GalaSYTD2My


ig  instagram

Alhamdulillah, ni postage semalam utk agent baru di Kelantan. . . Siap dapat FREE GIFT yg bernilai RM29.90 dan free flyers. Yang bestnya, setiap agent bawah saya akan mendapat FREE COACHING...tips2 pemasaran,tips iklan, tips niaga online dan offline dan baaaaanyaaakkkkkk lagi 😉 . . Best ke best??? ☺ . . . #stokisivmistklang #ejendiperlukanseluruhmalaysia #ivMistMagicOil #ivmistmujarab #ivmistmurah #bazaarmalaysia #ctdk #fashasandhabydhaja #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #aliffbysha #aliffsyukriterlajaklaris #dfkl2017 #ceritakita #tontonmacamvip #galasytd2my #galagalorebellaammara #imaanboutique #suamikupalingsweet #awakmakanape #tv3malaysia #mhi #melodi #nona #pamoga 16 ♡ 0 ✍ April 22

ig  instagram

Rezeki tak pernah salah alamat. Cepat atau lambat je...yang penting kita USAHA! 💪💪💪 . . Alhamdulillah, lantikan agent baru bawah team saya. Modal hanya RM190, dapat 10 botol IVmist. Harga runcit RM34.90. Jadi...boleh buat kira2 sendiri berapa untung ye 😘 . . Satu botol boleh guna utk semua. SEMUAAAAA!!! Best kan 😉 . . . #stokisivmistklang #ejendiperlukanseluruhmalaysia #ivMistMagicOil #ivmistmujarab #ivmistmurah #bazaarmalaysia #ctdk #fashasandhabydhaja #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #aliffbysha #aliffsyukriterlajaklaris #dfkl2017 #ceritakita #tontonmacamvip #galasytd2my #galagalorebellaammara #imaanboutique #suamikupalingsweet #awakmakanape #tv3malaysia #mhi #melodi #nona #pamoga 17 ♡ 0 ✍ April 21

ig  instagram

Rezeki tak pernah salah alamat. Cepat atau lambat je...yang penting kita USAHA! . . Alhamdulillah, lantikan agent baru bawah team saya. Modal hanya RM190, dapat 10 botol IVmist. Harga runcit RM34.90. Jadi...boleh buat kira2 sendiri berapa untung ye 😘 . . Satu botol boleh guna utk semua. SEMUAAAAA!!! Best kan 😉 . . . #stokisivmistklang #ejendiperlukanseluruhmalaysia #ivMistMagicOil #ivmistmujarab #ivmistmurah #bazaarmalaysia #ctdk #fashasandhabydhaja #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #aliffbysha #aliffsyukriterlajaklaris #dfkl2017 #ceritakita #tontonmacamvip #galasytd2my #galagalorebellaammara #imaanboutique #suamikupalingsweet #awakmakanape #tv3malaysia #mhi #melodi #nona #pamoga 12 ♡ 0 ✍ April 21

ig  instagram

PAKEJ JIMAT dan PAKEJ HEBAT!!! . . Gabungan meleTOPS dua produk iaitu IVmist + IVsoap. Menggunakan bahan-bahan semulajadi yang terpilih dan menggunakan teknologi Nano dalam penghasilannya, ianya mampu melegakan penyakit dan menyembuhkan. . . InshaAllah mampu merawat dan membantu menyelesaikan masalah mereka yang mempunyai: . . 🌷kulit sensitif 🌷berjerawat 🌷jeragat 🌷kulit berminyak 🌷masalah kulit yg lain seperti kurap,gatal2 dan sebagainya. . . Berminat utk mencuba? . . Whatsapp 📲 013-3379291 Whatsapp 📲 013-3379291 Whatsapp 📲 0133379291 . . . #stokisivmistklang #ejendiperlukanseluruhmalaysia #ivMistMagicOil #ivmistmujarab #ivmistmurah #bazaarmalaysia #ctdk #fashasandhabydhaja #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #aliffbysha #aliffsyukriterlajaklaris #dfkl2017 #ceritakita #tontonmacamvip #galasytd2my #galagalorebellaammara #imaanboutique #suamikupalingsweet #awakmakanape #tv3malaysia #mhi #melodi #nona #pamoga 13 ♡ 0 ✍ April 21

