EmpayarLawak


ig  instagram

Meringkuklah kau dalam penjara wahai kambing jahat. . Tag kambing anda . #lawak #lawak_com #lawakbatak #lawakkeder #lawaksiyot #lawakhambar #lawakboring #lawakhangit #malaysia #jokes #empayarlawak #lawaklegend #sempoichannel 5 ♡ 0 ✍ April 28

ig  instagram

Good Luck for this night kembar @abam_bocik , @fadbocey , @acheykintangkintung (sama tarikh birthday)😂 Buat yang terbaik untuk semi final yaa... wish sbb x dpt tgok mlm ni 😌 Ada class teater 😘🌹 #maharajalawakmega2017 #empayarlawak #zonlawak #lanunlawak 7 ♡ 0 ✍ April 28

ig  instagram

Salah satu kumpulan yg lawaknya memberi mesej dan teladan utk tontonan umum .. . #empayarlawak #zonlawak #maharajalawakmega #lawakantarabenua #lawandorder #shirolovers. . . Cc: @shironattorsfc_official 5 ♡ 0 ✍ April 28

ig  instagram

📣📣📣 *PUTEH FOR JUARA MLM 2017!!* 📣📣📣 Malam ini.... Separuh akhir....MLM 2017! Malam ini... *Kita semua jangan lupa undi PUTEH!* 🤳🏿 Bagi depa support! ✊🏿 Bagi depa semangat! 🙋🏾 Sebab minggu depan kita nak jumpa depa di DEWAN WAWASAN JITRA! _Insya Allah! _ 👩‍👩‍👧‍👧👨‍👨‍👧‍👧 *Persatuan Teater Resdong's Pulau Pinang* menyeru seluruh warga Pulau Pinang dan kawasan yang sama waktu dengannya untuk *menyokong dan undi PUTEH* yang akan berentap malam ini di MLM 2017 untuk pusingan separuh akhir! _For Mamak dan Ali, all the best to you._ 💪🏿💪🏿💪🏿💪🏿 #MaharajaLawakMega #MaharajaLawakMega2017 #EmpayarLawak #MLM #MLM2017 #aliputeh #mamakputeh #manamanaponputeh #puteh #maharajalawakmega2017 #empayarlawak #stayhumble #baekdowh #akhirkatkedah 19 ♡ 1 ✍ April 28

ig  instagram

ANDA TERLALU SIBUK UNTUK EXERCISE? . Anda nak turun berat badan tapi tiada masa untuk exercise? . Bila dah exercise tapi anda tak mampu nak buat secara konsisten? . Anda kena tahu bahawa exercise untuk turun berat bukanlah satu KEWAJIPAN. Ia hanya part of the process. . Yang paling penting adalah gaya PEMAKANAN. Apa yang anda makan seharian tu yang menentukan anda turun berat atau sebaliknya. . Anda sign up keahlian gym beribu ringgit sebulan pun kalau anda kurang pengetahuan tentang makanan yang boleh turun berat, anda tak boleh turun berat badan. . Jadi, belajar tentang pemakanan kerana pemakanan menyumbang 80% kepada proses turun berat badan anda. . Anda berminat nak tahu cara turun berat badan melalui pemakanan dan CABARAN TURUN BERAT BADAN kami? . > DM @cikgu_diet NAMA dan NO. TELEFON anda Sekarang < . Pendaftaran sesi MEI & PROJEK KURUS SEBELUM RAYA sedang dijalankan sehingga 30 April 2017. . CEPAT!! Tempat adalah sangat terhad... 69 ♡ 2 ✍ April 28

ig  instagram

Salam jumaat dan Tahniah Srikandi Athirah Leader Tioman Pekan & Wahida Bakal Srikandi Exodus 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 . Sebarang Pertanyaan, WhatsApp : +6017-986-1484 (Aiman) . #exodus #exodusquad #langkah5sspadu #drhafizsacademy #kvphyto #exodusonline #kakionlinetanganduit #boex #ootd #syukurselalu #tontonmacamvip #kepalabergetar #maharajalawakmega #youcanduit #empayarlawak #uitm #politeknik #ame2017 14 ♡ 0 ✍ April 28

