BAZAAR150


ig  instagram

Flying Uptown for a not so casual Sunday evening @maisonvalentino 💗#bazaar150 #NewYorkbooktour @harpersbazaarus 226 ♡ 4 ✍ April 30

ig  instagram

GAC will be performing live at Rupa Reka UTOPIA, don't forget to get you presale ticket only 22k now available at Kampus 1 Universitas Tarumanagara or DM us for further info. 📍Pasar Seni Ancol 📆 6 Mei 2017 🕤 09.30 till drop See you there folks💃🏻 #rupareka #ruparekautopia #ruparekautopia2017 #utopia #utopia2017 #rupareka2017 #rupakarya #rupakarya2017 #bemfsrd #bemfsrduntar #bemfsrduntarjkt #untarjkt #fsrd #artanddesign #artfest #fsrduntar #fsrduntarjkt #mimpi #anganangan #citacita #pameranutopia #workshoputopia #submisibandutopia #bazaarutopia #pameran #workshop #submisi #bazaar150 41 ♡ 0 ✍ April 30

ig  instagram

The light show was in celebration of Harper Bazar's 150th anniversary and Tiffani&Co, Spanning 42 floors of the build and rising 500 feet high, the show featured iconic fashion images of everyone from Audrey Hepbern to Kate Moss, Gisele Bundchen, Beyonce, Linda Evangelista, Lady Gaga and many other's, including iconic works by the likes of Andy Warhol. #harpersbazaar #bazaar150 #NYC #empirestatebuilding #skyscraper #manhattan 11 ♡ 0 ✍ April 30

ig  instagram

BAZAAR CHINA 🇨🇳 #Rihanna #BAZAAR150 May 2017 4 ♡ 0 ✍ April 30

ig  instagram

ROSETYARA CC CREAM ================== . Siapa yg ada masalah muka berminyak? Kalau pakai sun block makin muka berminyak? . Haaa korang kne cuba cc cream nie. Confirm tak berminyak! Dengan warna pink akn beri rona pink pd wajah. . Cc cream nie boleh kecut kan jerawat tau! Sbb extrak aloe vera dlm nye. Kaya pula dengan vitamin b. . . Apa yang best CC Cream ROSETYARA ni? 🤔 . .🔸 Sesuai dijadikan PRIMER . 🔸 Menganjalkan kulit 😱 . 🔸 Mengurangkan sel kulit mati dan rosak . 🔸 Melembabkan wajah . 🔸 Mengurangkan garis halus pada wajah . 🔸 Memberikan keserian kepada wajah (rona pink) . 🔸 Diperkaya dengan khasiat Aloe Vera . 🔸 Diperkaya dengan Vitamin B . 🔸 SPF 50++ . 🔸 Bau vanilla . . Jom order sekarang!!018-9078220 Nak kami RESPOND PANTAS, klik http://www.wasap.my/60189078220 . . #rosetyara #rosetyaraglow #rosetyarahd #rosetyaraglowfoundation #rosetyaracccream #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknildress #bazaar #bazaar150 #bazaart #bazaarjkt #bazaarpaknil #kedaionline #kakishopping #gilashopping #onlineshopping #visitmyigshop #ig #insta #terlajaklarisss #iklaninstagram #sapotlokal #lokalbrand #lokalah - #regrann - #regrann 15 ♡ 0 ✍ April 30

ig  instagram

. iFlawless Minyak Argan Emas 24K 😍 . RAMUAN RAHSIA iFLAWLESS, 5 KALI LEBIH POWER DARI MINYAK ARGAN BIASA . . Kebaikan untuk wajah ✅melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak ✅kulit jenis berminyak kembali normal ✅mengecutkan jerawat ✅mengurangkan parut jerawat ✅mengecilkan liang pori-pori ✅kulit lembut macam beby ✅awet muda ✅happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco) ✅bibir munggil & tiada lagi pecah2 . Kebaikan untuk makeup ✅makeup tahan lama sehingga 18jam ✅makeup tampak glowing semulajadi ✅makeup tampak exclusive effect gold 24K ✅mengawal daripada muka berminyak kesan dr makeup ✅makeup moist-moist ✅bibir terawat dari kering lipstik . Minyak Argan Emas Pertama yg beri fungsi 2 dalam 1 dgn 1 harga! . Jom dapatkan sekarang +60172861866 . Nak kami RESPOND PANTAS? Klik http://www.wasap.my/60172861866/MAE_iFLAWLESS . Nak WALK-IN ke booth shomell kami?? 🌷AIZA COLLAGEN HOUSE 🌷NO. 181, LRG 7, TMN DESA CINTA SAYANG, SG. KARANGAN, 09410 PDG. SERAI, KEDAH . . #iflawless #iflawlesstestimoni #iflawlessmurah #maeiflawless #iflawlessminyakarganemas #iflawlessmalaysia #minyakarganemas #minyakargan #minyakarganmurah #minyakarganemasiflawless #minyakarganemasmalaysia #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknildress #bazaar #bazaar150 #bazaart #bazaarjkt #bazaarpaknil 14 ♡ 0 ✍ April 29