ig  instagram

ANAK MUNTAH KAHAK SELEPAS SAPU IVKIDS !!! Rawatan alternatif tanpa ubat untuk kanak-kanak batuk kahak, selsema dan demam. . . 👶IVKIDS👶 👑Estrak Jerangau, cekur, limau purut, habbatussauda, Minyak Kelapa Dara, Saffron dan Minyak Kayu Putih 💋Melegakan kembung perut, selsema, batuk, demam, ruam, gatal-gatal, kurap, campak, sakit gigi, lenguh-lenguh . . ✅Lebih lembut ✅Lebih wangi ✅Kurang panas . . Sama fungsi dan sama kelebihan dengan #ivmist. Sesuai untuk bayi dan kanak-kanak. Juga orang tua ataupun mereka yang mempunyai kulit yang sensitif. . . . #stokisivmistklang #ejendiperlukanseluruhmalaysia #ivMistMagicOil #ivmistmujarab #ivmistmurah #bazaarmalaysia #ctdk #fashasandhabydhaja #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #aliffbysha #aliffsyukriterlajaklaris #dfkl2017 #ceritakita #tontonmacamvip #galasytd2my #galagalorebellaammara #imaanboutique #suamikupalingsweet #awakmakanape #tv3malaysia #mhi #melodi #nona #pamoga 10 ♡ 3 ✍ April 19

ig  instagram

Minyak ni spray je tau.🤓 Tak gaduh tumpah ke, tutup hilang ke, meleleh ke. Tertonggeng ke tergolek ke.. isinya tetap tak keluar.. Bagus utk bayi dari baru lahir dan kanak2..yang ada masaalah. . . 💜Kembung 💜Ruam susu 💜Ezema 💜Selsema 💜Batuk 💜Lelah 💜Gatal gatal kulit 💜Kudis Nak cuba? . Nak beli? WhatsApp 📲 013-3379291 . . #stokisivmistklang #ejendiperlukanseluruhmalaysia #ivMistMagicOil #ivmistmujarab #ivmistmurah #bazaarmalaysia #ctdk #fashasandhabydhaja #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #aliffbysha #aliffsyukriterlajaklaris #dfkl2017 #ceritakita #tontonmacamvip #galasytd2my #galagalorebellaammara #imaanboutique #suamikupalingsweet #awakmakanape #tv3malaysia #mhi #melodi #nona #pamoga 18 ♡ 0 ✍ April 18

ig  instagram

"ALHAMDULILLAH DENGAN IVKIDS BATUK BABY DH HILANG " . Ivkids amat sesuai utk baby, kanak-kanak dan orang tua yg berkulit sensitif, kerana ia lembut, tidak panas dan wangi. . Cara Rawatan untuk Batuk : Spray dan sapu pd dada dan sekitar leher. . Mummy2 jadikan #Ivkids sebagai peneman setia anak anda. . ada SET COMBO tau. Lebih MURAH Lebih JIMAT . . Whatsapp 📲 013-3379291 Whatsapp 📲 013-3379291 Whatsapp 📲 013-3379291 . . #stokisivmistklang #ejendiperlukanseluruhmalaysia #ivMistMagicOil #ivmistmujarab #ivmistmurah #bazaarmalaysia #ctdk #fashasandhabydhaja #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #aliffbysha #aliffsyukriterlajaklaris #dfkl2017 #ceritakita #tontonmacamvip #galasytd2my #galagalorebellaammara #imaanboutique #suamikupalingsweet #awakmakanape #tv3malaysia #mhi #melodi #nona #pamoga 8 ♡ 0 ✍ April 18