ig  instagram

hai semua jgn lupa malam ini #maharajalawakmega2017 kalau korg nak tengok shiro ke final jgn lupa undi. . taip ml3/ml5/ml10/ml20 shiro dan hantar ke 32777 . jgn lupa juga undi ajak shiro untuk motm link ada di bio kita bagi baba pula dpt motm . jgn lupa juga undi baba @ajakshiro dan bos @shahrol_shiro untuk abpbh undi di www.abpbh.com.my . #ajakshiro #shahrolshiro #shiro #teamshiro #shiroligans #shironattorsfc #shironattors #ajaklovers #shahrolians #wilapyushiro #respect #jangankecamkami #kamitakramaitaipkamiada . @ajakshiro @shahrol_shiro . repost @shiro_troopers Imbasan SHIRO di pentas Maharaja Lawak Mega 2017 di minggu ke 10 #empayarlawak #morasori #zonlawak #maharajalawakmega #maharajalawakmega2017 #mixnmatch #zonlawak #shirotroopers2017 #maharajalawakmega #budakkluang #bushidoproduction #astrowarna #astrogempak 188 ♡ 0 ✍ April 28

ig  instagram

Tq so much @iramusfirah for the write up.. 'Walaupun MASIN tewas dipentas tapi kami menang dihati' 😍✌ tq kpd semua yg menyokong kami kump Masin.. doakan kami semoga ada rezeki lagi di lain masa.. insya Allah aamiin.. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=639022826302178&id=100005833987266 #masin #masinmulut #masinmlm2017 #tiganegara #vicha #jiggy #mamatbora #indonesia #malaysia #singapura #maharajalawakmega2017 #empayarlawak #beritamediacorp 275 ♡ 18 ✍ April 28

ig  instagram

Ramai isteri2 yang malu nk shopping lingerie or baju tido kt shopping mall kan❓❔❓ kami menyediakan pelbagai jenis nigthwear yang cantik2...wowwww😱😱 Ape tnggu lagi cepat2 la order sbelum kehabisan stock😉😉 Whatsapp: 013-5014218. . Website: www.jelitaanggun2u.com . #bajunikahmurah #mlm2017 #bajutidotermurah #empayarlawak #husbandandwife #maharajalawakmega2017 #sleepwearmurah #isterituanihsan #anugerahmeletopera2017 #mokcun3 #aaisyahdhiarana #ame2017 #laraaisyah #jomjimat #lunch #wifeandhusband #weekend #jubahtidor #youcanduit #biarakujadipenunggu #testimony #youngwife #loveqoutes #koleksibaju #koleksiterbaru #silkdress #raya2017 #testimoni #instaseleb #holidaysabah 15 ♡ 0 ✍ April 28

ig  instagram

Siapakah akan ke final #MaharajaLawakMega2017 tak mungkin bukan teruskan mengundi Taip ML 3/5/10/20 taip nama perserta hantar ke 32777 #MaharajaLawakMega #EmpayarLawak 12 ♡ 0 ✍ April 28

ig  instagram

Ramai Golongan Yang Berat Berlebihan Mengalami Masalah Ini . 1. Cepat Letih dan Mengah 2. Mudah Dihinggap Pelbagai Jenis Penyakit 3. Tiada Keyakinan Diri 4. Emosi Terganggu . Kalau anda biasa mengalami masalah ini,Anda perlu lakukan sesuatu,Turunkan Berat Badan. Bila? SEKARANG!!! . Pendaftaran CABARAN 30 HARI TURUN BERAT BADAN sesi MEI & PROJEK KURUS SEBELUM RAYA 2017 sedang dijalankan sehingga 30 April 2017. . Berminat nak mendaftar? > DM @cikgu_diet NAMA & NO.TELEFON ANDA SEKARANG!! < . CEPAT!! Tempat adalah sangat terhad!! 120 ♡ 1 ✍ April 28


