BakatSepahtu


ig  instagram

This is real man! #real #wow #technic#Repost @astrogempak with @repostapp ・・・ #GempakLive : Ni baru di panggil 'Roti Canai Terbang' dengan 'Teh Tarik Goyang' di segmen #BakatSepahtu di #MejaBulatSepahtu 23 ♡ 0 ✍ March 23

ig  instagram

Segment #mejabulatsepahtulive yang tak pernah gagal menarik perhatian dan tak pernah mengecewakan kita : #wirasepahtu dan #bakatsepahtu 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 . Bab Jep buat teh tarik simbah tu.... memang 😂😂😂🤣🤣🤣😅🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️. Rambut dah takyah pomade, teh tarik ngan minyak doh roti canai pun boleh.... hahahahaha . #Sepahtu #jepsepahtu #shuibsepahtu #rahimsepahtu #sepahtusinar . credit to @sinarfm 74 ♡ 5 ✍ March 22

ig  instagram

Lain macamlah #BakatSepahtu malam ni. Memang powerlah skill brader ni tarik kopi dengan tebar roti canai. #SinarKongsi #MejaBulatSepahtu 😁 1481 ♡ 15 ✍ March 22

ig  instagram

#GempakLive : Ni baru di panggil 'Roti Canai Terbang' dengan 'Teh Tarik Goyang' di segmen #BakatSepahtu di #MejaBulatSepahtu 1129 ♡ 6 ✍ March 22

ig  instagram

Sebagai teman, ak bangga dengan pencapaian kau dey. Keep it up ! 😊😊😊 @sumarli_gaman @Regrann from @sinarfm - #BakatSepahtu malam ni menampilkan puppet master! 😂 #SepahtuSinar #SinarKongsi #MejaBulatSepahtu 13 ♡ 3 ✍ March 15

ig  instagram

#BakatSepahtu malam ni menampilkan puppet master! 😂 #SepahtuSinar #SinarKongsi #MejaBulatSepahtu 749 ♡ 5 ✍ March 15

ig  instagram

#bakatsepahtu @jepsepahtu @shuibsepahtu @rahimr2 11 ♡ 0 ✍ March 11

ig  instagram

Comel sgt alyssa ni,umur baru je 9tahun tp berbakat n petah berckp❤😘 @Regrann from @astrogempak - #GempakLive : Biar badan kecil tapi bakat nya besar.. #BakatSepahtu kali ni dengan adik Alyssa kita yang pandai main ukulele di #MejaBulatSepahtu #sepahtusinar #sepahtu - #regrann 22 ♡ 1 ✍ March 9

ig  instagram

#Repost @suzannedezek with @repostapp ・・・ #AlyssaDezek #mejabulatsepahtulive #alyssatheukulelegirl @alyssa_dezek_official tq mejabulatsepahtu for having alyssa as one of your guest @jepsepahtu @estudios.management #estudiostalent #bakatsepahtu #alyssatheukulelegirl #alyssadezek #tvinterview #celebrity #celebritylife #homeforentertainers 809 ♡ 10 ✍ March 9

ig  instagram

Tq for coming adik comel!! 😘😘 . #talentedkid #talent #bakatsepahtu #girlspower #8thmarch #alyssadezek 62 ♡ 1 ✍ March 8

ig  instagram

#Repost @estudios.management with @repostapp ・・・ #tvinterview Meja Bulat Sepahtu ASTRO program! Thank you Sepahtu for having Alyssa Dezek tonight as one of your guest 👍🏻 @jepsepahtu @shuibsepahtu @rahimr2 #entertainment #celebritylife #alyssadezek #estudiosmanagement #homeforentertainers #mejabulatsepahtulive @sepahtufcofficial #bakatsepahtu 676 ♡ 8 ✍ March 8

ig  instagram

#Repost @estudios.management with @repostapp ・・・ #tvinterview Meja Bulat Sepahtu ASTRO #alyssadezek Guest Artist #estudiosmanagement #homeforentertainers #celebritylife #entertainment #alyssadezek #mejabulatsepahtulive #bakatsepahtu 407 ♡ 0 ✍ March 8

ig  instagram

#GempakLive : Biar badan kecil tapi bakat nya besar.. #BakatSepahtu kali ni dengan adik Alyssa kita yang pandai main ukulele di #MejaBulatSepahtu @jepsepahtu @shuibsepahtu @rahimr2 917 ♡ 7 ✍ March 8