ig  instagram

. iFlawless Minyak Argan Emas 24K 😍 . RAMUAN RAHSIA iFLAWLESS, 5 KALI LEBIH POWER DARI MINYAK ARGAN BIASA . . Kebaikan untuk wajah ✅melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak ✅kulit jenis berminyak kembali normal ✅mengecutkan jerawat ✅mengurangkan parut jerawat ✅mengecilkan liang pori-pori ✅kulit lembut macam beby ✅awet muda ✅happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco) ✅bibir munggil & tiada lagi pecah2 . Kebaikan untuk makeup ✅makeup tahan lama sehingga 18jam ✅makeup tampak glowing semulajadi ✅makeup tampak exclusive effect gold 24K ✅mengawal daripada muka berminyak kesan dr makeup ✅makeup moist-moist ✅bibir terawat dari kering lipstik . Minyak Argan Emas Pertama yg beri fungsi 2 dalam 1 dgn 1 harga! . Jom dapatkan sekarang +60172861866 . Nak kami RESPOND PANTAS? Klik http://www.wasap.my/60172861866/MAE_iFLAWLESS . Nak WALK-IN ke booth shomell kami?? 🌷AIZA COLLAGEN HOUSE 🌷NO. 181, LRG 7, TMN DESA CINTA SAYANG, SG. KARANGAN, 09410 PDG. SERAI, KEDAH . . #iflawless #iflawlesstestimoni #iflawlessmurah #maeiflawless #iflawlessminyakarganemas #iflawlessmalaysia #minyakarganemas #minyakargan #minyakarganmurah #minyakarganemasiflawless #minyakarganemasmalaysia #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknildress #bazaar #bazaar150 #bazaart #bazaarjkt #bazaarpaknil 12 ♡ 0 ✍ April 29

ig  instagram

. iFlawless Minyak Argan Emas 24K 😍 . RAMUAN RAHSIA iFLAWLESS, 5 KALI LEBIH POWER DARI MINYAK ARGAN BIASA . . Kebaikan untuk wajah ✅melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak ✅kulit jenis berminyak kembali normal ✅mengecutkan jerawat ✅mengurangkan parut jerawat ✅mengecilkan liang pori-pori ✅kulit lembut macam beby ✅awet muda ✅happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco) ✅bibir munggil & tiada lagi pecah2 . Kebaikan untuk makeup ✅makeup tahan lama sehingga 18jam ✅makeup tampak glowing semulajadi ✅makeup tampak exclusive effect gold 24K ✅mengawal daripada muka berminyak kesan dr makeup ✅makeup moist-moist ✅bibir terawat dari kering lipstik . Minyak Argan Emas Pertama yg beri fungsi 2 dalam 1 dgn 1 harga! . Jom dapatkan sekarang +60172861866 . Nak kami RESPOND PANTAS? Klik http://www.wasap.my/60172861866/MAE_iFLAWLESS . Nak WALK-IN ke booth shomell kami?? 🌷AIZA COLLAGEN HOUSE 🌷NO. 181, LRG 7, TMN DESA CINTA SAYANG, SG. KARANGAN, 09410 PDG. SERAI, KEDAH . . #iflawless #iflawlesstestimoni #iflawlessmurah #maeiflawless #iflawlessminyakarganemas #iflawlessmalaysia #minyakarganemas #minyakargan #minyakarganmurah #minyakarganemasiflawless #minyakarganemasmalaysia #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknildress #bazaar #bazaar150 #bazaart #bazaarjkt #bazaarpaknil 13 ♡ 0 ✍ April 29

