 519 ♡ 0 ✍ April 27

ig  instagram

#GempakHaha : Ni mannequin challenge ke boomerang? . Nak tengok lagi? Jom tengok di www.maharajalawakmega.com.my . #MaharajaLawakMega #EmpayarLawak 726 ♡ 0 ✍ April 27

ig  instagram

#GempakHaha : Nah.. Ni pengakuan jujur Aaisyah. 😂😁 . . . Tonton program #LittlePrincessAaisyah setiap Rabu bermula jam 9 malam di Astro Ria dan Ria HD @rozitachewan1 @aaisyahdhiarana111 . . Layari www.littleprincessaaisyah.com.my untuk menonton episod penuh #LittlePrincessAaisyah 1395 ♡ 0 ✍ April 27

ig  instagram

#GempakHaha : Korang rasa apa kaitan makanan kucing dengan pemain bola? . Nak tengok lagi kaitan-kaitan yang pelik-pelik? Jom tengok di www.maharajalawakmega.com.my . #MaharajaLawakMega #EmpayarLawak 531 ♡ 0 ✍ April 27

ig  instagram

#GempakHaha : Anak dengan bapa rupanya sama je.. Peminat Raver tegar.. . Korang rasa siapa lagi power menari? jom tengok di www.maharajalawakmega.com.my . #MaharajaLawakMega #EmpayarLawak 540 ♡ 1 ✍ April 26

ig  instagram

#GempakHaha : Anak dengan bapa rupanya sama je.. Peminat kpop tegar.. . Korang rasa siapa lagi power menari? jom tengok di www.maharajalawakmega.com.my . #MaharajaLawakMega #EmpayarLawak 607 ♡ 4 ✍ April 26

ig  instagram

#GempakHaha : Daddy baru bagi pickupline kt mummy, terus terjatuh Aaisyah! 😂😅 . . . Tonton program #LittlePrincessAaisyah setiap Rabu bermula jam 9 malam di Astro Ria dan Ria HD @rozitachewan1 @aaisyahdhiarana111 . . Layari www.littleprincessaaisyah.com.my untuk menonton episod penuh #LittlePrincessAaisyah 1902 ♡ 20 ✍ April 26


You May Also Like

ig venturagirls instagram

Follow this stunning model❤ 🔸@nina_carla 🔹@nina_carla 🔶 @nina_carla 🔷 @nina_carla ❇ Feat by :- @hotshot_shoutz 1820 ♡ 9 ✍ January 1

ig tunjungan_plaza instagram

Good news for stylish ladies and gentlemen, Massimo Dutti is now open at TP 3 level 1. Upgrade your classy look with their latest collection and be ready to be a stunner! . . #tunjunganplaza #massimodutti 30 ♡ 1 ✍ January 1

ig combateguatemala instagram

Ángel y Limón se enfrentan en rally vasos. #CBTVisitaSorpresa 209 ♡ 13 ✍ January 1

ig visconti_ykt instagram

Новая коллекция Весна-2017! 🔸Материал: Натуральная замша 🔸Подклад: Натуральная кожа 🔸Размеры: 35-39 🔸Цена: 7700-20%=6160₽ В наличии во всех салонах VISCONTI! 102 ♡ 0 ✍ January 1

ig kwanusa9_officialfanclub instagram

#UZIcosmetic 💋💄 #kwanusa9_officialfanclub #Kwanusa9 #Kwanusamanee #Usamanee #Ch7 #Ch7HD #สวยวัวตายควายล้ม #ขวัญกับใครก็อร่อย @kwanusa9 721 ♡ 1 ✍ January 1

ig catalinalopezhott instagram

Lopezhott is very hot😎😎 enjoy my show in a moment at Shadycams.com 1354 ♡ 53 ✍ January 1

ig malak_alhusaini instagram

. @doctordaranyc @doctordaranyc . دكتوره دارا اكثر انسانه فنانه بالفيلر👌🏼 الوحيده اللي جربتها بامريكا عندها حس فني .. مبددددعه وأسعارها جداً معقوله مقارنة بالباقين بمنهاتن .. هي اللي سوت شفايفي So great to have the gorgeous @malak_alhusaini and @deemahofficial in the office today to film my new procedure, the LitLift 👌🏼 . 762 ♡ 124 ✍ January 1

ig neelofa instagram

Keep calm and do your thing 🌹#OppoR9s kini, lebih jelas 21434 ♡ 235 ✍ January 1

ig cosme.cosme instagram

ไม่ชอบทานผักเชิญทางนี้!!! Colly Chlorphyll Plus Fiber (Green tea) หมดปัญหาท้องผูก ถ่ายยาก ราคา กล่องละ 350 บาท สอบถามสั่งซื้อที่...Line @cosme.cosme(มี@นะคะ) 7 ♡ 0 ✍ January 1

ig welovejadine instagram

Nadine Lustre at #Super8Funfest2017 #NadineLustre #JaDine © iamenzoportes 💃 628 ♡ 0 ✍ January 1

ig hollytushe instagram

Follow my snap now Ima follow back 💋 TUSHE 294 ♡ 12 ✍ January 1

ig lurehsu instagram

工作完和姐妹過去101覓食 經過一樓的伯爵快閃店順便去試戴了最新的Possession系列,本來最想試的是黑色寶石手環(我的百搭色🖤)結果把所有的顏色全都試了發現...其實藍色的也好耐看呀 當然美麗的事物要順便照相跟大家分享😁 btw黑色和金色的手環搭在一起真的好美✨ ps.寶石手鍊入手門檻比較低喔 趁著假日來快閃店試戴還有送限定氣球🎈和爆米花🍿呦!#許路兒 #lurehsu #PiagetPossession #伯爵possession快閃店 85 ♡ 1 ✍ January 1

ig catalinalopezhott instagram

Hey guys. Im online now at Shadycams.com my nick is Lopezhott. See you there 😗 366 ♡ 14 ✍ January 1

ig combateguatemala instagram

Malui y Nancy inician con rally vasos. #CBTVisitaSorpresa 242 ♡ 2 ✍ January 1

ig thepaulbecker1 instagram

GoodNight! 75 ♡ 0 ✍ January 1

ig dons.ndivas instagram

Claim Your FREE bottle NOW! from @bigbeards2017 Get The Fuller Stronger Beard You Want FAST! Less time! Less Grey! More Girls! Follow @bigbeards2017 and click the link in there bio 42 ♡ 0 ✍ January 1

ig um__seba instagram

. . Hi شرايكم فينا واحنا كبار ماشاء الله وصرنا نطلع مع ماما جمعات و مسايير 😍 . . . 9 ♡ 0 ✍ January 1

ig push_lover instagram

ยังคงอยุ่ในสตาบัค 😁☕️💗 @push_dj #push_dj #djpush #push_lover #pushputtichai 433 ♡ 0 ✍ January 1

ig dons.ndivas instagram

@msbirthdaycakez2 @msbirthdaycakez2 😍😍 711 ♡ 14 ✍ January 1

ig welovejadine instagram

Soo beautiful @nadzlustre up early for century555tuna #Super8Funfest2017 ❣️happening now #NadineLustre #JaDine © vivaartistsagency 💃 437 ♡ 0 ✍ January 1