GalaSYTD2My


ig  instagram

Lama tak jumpa #paknil tetap segak..#awetmuda #tbh @aznilnawawihm #galasytd2my #sytd2 11 ♡ 0 ✍ February 18

ig  instagram

Sepatah dua kata bagi watak Sheila from @noradanish untuk filem surga yang tak dirindukan 2 #sheila @sytd_2 #galasytd2my #sytd2 #premier #gsc #pavillion #kl 90 ♡ 0 ✍ February 18

ig  instagram

Alololo sweetnya bersama mama sporting @roslinahabdullah kita mmg sentiasa berjodoh kan kak di mana saje rasanya.. akak yg paling sweet n sporting sgt2 miss u kak 😘😘😘 #Repost @roslinahabdullah with @repostapp ・・・ Bersama my darling sis @noorainihisamudin ,org kuat Astro ni ...hehe , selalu berjodoh kan kita , org yg manis dan sporting #niceknowingu dear.... #Throwback #GalaSYTD2MY #SYTD2 43 ♡ 1 ✍ February 17

ig  instagram

selfie dengan pelakon baru yg semakin naik dan dikenali @luqmanhafidz10 .. suka gak tgk dia berlakon.. #love #luqmanhafidz #galasytd2my 155 ♡ 3 ✍ February 17

ig  instagram

#GalaSYTD2My @sytd_2 by @hanungbramantyo cast by @laudyacynthiabella @fedinuril @rezarahadian_ @ralineshah antara "Pengorbanan atau Keikhlasan"? Aku memilih "keikhlasan" sebab ikhlas tu kena ada dalam hati seseorang dan pengorbanan pada cinta itu boleh dibuat supaya hati tidak sakit kerana sudah "Ikhlas" ,bila ikhlas hati pun tenang untuk menerima takdir yang mendatang. Thanks @astroshaw invited🙏🏻boleh zoom at mata aku tuu sebab 30 minit terakhir ttbe ternangis pulak😢nak tahu sebab apa?kena tgok #SURGAYANGTAKDIRINDUKAN2 4.5/5⭐️ #FenomenaSYTD2 #SYTD2 449 ♡ 4 ✍ February 16

ig  instagram

APO!!!! Bila ye.. bila eh.. emm rasanya kita tggu time yg sesuai je ni.. 1 by 1 kita susun tau.. adik sweet kita ni dh tnya tu!!! Alamak.. Bila ye korg.. sedangkan cinta itu sinarnya ngak bisa ditutupi sang perindu..maka kami juga sntiasa merinduuu mu ! @sweetqismina we love u syg #SweetQismina #sweetheartSQ #QisMeNow *****Sory Video ni masa malam #galasytd2my hari tu... eh ada yg blum tgk ke?? Cpt2 tgk uols.. Filem erti pengorbanan dan keikhlasan....****** 405 ♡ 7 ✍ February 16

ig  instagram

Bersama my darling sis @noorainihisamudin ,org kuat Astro ni ...hehe , selalu berjodoh kan kita , org yg manis dan sporting #niceknowingu dear.... #Throwback #GalaSYTD2MY #SYTD2 39 ♡ 2 ✍ February 16

ig  instagram

With @elizadsharifuddin @zarulumbrella @azirashafinaz @sophialiana for gala premier surga yang tak dirindukan 2 #galasytd2my #sytd2 #premier #gsc #pavillion #kl @sytd_2 195 ♡ 2 ✍ February 16

ig  instagram

Gaisss hari ni dah kuar cerita ni kat Pawagam. So ayuh gais spe yg nak tahu kesinambungan dr yg pertama ini lah dia. Jangan lupe sediakan tisu okey 🤗🤗😉 #SyurgaYangTakDirindukan2 #SYTD2MY #GalaSYTD2MY . . Note : sape dah tengok akan tahu pasal bunga tulip ni 😉😅😅😘😘🌷🌷 64 ♡ 5 ✍ February 16


You May Also Like

ig superwaxcolorhair1 instagram

สีนี้เริ่ดค่ะเก๋ไก๋สุดๆไฮไลท์เก๋ไก๋ โปรโมชั่น เมื่อซื้อสีผมครบ 5ขวด ราคาเพียง 350บาท ส่งฟรี ems โปรโมชั่รใหม่ เมื่อซื้อสีผมครบ 12 ขวด ราคาเพียง 700 บาท ส่งฟรีems สั่งซื้อได้ที่ FBเพจ Super Wax Color Hair Line@tdj8954b Line 0986509616 6 ♡ 0 ✍ January 1

ig erkeksacmodelleri instagram

👉 @e_s_c_o_ Dahası için @enmodasaclar 186 ♡ 2 ✍ January 1

ig 3meed_news instagram

#عميد_الإمارات 2164 ♡ 150 ✍ January 1

ig momsandones instagram

Masal 💕💕💕 91 ♡ 0 ✍ January 1

ig erkeksacmodelleri instagram

👉 @iman_khalaf @nusr_et Dahası için @enmodasaclar 414 ♡ 4 ✍ January 1

ig xxyuxgixx instagram

언제적 #메리크리스마스 🎄🎅🏻 #청계천 #맞팔 #선팔 #인친 #소통 #공유 #follow #F4f #l4l 61 ♡ 0 ✍ January 1

ig ghena_jewellery instagram

طقم ذهب عيار 18 وزن الطقم : 34.65 غرام السعر : 4700 درهم للطلب واتس اب أو اتصال 00971564543111 توصيل لكافه الامارات مع ضمان فاتوره شراء100‎%‎. 17 ♡ 0 ✍ January 1