ig  instagram

. iFlawless Minyak Argan Emas 24K 😍 . RAMUAN RAHSIA iFLAWLESS, 5 KALI LEBIH POWER DARI MINYAK ARGAN BIASA . . Kebaikan untuk wajah ✅melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak ✅kulit jenis berminyak kembali normal ✅mengecutkan jerawat ✅mengurangkan parut jerawat ✅mengecilkan liang pori-pori ✅kulit lembut macam beby ✅awet muda ✅happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco) ✅bibir munggil & tiada lagi pecah2 . Kebaikan untuk makeup ✅makeup tahan lama sehingga 18jam ✅makeup tampak glowing semulajadi ✅makeup tampak exclusive effect gold 24K ✅mengawal daripada muka berminyak kesan dr makeup ✅makeup moist-moist ✅bibir terawat dari kering lipstik . Minyak Argan Emas Pertama yg beri fungsi 2 dalam 1 dgn 1 harga! . Jom dapatkan sekarang +60172861866 . Nak kami RESPOND PANTAS? Klik http://www.wasap.my/60172861866/MAE_iFLAWLESS . Nak WALK-IN ke booth shomell kami?? 🌷AIZA COLLAGEN HOUSE 🌷NO. 181, LRG 7, TMN DESA CINTA SAYANG, SG. KARANGAN, 09410 PDG. SERAI, KEDAH . . #iflawless #iflawlesstestimoni #iflawlessmurah #maeiflawless #iflawlessminyakarganemas #iflawlessmalaysia #minyakarganemas #minyakargan #minyakarganmurah #minyakarganemasiflawless #minyakarganemasmalaysia #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknildress #bazaar #bazaar150 #bazaart #bazaarjkt #bazaarpaknil 12 ♡ 2 ✍ April 29

ig  instagram

. iFlawless Minyak Argan Emas 24K 😍 . RAMUAN RAHSIA iFLAWLESS, 5 KALI LEBIH POWER DARI MINYAK ARGAN BIASA . . Kebaikan untuk wajah ✅melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak ✅kulit jenis berminyak kembali normal ✅mengecutkan jerawat ✅mengurangkan parut jerawat ✅mengecilkan liang pori-pori ✅kulit lembut macam beby ✅awet muda ✅happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco) ✅bibir munggil & tiada lagi pecah2 . Kebaikan untuk makeup ✅makeup tahan lama sehingga 18jam ✅makeup tampak glowing semulajadi ✅makeup tampak exclusive effect gold 24K ✅mengawal daripada muka berminyak kesan dr makeup ✅makeup moist-moist ✅bibir terawat dari kering lipstik . Minyak Argan Emas Pertama yg beri fungsi 2 dalam 1 dgn 1 harga! . Jom dapatkan sekarang +60172861866 . Nak kami RESPOND PANTAS? Klik http://www.wasap.my/60172861866/MAE_iFLAWLESS . Nak WALK-IN ke booth shomell kami?? 🌷AIZA COLLAGEN HOUSE 🌷NO. 181, LRG 7, TMN DESA CINTA SAYANG, SG. KARANGAN, 09410 PDG. SERAI, KEDAH . . #iflawless #iflawlesstestimoni #iflawlessmurah #maeiflawless #iflawlessminyakarganemas #iflawlessmalaysia #minyakarganemas #minyakargan #minyakarganmurah #minyakarganemasiflawless #minyakarganemasmalaysia #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknildress #bazaar #bazaar150 #bazaart #bazaarjkt #bazaarpaknil 12 ♡ 0 ✍ April 29

ig  instagram

. iFlawless Minyak Argan Emas 24K 😍 . RAMUAN RAHSIA iFLAWLESS, 5 KALI LEBIH POWER DARI MINYAK ARGAN BIASA . . Kebaikan untuk wajah ✅melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak ✅kulit jenis berminyak kembali normal ✅mengecutkan jerawat ✅mengurangkan parut jerawat ✅mengecilkan liang pori-pori ✅kulit lembut macam beby ✅awet muda ✅happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco) ✅bibir munggil & tiada lagi pecah2 . Kebaikan untuk makeup ✅makeup tahan lama sehingga 18jam ✅makeup tampak glowing semulajadi ✅makeup tampak exclusive effect gold 24K ✅mengawal daripada muka berminyak kesan dr makeup ✅makeup moist-moist ✅bibir terawat dari kering lipstik . Minyak Argan Emas Pertama yg beri fungsi 2 dalam 1 dgn 1 harga! . Jom dapatkan sekarang +60172861866 . Nak kami RESPOND PANTAS? Klik http://www.wasap.my/60172861866/MAE_iFLAWLESS . Nak WALK-IN ke booth shomell kami?? 🌷AIZA COLLAGEN HOUSE 🌷NO. 181, LRG 7, TMN DESA CINTA SAYANG, SG. KARANGAN, 09410 PDG. SERAI, KEDAH . . #iflawless #iflawlesstestimoni #iflawlessmurah #maeiflawless #iflawlessminyakarganemas #iflawlessmalaysia #minyakarganemas #minyakargan #minyakarganmurah #minyakarganemasiflawless #minyakarganemasmalaysia #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknildress #bazaar #bazaar150 #bazaart #bazaarjkt #bazaarpaknil 15 ♡ 0 ✍ April 29