ig  instagram

IV Kids - Sembur-sembur sembuh . - Nampak cam biasa je kan. Macam minyak kayu putih kat kedai sensei tu je. . Tapi sebab saya sayangkan anak² jadi beli lah satu sebab tertarik dengan ramuan nya. Ada habatussauda, Saffron, Vco, dan lain². Wowww😗😗. . Harga, lebih la sikit. Alaaa. RM23 je pun. Dari saya bayar duit kat klinik tu, belom tentu anak² nak makan ubat. . Lagi pun kesian kat anak². Kecil² dah kena telan ubat yang pasti ada dr*g*. . IV KIDS NI SANGAT OKEY UNTUK BABY2 YANG ADA MASALAH . ♥RUAM ♥KEMBUNG PERUT ♥DEMAM,SELSEMA,BATUK ♥GATAL ♥KUDIS . Whatsapp 📲013-3379291 Whatsapp 📲 013-3379291 Whatsapp 📲 013-3379291 . . #stokisivmistklang #ejendiperlukanseluruhmalaysia #ivMistMagicOil #ivmistmujarab #ivmistmurah #bazaarmalaysia #ctdk #fashasandhabydhaja #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #aliffbysha #aliffsyukriterlajaklaris #dfkl2017 #ceritakita #tontonmacamvip #galasytd2my #galagalorebellaammara #imaanboutique #suamikupalingsweet #awakmakanape #tv3malaysia #mhi #melodi #nona #pamoga 13 ♡ 0 ✍ April 16

ig  instagram

IV Kids - Sembur-sembur sembuh . - Nampak cam biasa je kan. Macam minyak kayu putih kat kedai sensei tu je. . Tapi sebab saya sayangkan anak² jadi beli lah satu sebab tertarik dengan ramuan nya. Ada habatussauda, Saffron, Vco, dan lain². Wowww😗😗. . Harga, lebih la sikit. Alaaa. RM23 je pun. Dari saya bayar duit kat klinik tu, belom tentu anak² nak makan ubat. . Lagi pun kesian kat anak². Kecil² dah kena telan ubat yang pasti ada dr*g*. . IV KIDS NI SANGAT OKEY UNTUK BABY2 YANG ADA MASALAH . ♥RUAM ♥KEMBUNG PERUT ♥DEMAM,SELSEMA,BATUK ♥GATAL ♥KUDIS . Whatsapp 📲013-3379291 Whatsapp 📲 013-3379291 Whatsapp 📲 013-3379291 . . #stokisivmistklang #ejendiperlukanseluruhmalaysia #ivMistMagicOil #ivmistmujarab #ivmistmurah #bazaarmalaysia #ctdk #fashasandhabydhaja #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #aliffbysha #aliffsyukriterlajaklaris #dfkl2017 #ceritakita #tontonmacamvip #galasytd2my #galagalorebellaammara #imaanboutique #suamikupalingsweet #awakmakanape #tv3malaysia #mhi #melodi #nona #pamoga 13 ♡ 0 ✍ April 16

ig  instagram

IV Kids - Sembur-sembur sembuh . - Nampak cam biasa je kan. Macam minyak kayu putih kat kedai sensei tu je. . Tapi sebab saya sayangkan anak² jadi beli lah satu sebab tertarik dengan ramuan nya. Ada habatussauda, Saffron, Vco, dan lain². Wowww😗😗. . Harga, lebih la sikit. Alaaa. RM23 je pun. Dari saya bayar duit kat klinik tu, belom tentu anak² nak makan ubat. . Lagi pun kesian kat anak². Kecil² dah kena telan ubat yang pasti ada dr*g*. . IV KIDS NI SANGAT OKEY UNTUK BABY2 YANG ADA MASALAH . ♥RUAM ♥KEMBUNG PERUT ♥DEMAM,SELSEMA,BATUK ♥GATAL ♥KUDIS . Whatsapp 📲013-3379291 Whatsapp 📲 013-3379291 Whatsapp 📲 013-3379291 . . #stokisivmistklang #ejendiperlukanseluruhmalaysia #ivMistMagicOil #ivmistmujarab #ivmistmurah #bazaarmalaysia #ctdk #fashasandhabydhaja #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #aliffbysha #aliffsyukriterlajaklaris #dfkl2017 #ceritakita #tontonmacamvip #galasytd2my #galagalorebellaammara #imaanboutique #suamikupalingsweet #awakmakanape #tv3malaysia #mhi #melodi #nona #pamoga 8 ♡ 0 ✍ April 16