You May Also Like

ig push_lover instagram

ยังคงอยุ่ในสตาบัค 😁☕️💗 @push_dj #push_dj #djpush #push_lover #pushputtichai 433 ♡ 0 ✍ January 1

ig dons.ndivas instagram

@msbirthdaycakez2 @msbirthdaycakez2 😍😍 711 ♡ 14 ✍ January 1

ig welovejadine instagram

Soo beautiful @nadzlustre up early for century555tuna #Super8Funfest2017 ❣️happening now #NadineLustre #JaDine © vivaartistsagency 💃 437 ♡ 0 ✍ January 1

ig cbadgirl instagram

แก๊งค์เพิ่ลสาวอ่ะแหล่ะ 🤣🤣 ไปด้วยกันได้ #เด็กคอนแวนต์ 312 ♡ 5 ✍ January 1

ig dons.ndivas instagram

@msbirthdaycakez2 @msbirthdaycakez2 🎂🎂 428 ♡ 1 ✍ January 1

ig j.turnthecorner instagram

💛 아무래도 이태원역과 제일기획 중간즈음이 좋겠어. 🤔 22 ♡ 2 ✍ January 1

ig cod.comedy3 instagram

Just a basic meme for you guys😇 - ✅ Credit: @ 😂 Tag Your Friends! ❤ Leave A Like To Show Support ⛔ Hate Or Advertising Will Be Blocked! 🎮 Have A Great Day! - 🔥 Tags (ignore): #xbox#xbox360#xboxone#microsoft#ps3#ps4#playstation#cod#codmemes#codmemesdaily#meme#memes#lol#awesome#advancedwarfare#bo2#mw2#mw3#videogames#videogamememes#true#destiny#game#games#gtamemesftw 975 ♡ 6 ✍ January 1

ig dons.ndivas instagram

@laylavuitton19 @laylavuitton19 🚨NEW SC 👻 lvuitton00 🚨 🚨NEW SC 👻 lvuitton00 🚨 492 ♡ 9 ✍ January 1

ig j.turnthecorner instagram

10 ♡ 0 ✍ January 1

ig dons.ndivas instagram

@laylavuitton19 @laylavuitton19 🚨NEW SC 👻 lvuitton00 🚨 🚨NEW SC 👻 lvuitton00 🚨 127 ♡ 4 ✍ January 1

ig angel_brandnameshop instagram

🎉🎉🎉 (New) Adidas backpack ลายกล้วยน่ารักๆครับ ราคาพิเศษ 1,490 บาทครับผม !!!!! 😘😘😘 0 ♡ 0 ✍ January 1

ig dons.ndivas instagram

@missbadyellow @missbadyellow 😍😍😍 507 ♡ 1 ✍ January 1

ig tunjungan_plaza instagram

Tira Jeans gives you this uber cool totebag for any purchase of 400k (new arrivals) only until April 30, 2017. Grab some new jeans at Tira TP 3 level 3. . . #tunjunganplaza #tirajeans 28 ♡ 0 ✍ January 1

ig brideandbreakfast instagram

It's a minimalist bride's dream come true! You just have to see more of these gowns by @tonyevanmanila on our website now! Link in profile. 19 ♡ 1 ✍ January 1

ig lilxnas instagram

The tape dropping sooner then you think 🙏🏼... 37 ♡ 0 ✍ January 1

ig gambar.lucu instagram

2439 ♡ 65 ✍ January 1

ig dons.ndivas instagram

@missbadyellow @missbadyellow 😍😍 1035 ♡ 5 ✍ January 1

ig dons.ndivas instagram

@nibblezzzzzz @nibblezzzzzz 😍😍😍 @_bitesizzee @therealnibblezzzzzz 😍😍😍😍Snapchat :nibblezzzzzz👻👻👻 273 ♡ 2 ✍ January 1

ig kaewsiriraj instagram

สบายดีมั้ย ผู้ชายคนนี้พี่ชายคนเดิมเพิ่มเติมคือความ " คิดฮอด" คิดฮอดหลายๆเด้อจร้า อ้าย มื้อใด๋สิได้ผ่อหน้ากันหน้อ ซำบายดีอยู่เด้อจร้า ดูแลตัวเจ้าของด้วยนะจ๊ะ #ผู้ชายอบอุ่น #คิดถึงเสมอ #แม้นว่าอ้ายบ่เคยหัวสา #ขอบคุณเจ้าของภาพค่ะ พี่ตุ๊ก 29 ♡ 0 ✍ January 1

ig tattooguest instagram

#inspiração 💡 Artista: @felipebernardestattoo 👏👏 Felipe Bernardes ⚓️ Tattoo Artist © - Espírito Santo 🇧🇷felipe@maoristudio.com ✉️📲 (27) 99938-6117 www.facebook.com/felipebernardestatuagem 495 ♡ 4 ✍ January 1