ig  instagram

. iFlawless Minyak Argan Emas 24K 😍 . RAMUAN RAHSIA iFLAWLESS, 5 KALI LEBIH POWER DARI MINYAK ARGAN BIASA . . Kebaikan untuk wajah ✅melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak ✅kulit jenis berminyak kembali normal ✅mengecutkan jerawat ✅mengurangkan parut jerawat ✅mengecilkan liang pori-pori ✅kulit lembut macam beby ✅awet muda ✅happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco) ✅bibir munggil & tiada lagi pecah2 . Kebaikan untuk makeup ✅makeup tahan lama sehingga 18jam ✅makeup tampak glowing semulajadi ✅makeup tampak exclusive effect gold 24K ✅mengawal daripada muka berminyak kesan dr makeup ✅makeup moist-moist ✅bibir terawat dari kering lipstik . Minyak Argan Emas Pertama yg beri fungsi 2 dalam 1 dgn 1 harga! . Jom dapatkan sekarang +60172861866 . Nak kami RESPOND PANTAS? Klik http://www.wasap.my/60172861866/MAE_iFLAWLESS . Nak WALK-IN ke booth shomell kami?? 🌷AIZA COLLAGEN HOUSE 🌷NO. 181, LRG 7, TMN DESA CINTA SAYANG, SG. KARANGAN, 09410 PDG. SERAI, KEDAH . . #iflawless #iflawlesstestimoni #iflawlessmurah #maeiflawless #iflawlessminyakarganemas #iflawlessmalaysia #minyakarganemas #minyakargan #minyakarganmurah #minyakarganemasiflawless #minyakarganemasmalaysia #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknildress #bazaar #bazaar150 #bazaart #bazaarjkt #bazaarpaknil 10 ♡ 0 ✍ April 29

ig  instagram

. iFlawless Minyak Argan Emas 24K 😍 . RAMUAN RAHSIA iFLAWLESS, 5 KALI LEBIH POWER DARI MINYAK ARGAN BIASA . . Kebaikan untuk wajah ✅melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak ✅kulit jenis berminyak kembali normal ✅mengecutkan jerawat ✅mengurangkan parut jerawat ✅mengecilkan liang pori-pori ✅kulit lembut macam beby ✅awet muda ✅happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco) ✅bibir munggil & tiada lagi pecah2 . Kebaikan untuk makeup ✅makeup tahan lama sehingga 18jam ✅makeup tampak glowing semulajadi ✅makeup tampak exclusive effect gold 24K ✅mengawal daripada muka berminyak kesan dr makeup ✅makeup moist-moist ✅bibir terawat dari kering lipstik . Minyak Argan Emas Pertama yg beri fungsi 2 dalam 1 dgn 1 harga! . Jom dapatkan sekarang +60172861866 . Nak kami RESPOND PANTAS? Klik http://www.wasap.my/60172861866/MAE_iFLAWLESS . Nak WALK-IN ke booth shomell kami?? 🌷AIZA COLLAGEN HOUSE 🌷NO. 181, LRG 7, TMN DESA CINTA SAYANG, SG. KARANGAN, 09410 PDG. SERAI, KEDAH . . #iflawless #iflawlesstestimoni #iflawlessmurah #maeiflawless #iflawlessminyakarganemas #iflawlessmalaysia #minyakarganemas #minyakargan #minyakarganmurah #minyakarganemasiflawless #minyakarganemasmalaysia #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknildress #bazaar #bazaar150 #bazaart #bazaarjkt #bazaarpaknil 17 ♡ 0 ✍ April 29