ig  instagram

IV Kids - Sembur-sembur sembuh . - Nampak cam biasa je kan. Macam minyak kayu putih kat kedai sensei tu je. . Tapi sebab saya sayangkan anak² jadi beli lah satu sebab tertarik dengan ramuan nya. Ada habatussauda, Saffron, Vco, dan lain². Wowww😗😗. . Harga, lebih la sikit. Alaaa. RM23 je pun. Dari saya bayar duit kat klinik tu, belom tentu anak² nak makan ubat. . Lagi pun kesian kat anak². Kecil² dah kena telan ubat yang pasti ada dr*g*. . IV KIDS NI SANGAT OKEY UNTUK BABY2 YANG ADA MASALAH . ♥RUAM ♥KEMBUNG PERUT ♥DEMAM,SELSEMA,BATUK ♥GATAL ♥KUDIS . Whatsapp 📲013-3379291 Whatsapp 📲 013-3379291 Whatsapp 📲 013-3379291 . . #stokisivmistklang #ejendiperlukanseluruhmalaysia #ivMistMagicOil #ivmistmujarab #ivmistmurah #bazaarmalaysia #ctdk #fashasandhabydhaja #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #aliffbysha #aliffsyukriterlajaklaris #dfkl2017 #ceritakita #tontonmacamvip #galasytd2my #galagalorebellaammara #imaanboutique #suamikupalingsweet #awakmakanape #tv3malaysia #mhi #melodi #nona #pamoga 14 ♡ 0 ✍ April 16

ig  instagram

IV Kids - Sembur-sembur sembuh . - Nampak cam biasa je kan. Macam minyak kayu putih kat kedai sensei tu je. . Tapi sebab saya sayangkan anak² jadi beli lah satu sebab tertarik dengan ramuan nya. Ada habatussauda, Saffron, Vco, dan lain². Wowww😗😗. . Harga, lebih la sikit. Alaaa. RM23 je pun. Dari saya bayar duit kat klinik tu, belom tentu anak² nak makan ubat. . Lagi pun kesian kat anak². Kecil² dah kena telan ubat yang pasti ada dr*g*. . IV KIDS NI SANGAT OKEY UNTUK BABY2 YANG ADA MASALAH . ♥RUAM ♥KEMBUNG PERUT ♥DEMAM,SELSEMA,BATUK ♥GATAL ♥KUDIS . Whatsapp 📲013-3379291 Whatsapp 📲 013-3379291 Whatsapp 📲 013-3379291 . . #stokisivmistklang #ejendiperlukanseluruhmalaysia #ivMistMagicOil #ivmistmujarab #ivmistmurah #bazaarmalaysia #ctdk #fashasandhabydhaja #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #aliffbysha #aliffsyukriterlajaklaris #dfkl2017 #ceritakita #tontonmacamvip #galasytd2my #galagalorebellaammara #imaanboutique #suamikupalingsweet #awakmakanape #tv3malaysia #mhi #melodi #nona #pamoga 5 ♡ 2 ✍ April 16

