BakatSepahtu


ig  instagram

Segment #mejabulatsepahtulive yang tak pernah gagal menarik perhatian dan tak pernah mengecewakan kita : #wirasepahtu dan #bakatsepahtu 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 . Bab Jep buat teh tarik simbah tu.... memang 😂😂😂🤣🤣🤣😅🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️. Rambut dah takyah pomade, teh tarik ngan minyak doh roti canai pun boleh.... hahahahaha . #Sepahtu #jepsepahtu #shuibsepahtu #rahimsepahtu #sepahtusinar . credit to @sinarfm 74 ♡ 5 ✍ March 22

ig  instagram

Lain macamlah #BakatSepahtu malam ni. Memang powerlah skill brader ni tarik kopi dengan tebar roti canai. #SinarKongsi #MejaBulatSepahtu 😁 1481 ♡ 15 ✍ March 22

ig  instagram

#GempakLive : Ni baru di panggil 'Roti Canai Terbang' dengan 'Teh Tarik Goyang' di segmen #BakatSepahtu di #MejaBulatSepahtu 1128 ♡ 6 ✍ March 22

ig  instagram

Sebagai teman, ak bangga dengan pencapaian kau dey. Keep it up ! 😊😊😊 @sumarli_gaman @Regrann from @sinarfm - #BakatSepahtu malam ni menampilkan puppet master! 😂 #SepahtuSinar #SinarKongsi #MejaBulatSepahtu 14 ♡ 3 ✍ March 15

ig  instagram

#BakatSepahtu malam ni menampilkan puppet master! 😂 #SepahtuSinar #SinarKongsi #MejaBulatSepahtu 749 ♡ 5 ✍ March 15

ig  instagram

#bakatsepahtu @jepsepahtu @shuibsepahtu @rahimr2 11 ♡ 0 ✍ March 11

ig  instagram

Comel sgt alyssa ni,umur baru je 9tahun tp berbakat n petah berckp❤😘 @Regrann from @astrogempak - #GempakLive : Biar badan kecil tapi bakat nya besar.. #BakatSepahtu kali ni dengan adik Alyssa kita yang pandai main ukulele di #MejaBulatSepahtu #sepahtusinar #sepahtu - #regrann 23 ♡ 1 ✍ March 9

ig  instagram

#Repost @suzannedezek with @repostapp ・・・ #AlyssaDezek #mejabulatsepahtulive #alyssatheukulelegirl @alyssa_dezek_official tq mejabulatsepahtu for having alyssa as one of your guest @jepsepahtu @estudios.management #estudiostalent #bakatsepahtu #alyssatheukulelegirl #alyssadezek #tvinterview #celebrity #celebritylife #homeforentertainers 818 ♡ 10 ✍ March 9

ig  instagram

Tq for coming adik comel!! 😘😘 . #talentedkid #talent #bakatsepahtu #girlspower #8thmarch #alyssadezek 63 ♡ 1 ✍ March 8

ig  instagram

#Repost @estudios.management with @repostapp ・・・ #tvinterview Meja Bulat Sepahtu ASTRO program! Thank you Sepahtu for having Alyssa Dezek tonight as one of your guest 👍🏻 @jepsepahtu @shuibsepahtu @rahimr2 #entertainment #celebritylife #alyssadezek #estudiosmanagement #homeforentertainers #mejabulatsepahtulive @sepahtufcofficial #bakatsepahtu 686 ♡ 8 ✍ March 8

ig  instagram

#Repost @estudios.management with @repostapp ・・・ #tvinterview Meja Bulat Sepahtu... Alyssa Dezek perform lagu khas untuk Hari Wanita Sedunia #medley Flashlight - Jessie J Kamu - Eureka Dirgahayu - Dato CT & FT #alyssadezek #entertainment #celebritylife #homeforentertainers #estudiosmanagement #mejabulatsepahtulive #bakatsepahtu 340 ♡ 0 ✍ March 8

ig  instagram

#Repost @estudios.management with @repostapp ・・・ #tvinterview Meja Bulat Sepahtu ASTRO #alyssadezek Guest Artist #estudiosmanagement #homeforentertainers #celebritylife #entertainment #alyssadezek #mejabulatsepahtulive #bakatsepahtu 410 ♡ 0 ✍ March 8

ig  instagram

#GempakLive : Biar badan kecil tapi bakat nya besar.. #BakatSepahtu kali ni dengan adik Alyssa kita yang pandai main ukulele di #MejaBulatSepahtu @jepsepahtu @shuibsepahtu @rahimr2 917 ♡ 7 ✍ March 8

ig  instagram

#Repost @alyssa_dezek_official with @repostapp ・・・ Hi guys jangan lupa saksikan alyssa dalam meja bulat sepahtu malam ini di astro prima dan maya HD pukul 9 malam ini secara live... #mejabulatsepahtu #alyssadezek #alyssatheukulelegirl #bakatsepahtu 28 ♡ 0 ✍ March 8

ig  instagram

#Repost @alyssa_dezek_official with @repostapp ・・・ Hi guys jangan lupa saksikan alyssa dalam meja bulat sepahtu malam ini di astro prima dan maya HD pukul 9 malam ini secara live... #mejabulatsepahtu #alyssadezek #alyssatheukulelegirl #bakatsepahtu 36 ♡ 0 ✍ March 8

ig  instagram

Hi guys jangan lupa saksikan alyssa dalam meja bulat sepahtu malam ini di astro prima dan maya HD pukul 9 malam ini secara live... #mejabulatsepahtu #alyssadezek #alyssatheukulelegirl #bakatsepahtu 613 ♡ 6 ✍ March 8