ig  instagram

. iFlawless Minyak Argan Emas 24K 😍 . RAMUAN RAHSIA iFLAWLESS, 5 KALI LEBIH POWER DARI MINYAK ARGAN BIASA . . Kebaikan untuk wajah ✅melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak ✅kulit jenis berminyak kembali normal ✅mengecutkan jerawat ✅mengurangkan parut jerawat ✅mengecilkan liang pori-pori ✅kulit lembut macam beby ✅awet muda ✅happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco) ✅bibir munggil & tiada lagi pecah2 . Kebaikan untuk makeup ✅makeup tahan lama sehingga 18jam ✅makeup tampak glowing semulajadi ✅makeup tampak exclusive effect gold 24K ✅mengawal daripada muka berminyak kesan dr makeup ✅makeup moist-moist ✅bibir terawat dari kering lipstik . Minyak Argan Emas Pertama yg beri fungsi 2 dalam 1 dgn 1 harga! . Jom dapatkan sekarang +60172861866 . Nak kami RESPOND PANTAS? Klik http://www.wasap.my/60172861866/MAE_iFLAWLESS . Nak WALK-IN ke booth shomell kami?? 🌷AIZA COLLAGEN HOUSE 🌷NO. 181, LRG 7, TMN DESA CINTA SAYANG, SG. KARANGAN, 09410 PDG. SERAI, KEDAH . . #iflawless #iflawlesstestimoni #iflawlessmurah #maeiflawless #iflawlessminyakarganemas #iflawlessmalaysia #minyakarganemas #minyakargan #minyakarganmurah #minyakarganemasiflawless #minyakarganemasmalaysia #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknildress #bazaar #bazaar150 #bazaart #bazaarjkt #bazaarpaknil 12 ♡ 0 ✍ April 29

ig  instagram

. iFlawless Minyak Argan Emas 24K 😍 . RAMUAN RAHSIA iFLAWLESS, 5 KALI LEBIH POWER DARI MINYAK ARGAN BIASA . . Kebaikan untuk wajah ✅melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak ✅kulit jenis berminyak kembali normal ✅mengecutkan jerawat ✅mengurangkan parut jerawat ✅mengecilkan liang pori-pori ✅kulit lembut macam beby ✅awet muda ✅happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco) ✅bibir munggil & tiada lagi pecah2 . Kebaikan untuk makeup ✅makeup tahan lama sehingga 18jam ✅makeup tampak glowing semulajadi ✅makeup tampak exclusive effect gold 24K ✅mengawal daripada muka berminyak kesan dr makeup ✅makeup moist-moist ✅bibir terawat dari kering lipstik . Minyak Argan Emas Pertama yg beri fungsi 2 dalam 1 dgn 1 harga! . Jom dapatkan sekarang +60172861866 . Nak kami RESPOND PANTAS? Klik http://www.wasap.my/60172861866/MAE_iFLAWLESS . Nak WALK-IN ke booth shomell kami?? 🌷AIZA COLLAGEN HOUSE 🌷NO. 181, LRG 7, TMN DESA CINTA SAYANG, SG. KARANGAN, 09410 PDG. SERAI, KEDAH . . #iflawless #iflawlesstestimoni #iflawlessmurah #maeiflawless #iflawlessminyakarganemas #iflawlessmalaysia #minyakarganemas #minyakargan #minyakarganmurah #minyakarganemasiflawless #minyakarganemasmalaysia #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknildress #bazaar #bazaar150 #bazaart #bazaarjkt #bazaarpaknil 7 ♡ 0 ✍ April 29