ig  instagram

#Repost @alyssa_dezek_official with @repostapp ・・・ Hi guys jangan lupa saksikan alyssa dalam meja bulat sepahtu malam ini di astro prima dan maya HD pukul 9 malam ini secara live... #mejabulatsepahtu #alyssadezek #alyssatheukulelegirl #bakatsepahtu 25 ♡ 0 ✍ March 8

ig  instagram

#Repost @alyssa_dezek_official with @repostapp ・・・ Hi guys jangan lupa saksikan alyssa dalam meja bulat sepahtu malam ini di astro prima dan maya HD pukul 9 malam ini secara live... #mejabulatsepahtu #alyssadezek #alyssatheukulelegirl #bakatsepahtu 34 ♡ 0 ✍ March 8

ig  instagram

Hi guys jangan lupa saksikan alyssa dalam meja bulat sepahtu malam ini di astro prima dan maya HD pukul 9 malam ini secara live... #mejabulatsepahtu #alyssadezek #alyssatheukulelegirl #bakatsepahtu 609 ♡ 7 ✍ March 8


You May Also Like

ig humairasyaricenter instagram

Detail of " Glamatic series "💕 12 ♡ 0 ✍ January 1

ig yellowsmileshop instagram

■ราคา 470 บาท■ พร้อมส่งนะค่ะ ⭐️Shirt Korea Style⭐️ พลาดไม่ได้จิงๆค๊า เชิ้ตตัวยาวลายริ้ว งานเกาหลีปักแน่นๆช่วงอกด้วยดอกไม้สีสดใส มาด้วยผ้าเนื้อดีใส่สบาย แถมมีสายผูกเอวจะผูกไม่ผูกก้อสวยจ้า ตตัวเด่วจบเรออออ งานสวยมากกกก กไก่ล้านตัว ควรมีอย่าพลาดกันน้าาาา Color ฟ้า, นู้ด Free Size : ฟรีไซด์ อก 35-39 ยาว 41" 6 ♡ 0 ✍ January 1

ig brands_bar instagram

8396. G.Rossi, 38 p, на 37,5-38 р, очень хорошее состояние 10.500₽ 5 ♡ 0 ✍ January 1

ig humairasyaricenter instagram

New arrival Gamis syar'i "Glamatic series" . -Material bahan : Linen glitter + Cerutty silk + embroidery accents pleat bead -Warna : Pink kombinasi gold (S,M,L,XL) GRAB IT FAST ! 16 ♡ 2 ✍ January 1

ig astrogempak instagram

#GempakHaha : Okay jom tengok top moments dari #BoceyMLM ! Korang rasa siapa akan masuk ke final #MaharajalawakMega ? . Banyak lagi video best ada kat www.maharajalawakmega.com.my ! @abam_bocik @fadbocey @acheykintangkintung 968 ♡ 5 ✍ January 1

ig telerano instagram

Dnes nám hrajú Noc a deň 🌚🌝#telerano #nocaden #music #happymorning #fridaymood #wakeupwithus @nocaden 33 ♡ 1 ✍ January 1

ig yaboymoe40 instagram

#musicvibe 16 ♡ 1 ✍ January 1

ig taiizzzove_9bigsize instagram

ราคา 550฿ พร้อมส่ง เดรสยาวสม็อกหน้าหลังแขน ตุ๊กตา แพมเทิ่ลเปะมากใส่ออกมาดูเพรียวเลยจร้า. ตัวนี้นำเสนอผ้าเนื้อดีมากๆๆคะ. เหมือนแบบเปะคะ มี5สี ม่วง น้ำเงิน. ขาวตัดฟ้า แดง ฟ้า อก42-54 ยาว 39 #ทักไลkataiiz9ส่งฟรี 4 ♡ 0 ✍ January 1

ig taiizzzove_9bigsize instagram

ราคา 550฿ พร้อมส่ง เดรสยาวสม็อกหน้าหลังแขน ตุ๊กตา แพมเทิ่ลเปะมากใส่ออกมาดูเพรียวเลยจร้า. ตัวนี้นำเสนอผ้าเนื้อดีมากๆๆคะ. เหมือนแบบเปะคะ มี5สี ม่วง น้ำเงิน. ขาวตัดฟ้า แดง ฟ้า อก42-54 ยาว 39 #ทักไลkataiiz9ส่งฟรี 1 ♡ 0 ✍ January 1

ig taiizzzove_9bigsize instagram

ราคา 550฿ พร้อมส่ง เดรสยาวสม็อกหน้าหลังแขน ตุ๊กตา แพมเทิ่ลเปะมากใส่ออกมาดูเพรียวเลยจร้า. ตัวนี้นำเสนอผ้าเนื้อดีมากๆๆคะ. เหมือนแบบเปะคะ มี5สี ม่วง น้ำเงิน. ขาวตัดฟ้า แดง ฟ้า อก42-54 ยาว 39 #ทักไลkataiiz9ส่งฟรี 0 ♡ 0 ✍ January 1