You May Also Like

ig maisgoias instagram

Que tal dar um up nesse sábado com muito sabor, lazer e diversão?. . A melhor feijoada e vista que você pode ter e no @arcaparque em Trindade (GO), e pra completar tem dobradinha de caipirinha, pesca, e muito mais!. . Não fique de fora dessa. Venha curtir com a gente. . Informações pelo telefone (62) 9 9842-8647 #feijoarca #dobradinha #seuparqueemtrindade 196 ♡ 2 ✍ January 1

ig maprang_mpa instagram

ฝันดี 😇 148 ♡ 0 ✍ January 1

ig livelifetransfo_na instagram

#posture can make a difference ❗️👆 Please be careful with judgements but also be aware of instagram #problems ❤️ 516 ♡ 5 ✍ January 1

ig kidred instagram

#PassOut Video droppin Today ‼‼ 98 ♡ 3 ✍ January 1

ig mysweetsavannah instagram

Our basement has been filled with graduation party decor and boxes and boxes of items for my flea market. I got up at 5:30 this morning and totally gutted it. It's so nice to be able to see the floor again! #mudroom#basement#bhg#countryliving#woodwall#pallet#shiplap#nook#bench#readingnook 166 ♡ 2 ✍ January 1

ig jezebel_dress instagram

ดูสินค้าได้ในไอจี @jezebel_dress2 นะคะ เนื่องจากสินค้าเยอะมาก ไม่สามารถลงไอจีนี้ได้หมด ฝากกดฟลอโล่ด้วยน้า แท็กไว้ให้ในภาพละจ้า🙏🏻 8 ♡ 0 ✍ January 1

ig _prissy_p instagram

Oh 24 ♡ 2 ✍ January 1

ig matuszewska_magda instagram

Kremowa bluzeczka @butik_qella ❤ 406 ♡ 21 ✍ January 1

ig mybffscloset instagram

@chinkyeye_ a small portion of her shade collection 😍🤷🏽‍♀️ she pay us like she pay PECO & PGW - Issa Bill 😭😍🤦🏽‍♀️ 11 ♡ 3 ✍ January 1

ig penzaarville instagram

Let's have some fun filled weekend!! Happening tomorrow: Singles Beach Fun Fair! Get your tickets now!!! Cc @memoirs_of_being_single. #PenzaarvilleAfrica 58 ♡ 0 ✍ January 1

ig barcelonagraffsquad instagram

153 ♡ 1 ✍ January 1

ig omar_coria instagram

1hr #yesterday with gorgeous 🔥 @daria_milky 🇷🇺 at @m4models @marilynagencyparis @unomodels @gracemodelsmoscow / by #OmarCoria 🍍 / mua-hair: none 28 ♡ 1 ✍ January 1

ig ultrasbassmaboussel instagram

🌺 . . . #bassmaboussil #bassmaboussel #tamerhosny #بسمه_بوسيل #بسمة_بوسيل #ultrasbassmaboussel #المغرب_العربي #bassmabousseldesigns #عمان #مغربيات #فلسطين #قطر #المغرب #تونس #ليبيا #الاردن #السعوديه #الكويت #الجزائر #مصر #لبنان #morocco ♎️ 20 ♡ 0 ✍ January 1

ig ehsanalikhanifanpage instagram

مهمانان بيست و چهارمين قسمت #ماه_عسل٩٦ ‏‎‏‎‏‎‏ 160 ♡ 0 ✍ January 1

ig showmetwerk instagram

🎂MID DAY CAKESHOW🎂 🙌🏿🙌🏿TAG-HER🙌🏿🙌🏿 #badbish #talent #thickness #cakeshow #showmetwerk #yeslord 609 ♡ 3 ✍ January 1

ig obuvka.store instagram

Босоножки с Жемчугом, эко замш хорошего качества, высота каблука 15 см, высота платформы 4,5 см, цвет черный, Польша, VICES Размер в Размер размеры в наличии - 35 - 40 3 ♡ 0 ✍ January 1

ig makeuprevolution instagram

#Repost @tt_mirror ・・・ @makeuprevolution have some of the nicest lipsticks and they're so affordable too! I recently picked up some more and my collection is growing! Their palettes are always so pretty too! 530 ♡ 4 ✍ January 1

ig elitedangerous instagram

We were starstruck (pun intended!) by this black hole found by CMDR Skipp Doe on their way to Colonia. #EliteDangerous #EliteExplorers #Blackhole #starstruck 65 ♡ 0 ✍ January 1

ig just__ace instagram

Pull up in us this Saturday (TOMORROW) for the #GrandOpening Of #VipSaturdayz LADIES 🆓🆓🆓🆓 ALL NIGHT #AceOfClubz 3 ♡ 1 ✍ January 1

ig mushroom.hk instagram

🌳🌳🌳🎾🐶💦 4 ♡ 0 ✍ January 1