ig  instagram

. 💁🏼BERJERAWAT ?? 💁🏼BERJERAGAT ?? 💁🏼MUKA BERMINYAK ?? 💁🏼KULIT MUKA KUSAM?? . . 🙍🏻buntu mendapatkan penawar utk masalah ini ?? . ======= HOT ITEM ! ! ======= . 💁Deeja Cosmetic mampu membantu anda !!!! . 💁Guna dalam masa seminggu, anda akan dpt tgok perubahan Deeja Cosmetic khusus untuk membantu menghilangkan masalah JERAWAT, JERAGAT N MUKA BERMINYAK.. . . 💋Kebaikan Deeja Cosmetic 👇👇 . 📌Mencerahkan serta mengurangkan kedutan dengan Deeja Cosmetic . 📌Membantu membersihkan wajah anda dari sebarang noda gelap . 📌Menjadikan kulit semakin glow dan cerah gebu . 📌Membuatkan wajah anda kelihatan bermaya dan segar sentiasa . 📌Dengan Deeja Cosmetic kulit anda kekal awet muda dan mulus sentiasa. . . ✅Deeja Cosmetic 5 in 1 Set ini adalah untuk lengkap dan mengandungi: . 💕 1 sabun pembersih wajah 💕 1 toner nano 💕 1 krim siang 💕 1 krim malam 💕 1 krim nan . . Jom WASSAP kami untuk dapatkan sekarang 1 SET DEEJA COSMETIC 5IN1 dengan HARGA MELETOP sebelum PROMOSI HARI BURUH berakhir pada 01 MAY 2017 ya!! +60172861866 . Nak kami RESPOND PANTAS, klik http://www.wasap.my/60172861866/deejacosmetic5in1_promohariburuh . Nak WALK-IN ke booth shoomell kami?? 🌷AIZA COLLAGEN HOUSE🌷 NO. 181, LORONG 7, TMN DESA CINTA SAYANG, SG. KARANGAN, 09410 PDG. SERAI, KEDAH . . #deeja #deejacosmetic #deejacosmeticmurah #deejacosmeticoriginal #deejacosmetic5in1 #deeja5in1 #deejaskincare #jomheboh #jomheboh2017 #jomheboh2015 #jomheboh2016 #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknildress #bazaar #bazaar150 #bazaart #bazaarjkt #bazaarpaknil 17 ♡ 4 ✍ April 29

ig  instagram

. 💁🏼BERJERAWAT ?? 💁🏼BERJERAGAT ?? 💁🏼MUKA BERMINYAK ?? 💁🏼KULIT MUKA KUSAM?? . . 🙍🏻buntu mendapatkan penawar utk masalah ini ?? . ======= HOT ITEM ! ! ======= . 💁Deeja Cosmetic mampu membantu anda !!!! . 💁Guna dalam masa seminggu, anda akan dpt tgok perubahan Deeja Cosmetic khusus untuk membantu menghilangkan masalah JERAWAT, JERAGAT N MUKA BERMINYAK.. . . 💋Kebaikan Deeja Cosmetic 👇👇 . 📌Mencerahkan serta mengurangkan kedutan dengan Deeja Cosmetic . 📌Membantu membersihkan wajah anda dari sebarang noda gelap . 📌Menjadikan kulit semakin glow dan cerah gebu . 📌Membuatkan wajah anda kelihatan bermaya dan segar sentiasa . 📌Dengan Deeja Cosmetic kulit anda kekal awet muda dan mulus sentiasa. . . ✅Deeja Cosmetic 5 in 1 Set ini adalah untuk lengkap dan mengandungi: . 💕 1 sabun pembersih wajah 💕 1 toner nano 💕 1 krim siang 💕 1 krim malam 💕 1 krim nan . . Jom WASSAP kami untuk dapatkan sekarang 1 SET DEEJA COSMETIC 5IN1 dengan HARGA MELETOP sebelum PROMOSI HARI BURUH berakhir pada 01 MAY 2017 ya!! +60172861866 . Nak kami RESPOND PANTAS, klik http://www.wasap.my/60172861866/deejacosmetic5in1_promohariburuh . Nak WALK-IN ke booth shoomell kami?? 🌷AIZA COLLAGEN HOUSE🌷 NO. 181, LORONG 7, TMN DESA CINTA SAYANG, SG. KARANGAN, 09410 PDG. SERAI, KEDAH . . #deeja #deejacosmetic #deejacosmeticmurah #deejacosmeticoriginal #deejacosmetic5in1 #deeja5in1 #deejaskincare #jomheboh #jomheboh2017 #jomheboh2015 #jomheboh2016 #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknildress #bazaar #bazaar150 #bazaart #bazaarjkt #bazaarpaknil 18 ♡ 4 ✍ April 29