ig taiizzzove_9bigsize instagram

ราคา 550฿ พร้อมส่ง เดรสยาวสม็อกหน้าหลังแขน ตุ๊กตา แพมเทิ่ลเปะมากใส่ออกมาดูเพรียวเลยจร้า. ตัวนี้นำเสนอผ้าเนื้อดีมากๆๆคะ. เหมือนแบบเปะคะ มี5สี ม่วง น้ำเงิน. ขาวตัดฟ้า แดง ฟ้า อก42-54 ยาว 39 #ทักไลkataiiz9ส่งฟรี 2 ♡ 0 ✍ January 1

ig tfboys.angel.hkfans.sunnylam instagram

~ 如果夢想有捷徑的話 那麼這條路的名字一定叫堅持 即使十年後我們沒辦法成功 我們也離夢想靠近了十年 -------------- #tfboys #王源 #王俊凯 #王俊凱 #易烊千玺 #易烊千璽 #小湯圓 #源源 #小凯 #小螃蟹 #千紙鹤 #千千 #千总 #四叶草 #香港四葉草 #tfboys王源 #tfboys王俊凯 #tfboys易烊千玺 #roywang #karrywang #jacksonyi #roywangyuan #karrywangjunkai #jacksonyiyangqianxi #tfboysroy #tfboyskarry #tfboysjackson #tfboys_hk #天使站 20 ♡ 0 ✍ January 1

ig taiizzzove_9bigsize instagram

ราคา 590฿ งานวันพุธหน้านะค่า New!!จั๊มสูท wila ทรงนี้เริ่ดตลอดกาลค่ะ ทรงสวย ดีไซร์เก๋ แนะนำนะค่ารุ่นนี้ มี2ไซร์ L42-46" ยาว35" XL46-50" ยาว35" มีสีเดียว ผ้าฮานาเก๊ะเนื้อดี#ทักไลkataiiz9ส่งฟรี 2 ♡ 0 ✍ January 1

ig dunya_takilari instagram

Modanın Nabzını Tutuyoruz; Ayrıntılı İncele: https://goo.gl/6dZfpI #DünyaTakıları 4 ♡ 0 ✍ January 1

ig taiizzzove_9bigsize instagram

ราคา 490฿ พร้อมส่ง ชุดเชตลายมะพร้าวเนื้อผ้าสปันใส่สบายมากๆด้านในเป็นเกาะอก แบะมี เสื้อคลุมเก๋มากๆใส่ไปทะเลแบบชิลๆจ้างานจริง เสื้อด้านใน เปน เสื้อยาว ปิดตูดสามารถใส่ได้2 แบบ คือเสื้อและเดรส ไซส์ M อก44" L อก46" Xl อก50" สี 4 สี พื้นขาวลายดำ,พื้นขาวลายกรม,พื้นดำลายขาว,พื้นกรมลายขาว #ทักไลkataiiz9ส่งฟรี 2 ♡ 0 ✍ January 1

ig taiizzzove_9bigsize instagram

ราคา 450฿ ✨N E W ✨เสื้อลูกไม้แขนสั้น ลายดาว ลายน่ารักมากๆ ค่ะ รอบอก 46-52 เสื้อยาว 29" มี. 5 สี ขาว ดำ เทา กรม เขียว#ทักไลkataiiz9ส่งฟรี 2 ♡ 0 ✍ January 1

ig taiizzzove_9bigsize instagram

ราคา 450฿ ✨N E W ✨เสื้อลูกไม้แขนสั้น ลายดาว ลายน่ารักมากๆ ค่ะ รอบอก 46-52 เสื้อยาว 29" มี. 5 สี ขาว ดำ เทา กรม เขียว#ทักไลkataiiz9ส่งฟรี 1 ♡ 0 ✍ January 1

ig muhammedurkmez instagram

Mü'min erkeklere söyle, Bakışlarını haramdan sakınsınlar, Irzlarını korusunlar. Bu, onlar için daha hayırlıdır.. (Nur,30) 51 ♡ 0 ✍ January 1

ig brands_bar instagram

847. Молекулы Игры разума, 100 ml. Осталось 90 ml 7.800₽ Jo Malone, velvet rose &Oud. 100 ml. Без пары пшиков, привезли из Лондона. Не подошел аромат 6.300₽ 3 ♡ 0 ✍ January 1