ig itcamefrom90 instagram

ตัวสุดท้ายแล้วน่ะรอบนี้ พิมพ์จองกันเลยสนใจตัวไหนเดี๋ยวจะไล่ตอบให้ครับขอบคุณครับ Beavis & Butthead (Small) 500 Baht 18.5x25.5 นิ่ว ผ้านิ่ม สภาพหล่อ (สภาพให้9เต็ม10) 27 ♡ 5 ✍ January 1

ig itcamefrom90 instagram

Trust Nobody ไซส์ใหญ่ๆมาแล้ว ปกติได้แต่ไซส์เล็ก Notorious Big / Tupac (X-Large) 500 Baht 23.5x29 นิ้ว สภาพดี (สภาพให้8.5เต็ม10) 14 ♡ 6 ✍ January 1

ig erkeksacmodelleri instagram

👉 @e_s_c_o_ Dahası için @enmodasaclar 227 ♡ 1 ✍ January 1

ig itcamefrom90 instagram

แต่ความเป็นเด็กสุดตีนตัวนี้ Street Fighter II (Large) 400 Baht 22x27.5 นิ้ว สภาพดี (สภาพให้8เต็ม10) 20 ♡ 3 ✍ January 1

ig the_premiumshoppe instagram

•NMD• •BURGUNDY• LIMITED STOCK ONLY!!!!. Product Details: High end Brand New •100% High Quality. •Made in Vietnam and China. •It's Brand New High Quality. •OEM (Original Equipment Manufacturer) • . FREE SHIPPING FREE SHIPPING !! #LOWESTPRICEHERE . . Women/kids:Size :36,37,38,39,40 TO ORDER⬇⬇ Please vibe : 09268301355 Or. Sms : 09358551004 3 ♡ 0 ✍ January 1

ig itcamefrom90 instagram

สวยๆๆ Guns N Roses (Medium) 900 Baht 20x27 นิ่ว ผ้านิ่ม ลายดีมาก สภาพดีๆ เสื้อสีเทาเข้ม (สภาพให้8.5เต็ม10) 22 ♡ 6 ✍ January 1

ig itcamefrom90 instagram

Kasabian (Medium) 600 Baht 20x27 นิ้ว ผ้านิ่ม สภาพเอี่ยม สวยมาก (สภาพให้9เต็ม10) 16 ♡ 3 ✍ January 1

ig superwaxcolorhair1 instagram

สีนี้เริ่ดค่ะเก๋ไก๋สุดๆไฮไลท์เก๋ไก๋ โปรโมชั่น เมื่อซื้อสีผมครบ 5ขวด ราคาเพียง 350บาท ส่งฟรี ems โปรโมชั่รใหม่ เมื่อซื้อสีผมครบ 12 ขวด ราคาเพียง 700 บาท ส่งฟรีems สั่งซื้อได้ที่ FBเพจ Super Wax Color Hair Line@tdj8954b Line 0986509616 21 ♡ 0 ✍ January 1

ig dougkramer44 instagram

When they took out their braids 😍😍 6013 ♡ 20 ✍ January 1

ig ccbmensagens instagram

1414 ♡ 21 ✍ January 1

ig seira_kariya instagram

毎回本当にかっこいいライブで 勉強させてもらってるし 色んなものと戦っていて たくさん試行錯誤して作られる音楽が どれもかっこよくて尊敬しかない… イントロが流れただけで会場の熱が上がって、 ライブが進んで行けば行く程 幸せに包まれてる空間が本当に素敵☺ 私もいつかあんな大っきなステージに立って、皆と歌えたらなぁ…なんて 欲が出てきちゃいました✨ しょーたくんいつもありがとう🙇🏼🙏🏼 お疲れ様でした〜💓 #清水翔太 207 ♡ 1 ✍ January 1

ig acapella.tm instagram

Krasotka💕 #_acapella_video #_acapella_music 48 ♡ 0 ✍ January 1

ig gunnapat23 instagram

นี่เป็นท่ายืนรอซ้อมทั่วๆไป ไม่ได้มีอะไรพิเศษหวือหวา 🙄😛 แต่รูปนี้foregroundใหญ่มาก(หมายถึงมันใกล้กล้องนะพี่แก้ม) #โทษโดมโดมถ่าย #แต่ยังไงพวกเราก็คื้อ4โพดำ ใกล้เข้ามาแล้วคอนเสิร์ตที่พวกเราตั้งใจทำกันมากๆเสาร์อาทิตย์นี้เจอกันครับ #แต่ที่ไม่ต้องรอ #ตอนนี้เลย #เปิดช่องone31 #4โพดำการละครมาแล้ว now!! 18398 ♡ 134 ✍ January 1