You May Also Like

ig katsina_swaggs instagram

262 ♡ 2 ✍ January 1

ig cabronazi instagram

Síguenos en @cabronazi_resurrection 10876 ♡ 188 ✍ January 1

ig dnevnadozauspeha instagram

Za još ovakvih slika zapratite: @ohrabrenje.official @ohrabrenje.official @ohrabrenje.official 417 ♡ 0 ✍ January 1

ig laurenloveserik instagram

She's here! Fleur Delacour aka @thejinkx you look so good!!!!! #jinkxcon2017 #fleurdelacour #jinkxmonsoon #jinkxmonsoonrealness #welovejinkxy #rupaulsdragcon #dragcon 68 ♡ 1 ✍ January 1

ig jazzyinc instagram

😳 PHILLY VS ATLANTA MAY 12-14 THIS OUR LINE UP GET UR 150 PACKAGES RIGHT NOW THEY NOT GOING LAST LONG THIS NOT A EVENT U WANT TO MISS WE MAKING HISTORY THAT WEEKEND N ATLANTA ✈️🍾🍾🎥 0 ♡ 0 ✍ January 1

ig uae.events instagram

تابع لوحة المغفور له باذن الله تعالى الشيخ #زايد_بن_سلطان_آل_نهيان #طيب_الله_ثراه وادخله فسيح جناته 2 ♡ 0 ✍ January 1

ig ramos_shie instagram

Hahaha #ThrowBack na lang tayo...kasi ilocos pa taping at bawal pics doon kasi nga nakacostume.haha #LizaSoberano #enriquegil #lizquen 45 ♡ 1 ✍ January 1

ig rhadfw instagram

#ListingOfTheDay | 11723 Estacado Dr., Frisco, TX | 4 BD, 3.5 BA, and 4,175 Sq. Ft. | Offered for $472,000| To schedule a private tour, info@RogersHealy.com | #RealEstate #DFWRealEstate #RogersHealy For more pics and information, click here: http://bit.ly/2q6S7Ky 3 ♡ 0 ✍ January 1

ig uae.events instagram

6 ♡ 0 ✍ January 1

ig rafaelicks instagram

Vem pro Ynduuuuu #bdayrafalicks #24 1388 ♡ 18 ✍ January 1

ig dyckmanboii23 instagram

Ready for the day party 271 ♡ 4 ✍ January 1

ig ramos_shie instagram

Cto..cute😂😂😂 61 ♡ 0 ✍ January 1

ig sharm_maku instagram

پیرۆزیابی ئەم بەرێزە ئەکەین بۆ بردنەوەی خەڵاتەکە سوپاسی ماندووبونی ئێوە ئەکەم.! @zaedov 692 ♡ 8 ✍ January 1

ig  instagram

There's this self portrait I drew in second grade and it's terrifying and my mom won't let me throw it away 1215 ♡ 4 ✍ January 1

ig uae.events instagram

قريبا جدا #المعرض_الدولي_للمجوهرات_والساعات ب#مركز_ابوظبي_الوطني_للمعارض #ادنيك#ابوظبي خلال الفترة ٢-٦#مايو٢٠١٧ #220170502 #220170503#220170504#220170505#220170506#فعاليات_ابوظبي #معارض_ابوظبي #معارض_الامارات #معرض_المجوهرات_والساعات #معرض_الساعات#معرض_المجوهرات #مجوهرات #الماس#ذهب#زينة#ساعات#المجوهرات#الساعات#الفاخرة# 11 ♡ 0 ✍ January 1

ig splurt instagram

@CATSTRADAMUS new jam "Hey Mister" coming soon... 🎶 🐱 mixed by Andrew Wuepper @drewmixit 161 ♡ 10 ✍ January 1

ig ludmilla instagram

Nessas estradas da vida a gente se diverte fazendo o que ama🤗 eu e meu diretor musical leandro barros voltando pra casa 💥 mais uma de nossas brincadeiras 😇 #cavaquinhodalud 3265 ♡ 78 ✍ January 1

ig uae.events instagram

دعوة لمشاهدة اللوحة الجميلة جدا المذهبة للشيخ #زايد_بن سلطان طيب الله ثراه واسكنه فسيح جناته بالقرب من الجناح السعودي في #معرض_ابوظبي_الدولي_للكتاب والمقام حاليا في #مركز_ابوظبي_الوطني_للمعارض #ادنيك#ابوظبي #معارض_ابوظبي #معارض_الامارات #معارض_الكتب #فعاليات_ابوظبي 15 ♡ 0 ✍ January 1

ig ramos_shie instagram

Cto.....😍😍😍 86 ♡ 0 ✍ January 1

ig super.badd instagram

Model @marshadaily_ @marshadaily_ @marshadaily_ 492 ♡ 1 ✍ January 1