ig  instagram

IV Kids - Sembur-sembur sembuh . - Nampak cam biasa je kan. Macam minyak kayu putih kat kedai sensei tu je. . Tapi sebab saya sayangkan anak² jadi beli lah satu sebab tertarik dengan ramuan nya. Ada habatussauda, Saffron, Vco, dan lain². Wowww😗😗. . Harga, lebih la sikit. Alaaa. RM23 je pun. Dari saya bayar duit kat klinik tu, belom tentu anak² nak makan ubat. . Lagi pun kesian kat anak². Kecil² dah kena telan ubat yang pasti ada dr*g*. . IV KIDS NI SANGAT OKEY UNTUK BABY2 YANG ADA MASALAH . ♥RUAM ♥KEMBUNG PERUT ♥DEMAM,SELSEMA,BATUK ♥GATAL ♥KUDIS . Whatsapp 📲013-3379291 Whatsapp 📲 013-3379291 Whatsapp 📲 013-3379291 . . #stokisivmistklang #ejendiperlukanseluruhmalaysia #ivMistMagicOil #ivmistmujarab #ivmistmurah #bazaarmalaysia #ctdk #fashasandhabydhaja #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #aliffbysha #aliffsyukriterlajaklaris #dfkl2017 #ceritakita #tontonmacamvip #galasytd2my #galagalorebellaammara #imaanboutique #suamikupalingsweet #awakmakanape #tv3malaysia #mhi #melodi #nona #pamoga 5 ♡ 0 ✍ April 16

ig  instagram

TESTIMONI IVKIDS ============== Customer repeat order lagi dlm masa seminggu 😍 #ivkids memang terbukti berkesan..dgn izin Allah.. . . Whatsapp 📲 013-3379291 Whatsapp 📲 013-3379291 Whatsapp 📲 013-3379291 . . . #stokisivmistklang #ejendiperlukanseluruhmalaysia #ivMistMagicOil #ivmistmujarab #ivmistmurah #bazaarmalaysia #ctdk #fashasandhabydhaja #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #aliffbysha #aliffsyukriterlajaklaris #dfkl2017 #ceritakita #tontonmacamvip #galasytd2my #galagalorebellaammara #imaanboutique #suamikupalingsweet #awakmakanape #tv3malaysia #mhi #melodi #nona #pamoga 12 ♡ 0 ✍ April 15

ig  instagram

#ivkids untuk anak2. Tak panas dan berbau wangi. . IVKIDS =========== KANDUNGAN DLM IVKIDS 👑Estrak Jerangau, cekur, limau purut, habbatussauda, Minyak Kelapa Dara, Saffron dan Minyak Kayu Putih FUNGSI 💋Melegakan Kembung Perut, Selsema, batuk, demam, Ruam, Gatal-gatal, kurap, campak, sakit gigi, lenguh-lenguh KELEBIHAN ✅Lebih lembut ✅Lebih wangi ✅Kurang panas ✳ Sama fungsi dan sama kelebihan Sesuai untuk bayi dan kanak-kanak. Juga orang tua ataupun mereka yang mempunyai kulit yang sensitif Kenapa anda perlu beli #ivkids? 👌Untuk tidak mendatangkan lagi kerisauan yang selalunya panas berangin #ivmist utk kanak-kanak 👌Masalah yang sememangnya akan dijangkiti oleh kanak-kanak mampu dirawat oleh ivkids - inshaALLAH 👌 Baunya lebih mesra kanak-kanak.. selalunya kanak-kanak sangat suka 👌 jika Ivmist dapat membantu walaupun agak kurang selesa sebab panas.. apatah lagi ivkids yang lebih sejuk dan sesuai 👌 satu rumah satu ivmist + ivkids . Berminat?? Jom wassap 📲013-3379291 📲013-3379291 . . #stokisivmistklang #ejendiperlukanseluruhmalaysia #ivMistMagicOil #ivmistmujarab #ivmistmurah #bazaarmalaysia #ctdk #fashasandhabydhaja #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #aliffbysha #aliffsyukriterlajaklaris #dfkl2017 #ceritakita #tontonmacamvip #galasytd2my #galagalorebellaammara #imaanboutique #suamikupalingsweet #awakmakanape #tv3malaysia #mhi #melodi #nona #pamoga 10 ♡ 4 ✍ April 15


You May Also Like

ig mrfreddyonline instagram

Hanya di@Meg_Gadget kalian bakal selalu Eksis pake Gadget baru dengan harga Terbaikk se Indo! Disana selalu update Gadget teranyar dan semua type redeh! Udah ribuan testi, jangan ragu lagi. Check juga@Fly_Gadget untuk Gadget hanya 1/2jutaan aja yess yess yezzz 0 ♡ 0 ✍ January 1

ig frombeginning_ instagram

문의 많았던 린넨 자켓은 오늘 저녁 업뎃될 예정입니다😀 오늘도 즐거운 하루되세요❤️ #프롬비기닝 #frombeginning 177 ♡ 0 ✍ January 1

ig i_fa6maah instagram

18 ♡ 0 ✍ January 1

ig frenzyshoppingfs instagram

*ON SALE TODAY ONLYYY* Order this dress Price: 980 EGP Sizes: All sizes available by order ☺ No other colors available Orders arrive in 3/4 weeks To order Whatsapp 01001999384 or 01099936341 #frenzyshopping #onlineshopping #shopping #fashion #trendy #style #winter #egypt #deals #sale #buy 6 ♡ 0 ✍ January 1

ig i_fa6maah instagram

16 ♡ 0 ✍ January 1

ig frenzyshoppingfs instagram

*ON SALE TODAY ONLYYY* Order this shirt Also available in black Price: 980 EGP Sizes: All sizes available by order ☺ No other colors available Orders arrive in 3/4 weeks To order Whatsapp 01001999384 or 01099936341 #frenzyshopping #onlineshopping #shopping #fashion #trendy #style #winter #egypt #deals #sale #buy 17 ♡ 0 ✍ January 1

ig demdawg_ instagram

@almightylucas @bkdeniro Get It To 2000+ Views On YouTube! Links In His Bio 🔥🔝😈 18 ♡ 0 ✍ January 1

ig cbfotografia instagram

Jogo de basquete do NBB entre UniCeub x Bauru foto: Minervino Júnior/CB 127 ♡ 1 ✍ January 1

ig polres_banyumas instagram

Patroli Gowes Sat Sabhara Polres Banyumas. Cegah kejahatan jalanan wujudkan situasi kamtibmas mantap 187 ♡ 0 ✍ January 1

ig youporn instagram

Katie 😊 284 ♡ 4 ✍ January 1

ig wandershops instagram

Kode: 42861 Price: 202.000 Cotton S : shoulder 38 bust 92 length 103 M : shoulder 39 bust 96 length 105 L : shoulder 40 bust 100 length 107 7 ♡ 1 ✍ January 1

ig francinileuck instagram

🤘🏻 132 ♡ 2 ✍ January 1

ig ohanaswim instagram

W I N E T I M E ◬ AMARA X BASIC BAE | MIX & MATCH LOVERS WWW.OHANASWIM.COM.AU 2584 ♡ 4 ✍ January 1

ig prowrestlingeverything instagram

That light up jacket is litty. 300 ♡ 0 ✍ January 1

ig fit_praia instagram

ESTAMPA RESORT ⚓️⚓️⚓️⚓️ ESSA SEMANA 140,00 qualquer conjunto 🤗 Conjunto de 185,80 por 140,00 A VISTA OU 160,00 2 x sem juros cartão VENDAS PELO WHATS 011-94170-6011 51 ♡ 1 ✍ January 1

ig wandershops instagram

Kode: 42832 Price: 156.000 Cotton, back zipper S : bust 90 length 67 waist 72 M : bust 94 length 68 waist 78 L : bust 98 length 69 waist 84 8 ♡ 1 ✍ January 1

ig prebypommie_usa instagram

Nike Free Connect🔹🔹ใส่สบายมาก น้ำหนักเบาสุดๆๆ ➡️➡️3,390บาท 10 ♡ 0 ✍ January 1

ig youngstar_86 instagram

Being Myself #Silly #FantasyWeekendBahamas 75 ♡ 0 ✍ January 1

ig theweekendschemers instagram

Drinking beer out of a wine glass: Schemer Move 844 ♡ 0 ✍ January 1

ig meghan.beatty instagram

Just going with the flow. Feeling like my alignment and shoulder engagement is finally getting stronger. 💪🏼 #gowiththeflow 213 ♡ 10 ✍ January 1